HR Project Manager (03342)

HR Project Manager (03342)

Terug naar overzicht

Dongen

Reacties welkom

Ardagh Group

HR Project Manager (03342)

De functie

Het betreft een nieuwe en uitdagende positie voor een toekomstgericht HR Generalist met projectmanagement skills, die goed kan schakelen tussen het strategisch-, tactisch en operationeel niveau.
In deze functie acteer je als spin in het web, zowel op lokaal niveau tussen de diverse HR disciplines, als tussen de twee locaties en de Groep. Schake(le)n is het sleutelwoord in deze rol vanwege de matrixstructuur, de diversiteit aan stakeholders (diverse managementteams, HR collega’s uit de regio en uit de groep, twee ondernemingsraden) en de verschillen in cultuur en dynamiek, tussen de locaties en de groep.

Als HR Project Manager kom je te werken in een praktische omgeving waar je niet alleen lange lijnen uitzet en plannen bedenkt, maar waar je ze ook (mede) uitvoert. Vanuit een achtergrondpositie ga op zoek naar integraliteit, maar je bent ook zichtbaar en benaderbaar voor vragen.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Deze functie vraagt om iemand met lef die zijn/haar rol durft te pakken en daarin volhardt.
Wij kijken uit naar kandidaten die toe zijn aan een volgende stap waar projectmanagement centraal staat, over de juiste skill set beschikken en zowel de rol als zichzelf verder willen ontwikkelen. Als je je in het volgende herkent, is de kans groot dat deze functie bij je past:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld HRM of bedrijfskunde;
 • Minimaal 5-6 jaar relevante werkervaring als HR Generalist met een duidelijke projectoriëntatie;
 • Je kunt procesmatig denken en bent in staat grote lijnen te zien en te bewaken, met behoud van aandacht voor details;
 • Je hebt ervaring binnen een grote en bij voorkeur internationale organisatie;
 • Je bent proactief, assertief en resultaatgericht, maar ook organisatiesensitief;
 • Je hebt gevoel voor timing, begrijpt de politieke dynamiek van een dergelijke organisatie en je vindt het ook leuk;
 • Je hebt goede adviesvaardigheden, bent zichtbaar, laagdrempelig en benaderbaar voor alle niveaus;
 • Je zoekt de samenwerking op, je kan over allerlei onderwerpen op conceptueel niveau sparren, maar ook zaken afronden;
 • Je voel je prettig in een productieomgeving, maar ook comfortabel in een internationale corporate setting;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

In deze afwisselende en zelfstandige rol heb je een lokale focus, maar ben je zowel op lokaal- als op groepsniveau actief, e.e.a. hangt af van het onderwerp, maar in grote lijnen gaat je aandacht uit naar:

 • Het onderhouden van contacten en samenwerking aangaan met de HR collega’s, zowel op lokaal- als op groepsniveau en zorgdragen voor een goede informatie-uitwisseling hiertussen;
 • Het tillen van HR onderwerpen uit de dagelijkse praktijk naar een breder en toekomstgericht (strategisch) HR plan, vanuit een integrale benadering;
 • Het thema L&D, wat op het moment een belangrijk aandachtsgebied is, waarvoor je samen met de L&D Coördinator zorgdraagt voor de vertaling naar een tactisch- en operationeel plan;
 • Het leiden, maar ook actief deelnemen aan brede projecten waarmee je een actieve bijdrage levert aan de verdere professionalisering van HR op de locaties, in lijn met ontwikkelingen op groepsniveau;
 • Als lid van het lokale HR team en als HR Generalist, vervang je de HR BP’s en de L&D Coördinator bij afwezigheid.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Ardagh Group is wereldwijd leider in metalen- en glazen verpakkingsoplossingen. Zij produceren verpakkingen van duurzame en oneindig recyclebare materialen voor ’s werelds grootste merken. De oorsprong van Ardagh gaat terug naar ’the Irish Glass Bottle company’, opgericht in 1932. Sindsdien is Ardagh uitgegroeid tot een bedrijf met wereldwijd meer dan 16.000 werknemers verdeeld over 57 productielocaties in 12 landen. In Nederland zijn twee productielocaties in Dongen en Moerdijk met in totaal 600 werknemers. De productielocaties staan onder leiding van een Plant Director.

Het regionaal HR team, verantwoordelijk voor de genoemde locaties in Nederland, heeft een lokale focus en werkt zeer autonoom, maar staat in contact met de groep. Een belangrijke opgave waar het team voor staat, is het verder professionaliseren van de HR agenda. Om dit te realiseren en een effectieve uitwisseling van informatie met de groep tot stand te brengen, zoekt het regionaal HR team van Ardagh Glass, een HR Project Manager.

 

Voor meer informatie over Ardagh Group zie: https://www.ardaghgroup.com/

 

Lees minder

De afdeling

Praktisch, ruimte en open communicatie typeren de sfeer van de HR afdeling die onder leiding staat van de Country HR Manager (Glass). Binnen het HR team, bestaande uit tien fte’s, zijn diverse disciplines vertegenwoordigd zoals payroll, support, talent aquisition, L&D en HR advies.

Onderwerpen die de komende jaren de HR agenda gaan bepalen en waar de HR Project Manager mee te maken krijgt zijn o.a.: workforce en succession planning, talent acquisition, leiderschapsontwikkeling, learning & development, talent management, ontwerp en implementatie van HR processen en systemen.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Als HR Project Manager bij Ardagh krijg je alle ruimte om deze rol neer te zetten en jezelf onmisbaar te maken voor het team. Je mag rekenen op:

 • Een salaris conform eigen CAO én aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto maandsalaris bedraagt – afhankelijk van opleiding en ervaring – bij een fulltime dienstverband minimaal € 3.500,- en maximaal € 4.500,-;
 • 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 5% en een winstdeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Deelname aan een middelloon pensioenregeling: 2/3 werkgever en 1/3 werknemer;
 • Een dienstverband voor één jaar, met – bij goed functioneren – uitzicht op een vast dienstverband.

Lees minder

Overigen

 • Je gaat werken voor de locaties Dongen en Moerdijk;
 • Het betreft een fulltime functie, maar 32 uur is ook bespreekbaar;
 • Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie binnen een dynamische internationale productieomgeving met veel ruimte om te sparren en te leren.

Lees minder

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03342;
 • P&O Partner doet de voorselectie, daarnaast bestaat de procedure uit twee tot drie rondes;
 • De planning van de W&S procedure is globaal als volgt: in de weken 33 t/m 36 voeren wij gesprekken met kandidaten. Heb je interesse? Reageer dan snel. In weken 37 en 38 vinden gesprekken plaats bij de opdrachtgever. Eventuele wijzigingen maken wij op onze website bekend;
 • Indien je nog vragen hebt, bel Alejandra Ferrari op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Alejandra Ferrari
Het Rond 7
3701 HS ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures