Terug naar overzicht

HR Manager (03810)

Veenendaal

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

Kandidaten zijn voorgesteld, reageren is nog mogelijk

Groupe Atlantic Nederland

HR Manager (03810)

De functie

Jij kan hier écht het verschil maken. Door je in te zetten voor de ontwikkeling van medewerkers. Medewerkersbetrokkenheid en werktevredenheid te verstevigen. Je hebt een coachende rol richting managers. Denkt proactief met hen mee, zodat zij met de juiste tools medewerkers goed kunnen begeleiden.

Met jouw expertise en positief-kritische blik zijn de managers bij jou aan het juiste adres voor een goed advies over HR en organisatievraagstukken. Jij bent een echte Business Partner en actief MT lid. Denkt graag mee, brengt HR-verbetervoorstellen in en gaat vervolgens met de realisatie aan de slag. Als HR manager bij Groupe Atlantic Nederland stippel je de HR-strategie uit voor de organisatie. Je zorgt voor een goed doordacht HR-beleid en voor een uitstekende uitvoering ervan. Je initieert nieuwe HR-projecten, brengt deze tot een succesvolle afronding en zorgt voor de invoering ervan in de organisatie. Belangrijke HR-topics waar HR momenteel actief mee is, zijn o.a.: cultuur, opleidingen & trainingen, compensation & benefits, employee experience/retentie, talentmanagement, recruitment & employer branding.

Ook ben je onderdeel van het internationale HR-team van Groupe Atlantic (+/- 600 HR specialisten), waar je betrokken bent bij internationale HR-projecten en de vertaling ervan naar Nederland. Samen met je internationale HR-collega's woon je (digitale) maandelijkse HR-bijeenkomsten bij, volg je webinars en workshops over uiteenlopende HR-onderwerpen. Je spart en leert met elkaar om tot het beste resultaat te komen voor alle Group Atlantic organisaties.

Kortom, een zeer afwisselende functie waarin je zowel strategisch als uitvoerend je rol pakt. Een bouwende, verbindende rol, waar je leidinggevende, coach, projectmanager, gesprekspartner, adviseur en collega in één zult zijn. In een omgeving waar ook jij op jouw beurt gestimuleerd wordt je verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Een bachelor diploma bij voorkeur in de richting van HRM/ Bedrijfskunde;
 • Je hebt zo’n 5 jaar HR ervaring, waaronder een aantal jaren ervaring in een strategische HR Business Partner rol;
 • Je bent op de hoogte van HR-actualiteiten, hebt sterke kennis van arbeidsrecht en ervaring in het opzetten van HR-projecten;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je bent in staat autonoom te werken, bent zelfredzaam en resultaatgericht;
 • Je bent een vlotte, energieke people manager én teamplayer en je hebt plezier in het coachen van een team.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Concreet betekent dit dat jij je o.a. bezig zult houden met:

 • Het opzetten van het strategische HR-beleid en de uitvoering daarvan;
 • Het opzetten, uitvoeren, implementeren en evalueren van diverse HR-projecten;
 • Het adviseren van het management en directie op relevante HR-onderwerpen;
 • Het implementeren van HR-processen die de activiteiten van de organisatie ondersteunen;
 • Het coachen en begeleiden van managers op alle niveaus binnen de organisatie en het aansturen van het HR-team.
Lees minder

De organisatie

Groupe Atlantic Nederland is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste innovatoren op het gebied van all-electric wonen, leven en werken. Zij voeren de merken Fujitsu, Atlantic en Orcon, waarmee ze zowel ventilatie, als warmtepompen als aircoheaters leveren. Op deze manier bieden zij, business-2-business, totaaloplossingen om gebouwen duurzaam te koelen, verwarmen en ventileren. Of je er nu wilt wonen, werken of leren.

Naast de verkoop en technische ondersteuning bij klanten, heeft Groupe Atlantic een eigen Research en Development afdeling. Zij ontwikkelen ventilatiesystemen om de vooruitgang van leefcomfort te verhogen. Bij de product ontwikkelingen staat duurzaamheid en het hebben van een positieve impact op onze omgeving centraal. In de (sociale) werkplaats van Group Atlantic worden de ventilatiesystemen geassembleerd.

Doordat Groupe Atlantic Nederland recent is samengegaan met het Franse moederbedrijf, biedt het de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler met bijna 50 collega’s in Veenendaal. Voor verdere informatie over Groupe Atlantic zie: https://groupe-atlantic.nl/

Bekijk ook de aansprekende bedrijfspresentatie en een video met collega's aan het woord, waaronder de bevlogen recruiter!

Lees minder

De afdeling

Het HR-team in Nederland bestaat naast de HR manager nog uit twee collega's: een medewerker HR-administratie en een recruitment adviseur. De salarisverwerking is uitbesteed. Als manager van HR ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team. Samen met je collega’s stel je een jaarplan op voor de afdeling en persoonlijke KPI's en je borgt dat deze behaald worden. Je coacht teamgenoten zowel inhoudelijk als persoonlijk zodat het beste in hen naar boven komt en zij in staat zijn om hun doelen te realiseren.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Plezier in je werk en betrokkenheid voelen bij de mensen en de organisatie waar je werkt, vind je belangrijk. Onze opdrachtgever ook! Vandaar dat je alle ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken en te groeien in de rol van HR manager. Je doet dat in een fijn team, bij een bedrijf waar een informele en open werksfeer heerst met regelmatige borrels of uitjes. Bij Groupe Atlantic werk je in een energieneutraal en stijlvol ingericht kantoor. Parkeren kan voor de deur en het kantoor ligt op een goede aanrijroute.

Verder biedt opdrachtgever:

 • Een salaris dat afhankelijk is van kennis en ervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar bij een fulltime aanstelling, vakantiegeld en een winstuitkering;
 • Aandacht voor je ontwikkeling en de mogelijkheid om trainingen te volgen;
 • Toekomstperspectief: je groeit mee binnen een gezond, groeiend en dynamisch bedrijf.
Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Veenendaal;
 • Dit is een functie voor 32-40 uur per week;
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken;
 • Je kunt je werkweek flexibel indelen, het is mogelijk tot de helft van je werkweek vanuit huis te werken.
Lees minder

Procedure

 • Voor vragen, of om te sparren of dit de volgende stap voor jou is, kun je direct bellen, appen of mailen met Susanne Prins van Wijngaarden via +316 2825 6346 of susanne@popartner.nl;
 • Zodra jij enthousiast bent en wij samen de match kunnen maken, stellen we je voor bij Groupe Atlantic. Mis je kans niet, zorg dat je op tijd je interesse kenbaar maakt!
 • Je kunt op de vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd, het hoeft niet;
 • Een online assessment alsmede een referentieonderzoek maken deel uit van de W&S procedure;
 • De eerste gesprekken zijn met P&O Partner op kantoor in Zeist. Daarna volgen twee gesprekken met onder andere de Commercieel Directeur, Technisch Directeur en de Recruiter in jouw toekomstige team bij Groupe Atlantic in Veenendaal. We streven ernaar om in november rond te komen qua arbeidsvoorwaarden, zodat je 1 januari 2023 kan beginnen.
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Dat betekent dat het rechtstreeks benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten niet wenselijk wordt geacht.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
 

Susanne Prins van Wijngaarden
+316 2825 6346 | susanne@popartner.nl

P&O Partner
Het Rond 7
3701 HS  Zeist

030-760 9060 | info@popartner.nl
www.popartner.nl

 

Lees minder