HR & Training & Development Specialist (03108) – AANGEPAST PROFIEL

HR & Training & Development Specialist (03108) – AANGEPAST PROFIEL

Terug naar overzicht

Helmond

Procedure is afgerond

Nedschroef Headquarters

HR & Training & Development Specialist (03108) – AANGEPAST PROFIEL

De functie

Bedankt voor je interesse in deze vacature. Helaas is deze al vervuld. Ben je benieuwd welke vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan terug naar het overzicht en klik op de rode button ‘Toon openstaande vacatures’.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via cv@popartner.nl

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Je verbindende manier van werken, gezonde dosis relativeringsvermogen en humor, maken dat collega’s je graag zien komen en met je werken. Ook ben je hands on, pragmatisch en denk je out of the box.

Daarnaast ben je in bezit van:

 • Afgeronde bachelor/ master opleiding, bij voorkeur op het gebied van HRM of Bedrijfskunde;
 • Minimaal 5 jaar HR ervaring met aantoonbare affiniteit/expertise op het vlak van Development, Opleidingen en Trainingen bij voorkeur opgedaan binnen een technische, hands-on organisatie;
 • Kennis en ervaring met HR processen (Performance Management, Talent Management, Succession Planning, Onboarding, Werving & Selectie etc.)
 • Sterk conceptueel en analytisch denkvermogen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, sociaal, daadkrachtig en overtuigend;
 • Evenwichtige, stressbestendige persoonlijkheid die gestructureerd en projectmatig te werk gaat en zijn zaken kan onderbouwen;
 • Ondernemende en initiatiefrijke sparringpartner, die zich onafhankelijk durft op te stellen;
 • Flexibele, gedreven en proactieve instelling;
 • Primaire focus van de rol ligt in Nederland, maar gezien het internationale karakter van de organisatie is goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk, Duits is een pré.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Je bent sparringpartner voor directie en (senior) management op het gebied van en samenwerking. Je standplaats is Helmond en je werkgebied is global. Je werkt samen met internationale HR collega’s op het gebied van internationale T&D programma’s. Je bent bereid om hiervoor naar de verschillende vestigingen (met name in Duitsland) in het begin en daarna eens in de tijd, te reizen.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het geven van proactief advies aan leidinggevenden binnen het hoofdkantoor van Nedschroef op alle HR thema’s,
 • Een visie op T&D en organisatieontwikkeling formuleren, uitdragen en implementeren in de organisatie;
 • Het inventariseren en analyseren van opleidingsbehoeften en –noodzaak, zowel voortvloeiend uit het Nedschroef-beleid als uit individuele behoefte;
 • Het verder implementeren van het HR informatie systeem (My Career);
 • Het verzorgen en begeleiden van recruitment/onboarding activiteiten waarbij de focus ligt op een efficiënt en gestructureerd lopend proces;
 • Het identificeren, ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van programma’s die effectief gedrag, vaardigheden en kennis behandelen op alle niveaus van de organisatie;
 • Het opstellen, (laten) uitvoeren en evalueren van het opleidingsplan en het opleidingsbudget;
 • Het zorgdragen voor synergie tussen nationale en internationale programma’s;
 • Het zorgdragen voor interne en externe communicatie rondom opleidingen;
 • Het coördineren en begeleiden van managementtrainingen.

Neschroef is op zoek naar een proactieve, resultaatgerichte HR & T&D Specialist, een echter verbinder die het inspirerende HR-team komt versterken!

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Koninklijke Nedschroef Holding B.V., is een vooruitstrevende hightech toeleverancier binnen de automobiel en luchtvaart industrie met een open bedrijfscultuur. Het in 1894 door de familie van Thiel opgericht bedrijf produceert complexe onderdelen voor auto’s en vliegtuigen naast ook de machines voor de productie van deze onderdelen. Nedschroef gaat mee met de gedigitaliseerde wereld en een moderne manier van produceren. Nedschroef speelt in op nieuwe ontwikkelingen en grijpt kansen in de markt. Een innovatieve organisatie dus!Na de oorlog werd Nedschroef een groep van bedrijven. De laatste 10 jaar is die groep omgesmeed tot één wereldwijd bedrijf. Mede hierdoor stegen zij de laatste jaren behoorlijk in omzet. Dat is mede te danken aan de scholing en ontwikkeling van werknemers. Inmiddels zijn er in het bedrijf 2400 medewerkers werkzaam op 24 locaties, waarvan 450 in Helmond.Het moderne hoofdkantoor in Helmond, een echte campus met goede koffie, sfeervolle nissen en mooie zithoeken voor het personeel, straalt een moderne en prettige sfeer uit. Er heerst nog steeds een familie bedrijfscultuur.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: https://www.nedschroef.com/en

 

Lees minder

De afdeling

De HR-organisatie van Nedschroef, bestaat uit een team van 15 HR specialisten met ieder hun eigen regionale scope in de landen, een Compensation & Benefits Specialist en een HR & Training & Development Specialist (vacature). Alle specialisten dragen bij aan de ontwikkelingen in de branche en hebben een sterke focus op de business. Je rapporteert aan de Director Global HR.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Bij Nedschroef werk je samen met energieke, ondernemende collega’s. Mensen die verantwoordelijkheid nemen en verder kijken dan het belang van hun team of bedrijf. Ben jij ook iemand die initiatief neemt, die kansen pakt en ideeën deelt? En durf je op een positieve manier kritisch te kijken naar jouw collega’s én jezelf om samen tot het beste resultaat te komen?

Dan biedt Nedschroef jou een fijne werkomgeving waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Niet alleen inhoudelijk, maar ook persoonlijk.

Nedschroef gelooft in het feit dat je moet blijven leren om in te spelen op alle veranderingen om ons heen. Hoe oud of jong je ook bent en wat je functie ook is.

 

Nedschroef biedt:

 • een uitdagende functie in een dynamische en internationale omgeving;
 • een marktconform salaris, maximaal € 59 K B/Jr;
 • een bonusregeling;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Nedschroef Helmond, je bezoekt ook wel eens andere Nedschroef locaties (met name binnen Europa);
 • Het betreft een fulltime functie (40 uur per week), 32 uur is bespreekbaar;
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Lees minder

Procedure

Procedure is afgerond

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures