Terug naar overzicht

HR Projectmanager (04286) – VERVULD

Zwijndrecht

32 - 40 uur

60.000 - 80.000

Procedure is afgerond

Cordeel Nederland

HR Projectmanager (04286) – VERVULD

De functie

Als HR Projectmanager ben je een belangrijke schakel voor Cordeel Nederland om de organisatie als werkgever nog aantrekkelijker te maken. De HR Projectmanager neemt op tactisch en strategisch niveau initiatieven en is de sparringpartner voor de directie. Samen met het MT wordt bepaald welke projecten prioriteit hebben en worden opgepakt. Denk daarbij aan projecten op het gebied van Employer Branding, Talent Management, Diversiteit, Strategische Personeelsplanning en Leiderschapsontwikkeling.
Deze projecten beslaan ongeveer 80% van de tijd waarin de HR Projectmanager diverse HR projecten en projectteams leidt, een plan van aanpak maakt en zorgt voor de realisatie, implementatie en evaluatie. Daarbij is er nauwe afstemming met het MT/de directie en wordt ook de organisatie meegenomen in de plannen.

Daarnaast is ongeveer 20% van de tijd bedoeld voor meer algemeen advies en operationele activiteiten. De HR Projectmanager adviseert zowel het management als de medewerkers op het gebied van allerlei HR gerelateerde vragen. Je werkt samen in een klein team en daarom ben je de back-up voor de HR Manager ook als het gaat om meer HR administratieve werkzaamheden.  
Naast deze werkzaamheden heb je een voorbeeldrol waarin je bijdraagt aan het behouden en versterken van de organisatiecultuur van Cordeel Nederland. In deze functie ben je daardoor een van de cultuurdragers in de organisatie.
 

Functie-eisen en competenties

 • HBO/academisch niveau met bijvoorbeeld een afgeronde opleiding in HRM, Personeelswetenschappen, Bedrijfskunde of Sociale Wetenschappen;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als allround HRM’er en ervaring met projectmatig werken;
 • Resultaat behaald in (het leiden van) projecten en inzicht in, en kennis van verandermanagement;
 • Bij voorkeur ervaring binnen een praktisch bedrijf in de maakindustrie;
 • Conceptueel en in staat om goed hoofd- en bijzaken te (onder)scheiden
 • In staat ideeën om te zetten in concrete (beleids)voorstellen en projectplannen, en die succesvol te implementeren;
 • Overtuigingskracht en enthousiasme om de handen uit de mouwen te steken
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en je bent comfortabel in de Engelse taal (je hoeft geen native speaker te zijn).

 

In deze nieuwe functie is ervaring zeker nodig maar je mag inhoudelijk ook nog door ontwikkelen. Samen met de CEO, door wie je zorgvuldig wordt begeleid, het MT en de HR Manager wordt binnen Cordeel Nederland ingezet om HRM naar een ‘next level’ brengen. Vanuit jouw creativiteit is er veel ruimte om een eigen aanpak bedenken én die ook te implementeren. Je bent proactief, zowel conceptueel als pragmatisch en resultaatgericht ingesteld. Je weet een plan op te knippen in stukjes en gaat in de uitvoering daarvan voor kwaliteit, net als je collega’s. Samenwerken is voor jou als vanzelfsprekend.
De kernwaarden van de organisatie zijn een weerspiegeling zijn van jouw persoonlijkheid. Voor Cordeel zijn dit de waarden die in alle activiteiten centraal staan:

None of us is as smart as all of us | Transparency builds trust | Be better every day
Focus to accelerate | Own the problem | Can’t is not an option

