Terug naar overzicht

Interim HR Adviseur (03950) – VERVULD

Utrecht

Procedure is afgerond

De functie

Beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland maakt zich er met ruim 100.000 leden sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag. 

Op het bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep. 
Ter versterking van ons HR team zijn we op zoek naar een Sr. HR Adviseur
 

Functie op hoofdlijnen
Je gaat aan de slag met de modernisering en verdere ontwikkeling van een grote diversiteit aan (strategische) HR beleidsthema's. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van het functiehuis, de weging t.a.v. de CAO Ziekenhuizen, vitaliteit van de medewerkers, het opstellen van een formatieplan en het strategisch personeelsbeleid. 

Je bent voor deze thema’s niet alleen verantwoordelijk voor de inhoud, maar ook voor het creëren van draagvlak en het maken van een praktisch en uitvoerbaar implementatieplan. Daarna zorg je ook voor het onderhoud van het beleid en begeleid je de uitvoering ervan.

Naast de werkzaamheden op strategisch niveau ondersteun je de HR Adviseur in een aantal operationele zaken. Denk hierbij aan Werving & Selectie, Arbo & Verzuim, het uitvoeren van de personeelsadministratie en het gevraagd en ongevraagd adviseren van leidinggevenden op het gebied van arbeidsvoorwaarden, verzuim en functioneren.

Profiel en functie-eisen
Je bent een stevige, enthousiaste persoonlijkheid die ervaring heeft in een brede HR-adviesfunctie. Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden, bent nauwkeurig, proactief en beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in HRM.  
Je bent goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving rond verzuim, arbeidsrecht, sociale zekerheid en arbeidsvoorwaarden. 
 

Lees minder