Terug naar overzicht

HR Manager Nederland (03824) – VERVULD

Schiphol-Oost

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

80.000 - 90.000, 90.000 - 100.000

Procedure is afgerond

De functie

Als HR Manager maak je onderdeel uit van het MT en heb je vooral een strategische en tactische inzet. Je bent een partner in business voor directie en het management en een inspirerende en motiverende leidinggevende voor ‘jouw’ HR collega’s.

De HR Manager zal nauw samenwerken met de Global HR Director en de Algemeen Directeur van de Nederlandse organisatie met als doel om de business en HR verder te versterken. Ook het samenspel met de OR over o.a. de efficiënte inzet van mensen en systemen is hierbij een belangrijk onderdeel.  

In de transitie ben je strategische partner en verandermanager. Samen met het management ga je de komende periode stabiliseren, organiseren en structureren, verder bouwen aan de vernieuwende cultuur en verbeterslagen maken. Je bent staat daarbij midden in de organisatie.

P&O Partner werft exclusief voor deze opdrachtgever. De vacature is vanwege discretie zonder bedrijfsnaam uitgezet. Heb je interesse, laat het dan weten, want op basis van vertrouwelijkheid ontvang je meer informatie van ons!

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • HBO+/ WO werk- en denkniveau met een relevante afgeronde opleiding bij voorkeur op het gebied van HRM en/of Bedrijfskunde;
 • Minimaal zo’n 8 jaar werkervaring in een leidinggevende HR functie, bij voorkeur opgedaan binnen de hospitality, facility of retail sector (= grote pre);
 • Aantoonbare kennis en ervaring met cultuurveranderingsprocessen als verandermanager en als HR Business Partner met samenwerking op directieniveau;
 • Conceptueel en analytisch sterk, en ook praktisch in de aanpak en uitvoering;
 • Beschikken over stijlflexibiliteit en kunnen schakelen op verschillende niveaus;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever is een van de toonaangevende spelers in Nederland op het gebied facilitaire dienstverlening en is onderdeel van een succesvol internationaal concern. Binnen de Nederlandse organisatie is er met een relatief nieuw management team een verandering ingezet waarin structuur, processen en cultuur nog meer afstemming krijgen op de externe ontwikkelingen. De huidige markt en de transitiefase waarin de organisatie zich bevindt maken het werken bij onze opdrachtgever een mooie uitdaging. De mens staat centraal en medewerkers maken het verschil. Daarom staan zij op de eerste plaats. HR is voor onze opdrachtgever een belangrijke pijler! P&O Partner werft exclusief voor deze opdrachtgever. De vacature is om vertrouwelijke redenen zonder bedrijfsnaam uitgezet. Heb je interesse, laat het dan weten, want bij een vertrouwelijkheidsverklaring ontvang je meer informatie van ons!

Lees minder

De afdeling

De organisatie in Nederland én HR bevinden zich in een transitiefase. De HR Manager zal de gewenste vernieuwingen mede initiëren vanuit een vooruitstrevende visie en met een creatieve en originele stijl.

Nu instappen is voor een HR Manager een mooie en interessante fase, vooral omdat ‘people’ de core-business van de organisatie is.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris bedraagt tussen de € 6.000,= en € 7.000,= bruto per maand, op basis van een fulltime werkweek (40 uur), afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Onze opdrachtgever kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, eindejaarsuitkering en ruim 35 verlof- en adv-dagen;
 • Verder biedt onze opdrachtgever thuiswerkmogelijkheden en flexibele werktijden;
 • Er wordt in eerste instantie een aanstelling voor een jaar geboden, met de intentie om dat om te zetten naar een onbepaalde tijd contract.
Lees minder

Overigen

 • Het betreft een functie van 0,8 of 1,0 fte;
 • Onze opdrachtgever biedt een uitdagende job waarbij je uitermate waardevol bent in de fase van transitie;
 • Je komt te werken in een omgeving die continu in beweging is en waarin de organisatie samen met diverse stakeholders actief is met maatschappelijk relevante problematieken;
 • Je gaat samenwerken met collega’s van allerlei niveau en pluimage, die met plezier en trots hun werk doen, en die met gedrevenheid dingen voor elkaar krijgen.
Lees minder

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.

Lees minder