Terug naar overzicht

HR Manager (03634)

Utrecht

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

70.000 - 80.000, 60.000 - 70.000

Reacties welkom

ABCNOVA

HR Manager (03634)

De functie

abcnova groeit en die groei vraagt om een ambitieuze HR-Manager. Iemand die het management kan adviseren over de te volgen HR-strategie. Zelf proactief ziet welke HR-initiatieven er opgepakt dienen te worden en concrete resultaten kan boeken om de organisatie te helpen excelleren.

Recent zijn de Learning & Development processen ontwikkeld. abcnova leidt haar eigen mensen op, met onder andere interne opleidingstrajecten. Dit gebeurt middels het ingerichte Young Talent Program en Professional Development Program en jij kan jouw kennis en expertise inzetten voor de optimalisatie hiervan.

Jij hebt een professionele kijk op alle HR-processen, zoals performance management, werving en selectie of zelfsturende teams en je voelt aan wat past bij abcnova. Best practices die je meeneemt uit je eerdere HR-ervaring zijn hierbij natuurlijk waardevol!

Uitdagend aan deze functie is dat je door jouw energieke inbreng, meebouwt aan een ontwikkelingsgericht HR-team.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • HBO werk- en denkniveau met een relevante afgeronde opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van HRM, Bedrijfskunde en/of Sociale Wetenschappen.
 • Minimaal vier jaar ervaring in de volle breedte van het HR-vakgebied als HR-professional.
 • Je herkent je in de kernwaarden: ondernemerschap, betrokkenheid en deskundigheid.
 • Overtuigen met de juiste argumenten en vertrouwen winnen met gevoel voor verhoudingen is jou op het lijf geschreven, vanuit een organisatie sensitieve houding.
 • Je komt snel tot de essentie van een vraagstuk (analytisch sterk), kan dit duidelijk en gestructureerd weergeven en maakt concreet wat de impact op de business is.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Door te adviseren en inspireren daag je directie en management proactief uit op HR-thema’s en denk je actief mee over ontwikkelingen van abcnova. Jij koppelt de organisatiedoelstellingen aan een passende HR-strategie. Deze HR-strategie vertaal je naar een concrete HR-agenda. Samen met het HR-team zorg je ervoor dat de HR-agenda uitgevoerd wordt.

Hierop staan onder andere het verder door ontwikkelen en structureren van een passend evaluatie- en ontwikkelprogramma (leercultuur), welke bijdraagt aan de ambities van abcnova. Je zorgt voor opleidings- en trainingstrajecten en borgt de opvolging van de afspraken, die uit de evaluatiegesprekken komen. Ook kun je een rol pakken in het flexibiliseren van arbeidsvoorwaarden en communicatie met OR. Kortom, mooie uitdagingen voor iemand die hands-on aan de slag wil om strategie en operatie met elkaar te verbinden!

Lees minder

De organisatie

abcnova realiseert toekomstgerichte en duurzame oplossingen voor woon-, werk-, leer- en leefomgevingen. Ze zijn expert in de gebouwde omgeving voor morgen en overmorgen. Verspreid over drie locaties in Nederland (Amsterdam, Assen en Utrecht), wordt er met ongeveer honderd collega’s, gewerkt op het gebied van ruimtelijke projecten en processen.

In een informele sfeer, werkt een hecht team van adviseurs en projectmanagers iedere dag samen met opdrachtgevers en zorgen zij voor grip op bouwprocessen. Dit doen ze door ambities te vertalen in financieel en maatschappelijk haalbare oplossingen. Zo draagt abcnova op overtuigende wijze bij aan een duurzame toekomst voor de gebouwde omgeving. Voor verdere informatie over abcnova zie: http://www.abcnova.nl

Lees minder

De afdeling

Het HR-team is de spil binnen abcnova. Zij zorgen ervoor dat de mensen van abcnova zich kunnen blijven ontwikkelen, zich ondersteund voelen op alle HR gerelateerde vraagstukken en daardoor kunnen excelleren in hun vakgebied.

Als HR-Manager (vacature) ben je meewerkend voorman/vrouw en ben je samen met een HR-Adviseur en een HR-Assistent verantwoordelijk voor de strategische en operationele vraagstukken, die dagelijks aan de orde zijn binnen de zes Business Units.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Met een fijne werksfeer, een professionele werkhouding, ambitie én leuke teamactiviteiten, biedt abcnova jou een fantastische werkomgeving. Een afwisselende functie met persoonlijke en professionele groeikansen binnen een groeiende onderneming, waarin vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en samenwerken centraal staat. Natuurlijk kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een salaris tussen de 65K en 80K, op basis van 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Mogelijkheid voor participatie in het bedrijf met certificaten van aandelen. 
 • 30 vakantiedagen.
 • Laptop en mobiele telefoon.
 • Pensioen op basis van beschikbaar premiestelsel.
 • Flexibele werktijden en werkplekken op alle locaties Utrecht, Amsterdam, Assen en hybride werken.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Veel activiteiten met collega’s (sportcommissie, teamuitjes abcnova breed en met je eigen Business Unit Support, etc).
 • Leaseauto behoort tot de mogelijkheden.
Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Utrecht.
 • Dit is een functie van minimaal 32-40 uur per week.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
Lees minder

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst, door middel van het toesturen van je cv. Het toevoegen van een korte motivatie wordt gewaardeerd.
 • Voor vragen, of om te sparren of dit de volgende stap voor jou is, kun je ook direct contact opnemen met Susanne Prins van Wijngaarden via +316 2825 6346 of susanne@popartner.nl.
 • De eerste gesprekken bij abcnova op kantoor vinden plaats op donderdag 19 mei of vrijdag 20 mei om 13:00 uur. Het tweede gesprek is op dinsdag 24 mei tussen 13:00 en 16:00 uur;
 • Een assessment kan deel uit maken van de W&S procedure.
 • Een referentieonderzoek zal deel uit maken van de W&S procedure.
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet.

 

 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Susanne Prins van Wijngaarden
Het Rond 7
3701 HS  Zeist
www.popartner.nl
E-mail: susanne@popartner.nl

Lees minder