De organisatie

Cordeel Group is een volledig onafhankelijk familiebedrijf opgericht in 1934. De roots liggen in België maar inmiddels is Cordeel uitgegroeid tot een Europese speler van formaat, bestaande uit verschillende bedrijven, allianties en joint-ventures. Cordeel Group is zoveel meer dan alleen een bouwbedrijf. Cordeel is dé bouwgroep bij uitstek voor het complete bouwtraject, van ontwerp en technische ondersteuning tot oplevering en onderhoud. De bedrijven die onder de vlag van Cordeel Group opereren zijn stuk voor stuk zeer bedreven in hun specialisme. Gezamenlijk of zelfstandig wordt gewerkt aan duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor de complexe vraagstukken van klanten. Bij Cordeel Group werken in totaal ongeveer 1.600 medewerkers. Bij onze opdrachtgever Cordeel Nederland, met het hoofdkantoor in Zwijndrecht, werken ongeveer 150 mensen. Cordeel Nederland is actief in het ontwerp, realisatie en onderhoud van hoofdzakelijk utiliteitsgebouwen (bedrijfsgebouwen). Steeds met de focus op de klantbehoefte opereert Cordeel met een hoog veiigheids- en kwaliteitsbesef waarbij de mensen centraal staan in haar bedrijfsvoering. Cordeel Nederland wil graag bijdragen aan de versnelling van de transitie naar een duurzame leef- en werkomgeving door het efficiënt ontwerpen en realiseren van duurzame gebouwen en installaties die hieraan bijdragen. Voor verdere informatie verwijzen we je graag naar www.cordeel.eu Bekijk ook de ontwikkelprojecten op https://cordeel.nl/nl/projecten

De afdeling

Samen met de HR Manager vorm je het HR team. Jullie werken nauw samen met elkaar en er is geen formele hiërarchische verhouding. De HR Projectmanager rapporteert rechtstreek aan de CEO Nederland (die tevens deel uitmaakt van het directieteam van de groep). De taakverdeling voor deze functie van HR Projectmanager is 80% projecten en 20% operationeel/advies. Voor de collega HR Manager is dit precies andersom, 80% operationeel/advies en 20% projecten.

In de afgelopen periode is er gewerkt aan een strategische richting op het gebied van HRM. Er is al veel op orde én genoeg om op te pakken en te verbeteren. Zo is een belangrijk aspect dat Cordeel zich ook strategisch positioneert richting jong talent, zowel praktisch als theoretisch geschoold, door het uitbouwen van goede contacten en partnerships met onderwijsinstellingen. Het is aan de HR Projectmanager om samen met het directieteam, de HR collega en de hele organisatie invulling te geven aan de HR roadmap en de verdere professionalisering van HR.

 

Opdrachtgever biedt

 • Het geboden salaris is gebaseerd op de Bouw Cao en is afhankelijk van kennis en ervaring. De range is tussen de € 4.750,= en € 6.000,= bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek. Voor de toekomst biedt de opdrachtgever de mogelijkheid om verder door te groeien;  
 • Vanuit de Cordeel biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, een goede pensioenregeling, laptop en telefoon en opleidingsmogelijkheden;
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden, met de intentie die om te zetten in een vaste aanstelling. De opdrachtgever zoekt een kandidaat die aan deze functie voor een langere termijn invulling gaat geven

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Zwijndrecht. Er is ook een in Vlissingen waar je maximaal 1 keer per week bent;
 • Het gaat in principe om een fulltime functie van 40 uur per week. 32 uur is ook zeker bespreekbaar;
 • Door de nauwe samenwerking met o.a. de CEO en het MT biedt de functie de mogelijkheid om in korte tijd veel te leren, ook vanuit het organisatieperspectief;
 • Cordeel wil een kwalitatief goede, veilige en gezonde werkomgeving bieden waarin de ontwikkelingsmogelijkheden van de medewerkers worden bevorderd en benut. Dat geldt ook voor de persoon die deze nieuwe functie van HR Projectmanager gaat vormgeven;
 • De medewerkers vormen het hart van de onderneming en zijn van groot belang om invulling te kunnen geven aan het geformuleerde beleid. Betrouwbaarheid, professionaliteit, vakbekwaamheid en motivatie ziet Cordeel als de peilers van succes.

 

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.