HR Manager (02650)

HR Manager (02650)

Terug naar overzicht

Vaassen --> Arnhem (ca. eind 2019)

< 24, 24 - 32 uur

50.000 - 60.000, 60-000 - 80.000

Reacties welkom

Bevaplast

HR Manager (02650)

Functie omschrijving

De HR Manager is het aanspreekpunt voor alle HR gerelateerde zaken bij Bevaplast. Het is een zelfstandige solo-rol waarbij je sparringpartner bent voor de directie en het management en hen ondersteunt en adviseert bij het ontwikkelen en uitvoeren van HR-beleid.

Het betreft een brede functie met zowel een strategische projecten als operationele taken.

Je werkt hierin zelfstandig en bent toegankelijk. De HR Manager heeft visie op HR, speelt een verbindende rol, schakelt makkelijk op alle niveaus en weet snel vertrouwen te krijgen. Vanuit de strategische HR-visie adviseert en inspireert de HR Manager medewerkers en leidinggevenden over HR-onderwerpen. Een positieve en proactieve houding gericht op oplossingen en het samen behalen van resultaten is van groot belang. Uitstekende projectmanagement vaardigheden, resultaten boeken en oog voor structuur en detail is essentieel in deze rol. Het uitgangspunt hierbij is dat je werkt vanuit een verbindende en coachende rol. Gezien de omvang van de organisatie zullen ook operationele taken tot je functie behoren.

Onderwerpen die de komende tijd op de HR-agenda staan zijn onder andere meerdere organisatieveranderingen, cultuurprogramma, persoonlijke ontwikkeling, actualiseren van het personeelshandboek, het opstellen van functiebeschrijvingen en vormgeven van een beloningsgebouw.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO+ en bij voorkeur een academische opleiding afgerond. Een afgeronde studie op het terrein van HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie is een pré;
 • Je hebt zo’n 8 jaar HR-werkervaring, waarvan minimaal 4 jaar als HR Business Partner (interne rol) binnen bij voorkeur een grote commerciële, corporate (en bij voorkeur ook internationaal) organisatie.
 • Je bent een prettige en zelfverzekerde gesprekspartner, waardoor je in staat bent op alle niveaus in de organisatie duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Je bent zowel in staat om de details in te duiken als het grotere geheel te overzien.
 • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pré.

Relevante werkervaring en allround HR-vakkennis is zeker nodig, maar om succesvol te zijn in deze functie is jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk. Wij zoeken een vlotte, proactieve en communicatief vaardige persoonlijkheid. Iemand die zaken slagvaardig en met energie en frisheid zal aanpakken.

Kortom: een baan bij een succesvolle, groeiende, internationale organisatie waarin je zelf het verschil kunt maken!

 

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Bevaplast, is een familiebedrijf. Sinds de oprichting in 1960 is Bevaplast uitgegroeid tot een belangrijke partner voor Europese Retail ketens in private label concepten. Dit doen ze op het gebied van medische en sportmedische producten, zoals braces, sporttapes, pleisters en verbanddozen. Bevaplast ontwikkelt en produceert zelf, met behulp van een netwerk van productielocaties in Europa, Noord Amerika, Azië en Afrika.

Met zo’n 30 gemotiveerde collega’s wordt gewerkt aan ambitieuze doelstellingen. Bevaplast groeit hard door klantgericht ondernemerschap en een pragmatische instelling. Bevaplast kent korte en slagvaardige besluitvormingslijnen en een informele bedrijfscultuur. Ze zien kansen en proberen deze te vertalen naar assortimenten en bovenal hebben ze een passie voor hun producten! Samen met de verkoopafdelingen in Duitsland en in Frankrijk worden goederen uitgeleverd aan klanten in heel West-Europa.

Bevaplast is onlangs door meerdere gerenommeerde Europese retailketens  benoemd tot hun beste leverancier in non-food.

In de tweede helft van 2019 verhuist Bevaplast van Vaassen naar Arnhem. Een groter pand wordt momenteel nieuw gebouwd en zal voldoen aan alle eisen van deze tijd. Uitgangspunten zijn energieneutraal, een inspirerende werkomgeving en passend bij de groeiende bedrijfsactiviteiten van Bevaplast.

 

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: http://www.bevaplast.nl

Lees minder

De afdeling

Bevaplast bevindt zich in een interessante en uitdagende fase: een periode van groei en verandering. Een periode waarin HR een waardevolle en toegevoegde waarde kan leveren.

De HR Manager heeft een stevige rol om HR binnen de organisatie verder op te zetten en te borgen. De HR Manager valt direct onder de Managing Director.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris bij aanvang bedraagt ca. € 4.000,= tot ca. € 5.500,= o.b.v. een fulltime (40 uur) werkweek.
 • Het salaris wordt aangevuld met onder meer een winstdeling- en pensioenregeling en 31,5 verlofdagen per jaar (o.b.v. een fulltime dienstverband).
 • Werken bij Bevaplast is afwisselend, uitdagend en bijzonder. Samen met vakkundige en betrokken collega’s wordt wereldwijd gewerkt voor vele retailers.
Lees minder

Overig

 • De standplaats van deze functie is Vaassen. Later dit jaar verhuist Bevaplast naar Arnhem (industrieterrein IJsseloord II).
 • Het betreft een functie voor 16-24 uur per week. Werkdagen en-tijden zijn in overleg te bepalen.
Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer (02650);
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • De planning van de W&S procedure zullen wij binnenkort op onze website bekend maken;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 760 90 60 (kantoor P&O Partner).

 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS Zeist
Telefoon 030 760 90 60
Email: cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures