HR Support Coördinator (02709)

HR Support Coördinator (02709)

Terug naar overzicht

Zoetermeer

36 - 40 uur

50.000 - 60.000, 60-000 - 80.000

Reacties welkom

Neptune Energy Netherlands B.V.

HR Support Coördinator (02709)

Functie omschrijving

De afdeling HR binnen Neptune Energy Netherlands staat voor een ambitieuze uitdaging. Een nieuw HR Operating model wordt geïmplementeerd met als belangrijkste speerpunt de ontwikkeling naar een professionele HR-inrichting. De afdeling HR Support speelt hierbij een belangrijke rol. Er moet veel gebeuren, wat we samenvatten als ‘de basis op orde’. De dagelijkse HR- administratie moet op een kundige, adequate en tijdige wijze worden uitgevoerd en de werkprocessen moeten geoptimaliseerd en geautomatiseerd worden. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken zoeken we een enthousiaste HR Support Coördinator. We zoeken een bouwer die initiatiefrijk is en niet bang is om zaken aan te pakken en te veranderen.

Jouw frisse blik, proactieve houding en structuur voegen veel toe aan de organisatie en het team. Je hebt een faciliterende en adviserende rol naar onze organisatie, daarom is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat en een dienstverlenende instelling hebt. Je hebt goede kennis van SAP HR en ervaring met overige personeelssystemen (er wordt gewerkt met HR Manager Talent Solution, Verzuimregistratie, Opleidingsregistratiesysteem, Service Now en UWV-portaal) en je vindt het leuk om deze verder te ontwikkelen.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in Human Resources Management en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie als Teamleider/Coordinator HR Support, Teamleider HR SSC of Coördinator PSA.
 • Je hebt uitstekende kennis van o.a. het arbeidsrecht en de Wet Verbetering Poortwachter.
 • Je hebt ervaring met het werken binnen een internationale omgeving. Je kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is uitstekend. Het is een pré als je ervaring hebt met de SAP Succesfactors en Maximo. Je bent vaardig in Word en Excel.
 • Verder zijn de volgende eigenschappen op jou van toepassing: je durft verantwoordelijkheid te nemen, bent servicegericht, accuraat, proactief, pragmatisch, gestructureerd en integer. Je bent communicatief sterk (zowel in woord als geschrift) en ziet een meerwaarde in samenwerken. Je bent initiatiefrijk en niet bang om zaken aan te pakken en te veranderen.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Professionaliseren en optimaliseren van de processen binnen het team HR Support;
 • Zorgen voor continuïteit in leveren van HR-service aan de business;
 • Coördinatie en uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op gebied van HR-administratie (o.a. in- door- en uitstroom, jubilea, verlof, opleidingen etc.);
 • Uitvoering van zelfstandig kleine projecten, incidenteel deelname aan afdeling overstijgende projecten;
 • Voorstellen doen met betrekking tot optimaliseren en digitaliseren van HR-processen en procedures;
 • Vraagbaak bij vragen managers en medewerkers;
 • Contact onderhouden met UWV, Arbodienst, personeelsverzekeringen en andere instanties;
 • Administratie en coördinatie van opleiding, training en certificering;
 • Opstellen van HR-rapportages.
Lees minder

De organisatie

Neptune Energy is een internationaal, onafhankelijk olie- en gasontwikkeling- en productiebedrijf met een regionale focus op Noordzee, Noord-Afrika en Zuidoost-Azië.

Het portfolio van Neptune Energy is divers en biedt meerdere groeikansen. De Noordzee is een kernregio, met een sterk operationeel platform. Duitsland biedt een leidende positie op het vasteland. Noord-Afrika biedt een groot potentieel voor volumegroei en is een belangrijke leverancier van Europese markten, terwijl Zuidoost-Azië een snelgroeiende vraag naar gas en een gevestigde E & P-bedrijfsomgeving kent.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.neptuneenergy.com

Lees minder

De afdeling

Het Nederlandse HR-team bestaat uit een HR Manager, vier HR Business Partners (voor de locaties Zoetermeer en Den Helder), twee Training & License Officers, twee medewerkers HR Support en twee payroll medewerkers.

Als HR Support Coördinator rapporteer je aan de HR Manager en werk je nauw samen met je HR-collega’s.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het totaal jaarsalaris bij aanvang is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt ongeveer € 55.000, = tot € 70.000, = per jaar.
 • Onze opdrachtgever biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder meer een vaste 13e maand, 8% vakantietoeslag, een bonusregeling en een uitstekende pensioenregeling.
Lees minder

Overig

 • De standplaats van deze functie is Zoetermeer.
 • Het betreft een functie voor 40 uur per week.
 • Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken en groeien.
Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer (02709);
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • De planning van de W&S procedure zullen wij binnenkort op onze website bekend maken;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 760 90 60 (kantoor P&O Partner).

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS Zeist
Telefoon 030 760 90 60
Email: cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures