HR Manager (03398)

HR Manager (03398)

Terug naar overzicht

Naarden

80.000 - 90.000

Givaudan Nederland B.V.

HR Manager (03398)

De functie

De HR Manager Non-Operations werkt met een grote mate van zelfstandigheid en in nauwe samenwerking met het lijnmanagement van het “eigen” aandachtsgebied Sales, Marketing, Product Development & Innovation, Research & Development, Regulatory, Purchasing en Shared Services in Nederland. Daarnaast ondersteun je een viertal kleinere sites in België, Zweden en Finland.

Het is enerzijds een strategische functie waarin zaken als organisatieontwikkeling en veranderprocessen aan de orde komen. Anderzijds is het ook een functie die “midden in de business staat” en waar het operationele, dagelijkse HR werk deel van uit maakt.
De HR Manager is voor het management een proactieve sparringpartner en klankbord. Je signaleert en denkt actief mee over ontwikkelingen en de integrale benadering van business vraagstukken. Je vertaalt deze naar de organisatie en naar de HR processen in de organisatie (zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau), geeft aandachts- en knelpunten aan en vertaalt deze in advies.

De strategische HR topics voor de komende tijd zijn:
Partner to deliver – proactieve business partnering
Happiness & Health – flexibel werken, duurzame inzetbaarheid, career coaching
Welcome & valued (new) employees – on-boarding, compensation & benefits benchmark
Leadership & Expertise – leadership development, talent management, succession planning

Je neemt een voorwaardenscheppende, adviserende en voortrekkersrol bij de ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid binnen de kaders van Givaudan. Je hebt een duidelijke visie op het HR vak, maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen en te enthousiasmeren. Door de stijl van werken en gedreven instelling ben je in staat een goed contact op te bouwen met mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten. Je vindt het leuk om managers en medewerkers te coachen en zo een bijdrage te leveren aan hun verdere ontwikkeling en werkplezier.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je hebt minimaal een HBO+, bij voorkeur een academische opleiding afgerond;
 • Je beschikt over ca. 5-10 jaar ervaring als HR Manager (op met name operationeel en tactisch niveau);
 • Je hebt ervaring opgedaan binnen een veranderende, internationale (productie)organisatie met pragmatische professionaliteit.
 • Je volgt de actualiteiten in het vakgebied alsmede relevante wet- en regelgeving en hebt een visie op het HR vak;
 • Je hebt een bedrijfsmatige en resultaatgerichte oriëntatie en bent cijfermatig en analytisch sterk;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Je bent een vlotte, stevige proactieve allrounder met overtuigingskracht, zelfstartend, vasthoudendheid en daadkracht. Je hebt een ondernemende en resultaatgerichte werkhouding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.

  Een uitstekende functie dus voor een HR professional die toe is aan zijn of haar derde loopbaanstap (ca. 5-10 jaar allround HR advieservaring). Wij zoeken geen “zware” senior HR Business Partner of HR Manager, maar iemand voor wie de functie op dit niveau nog een uitdaging is en die het niveau, de competenties en de drive heeft om de functie succesvol in te kunnen vullen.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Organisatie ontwikkeling: je draagt de organisatie visie uit, bent een ambassadeur van de verandering en pakt je rol hierin;
 • Advisering: je geeft proactief advies aan managers binnen de genoemde afdelingen op alle HR thema’s;
 • Coaching, samenwerking en leiderschapsontwikkeling: je ondersteunt en coacht managers in hun rol en richt je op het talent voor de toekomst;
 • Strategische personeelsplanning: je inventariseert de huidige en toekomstige bezetting en de opleidingsbehoefte daarbij.
 • Begeleiding, coördinatie en succesvolle uitvoering van jaarlijkse HR-processen.
 • Verbetering en projectmanagement: je helpt bij het implementeren van nieuw HR-beleid en HR-systemen. Daarnaast leid en implementeer je lokale en regionale HR-projecten.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, het Zwitserse Givaudan, is marktleider in het ontwikkelen en produceren van geur- en smaakstoffen. Givaudan behoort tot de meest creatieve en winstgevende bedrijven ter wereld. Unieke en innovatieve smaak- en geurcreaties worden toegepast in o.a. voedings- en genotsmiddelen, dranken, parfums, producten voor persoonlijke verzorging en voor huishoudelijk gebruik.De purpose van Givaudan is: Creating for happier healthier lives with love for nature. De organisatie telt wereldwijd ruim 16000 medewerkers, werkzaam vanuit meer dan 80 locaties. Zij mogen zichzelf officieel een B-Corp noemen. B Corps werken naast het behalen van winst, aan een meer inclusieve en duurzame economie.De Nederlandse organisatie van Givaudan houdt zich bezig met de ontwikkeling, marketing, verkoop en productie van smaakstoffen voor met name de EAME markt en telt circa 600 medewerkers op locaties in Naarden, Barneveld, en Ede.De bedrijfscultuur kan omschreven worden als ambitieus, informeel, direct en dynamisch. Werken bij onze opdrachtgever inspireert en blijft boeien! Givaudan medewerkers werken veelal jarenlang met veel plezier én trots voor het bedrijf.Voor verdere informatie zie: www.givaudan.com

 

Lees minder

De afdeling

Samen met een team van enthousiaste en gedreven HR professionals bouw en realiseer je de HR agenda. De HR afdeling in Nederland bestaat uit één HR Directeur, drie HR Managers, drie Payroll & Benefits Specialisten en twee HR Assistenten. Je werkt tevens samen met het corporate HR shared services team en geeft leiding aan 1 HR Professional. De HR Manager rapporteert aan de HR Directeur Benelux and Nordic in Naarden.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Onze opdrachtgever biedt een werkomgeving die gericht is op creativiteit, veiligheid en kwaliteit. Bovendien internationale contacten op diverse niveaus. Men hecht veel waarde aan teamgeest in een open werksfeer. De bedrijfscultuur kan omschreven worden als ambitieus, informeel, direct en dynamisch. Werken bij onze opdrachtgever inspireert en blijft boeien! Givaudan medewerkers werken veelal jarenlang met veel plezier én trots voor het bedrijf.

 • Het salaris bij aanvang is afhankelijk van jouw werkervaring en bedraagt maximaal € 90.000,= per jaar obv een fulltime contract (= 39 uur) .
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende bonusregeling (target 15% van het jaarsalaris), 13 roostervrije (bij een 39 urige werkweek)- en 25 vakantiedagen.

Lees minder

Overigen

 • Het betreft een functie voor 4 dagen per week. Gedeeltelijk thuis werken behoort tot de mogelijkheden.
 • Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
 • Een verhuisregeling is, onder bepaalde voorwaarden, van toepassing.
 • Mogelijkheden om binnen het bedrijf door te groeien, ook internationaal.
 • Mogelijkheden om opleiding of training te volgen op het gebied van ontwikkeling en coaching.

Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie met motivatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie met motivatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer 03398;
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • De eerste gesprekken staan gepland in januari. De tweede gespreksronde is ingepland in januari;
 • Indien je nog vragen hebt, bel dan met Caroline Zeeberg op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure.

  Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

  INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

  P&O Partner
  Caroline Zeeberg
  Het Rond 7
  3701 HS ZEIST
  www.popartner.nl
  E-mail: cv@popartner.nl

 

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures