Terug naar overzicht

HR Manager (03902)

Huizen

24 - 32, 32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

60.000 - 70.000, 70.000 - 80.000

Kandidaten zijn voorgesteld, reageren is nog mogelijk

Slokker Bouwgroep

HR Manager (03902)

De functie

In de rol van HR Manager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR beleid, adviseer je de directeuren van de diverse vestigingen over uiteenlopende HR vraagstukken en draag je middels het HR beleid bij aan de organisatieontwikkeling van de Slokker Groep.

Als HR Manager ben je een allround professional, alle facetten van HR komen in de volle breedte aan bod, van dagelijkse HR operatie t/m strategisch niveau. Je werkt in een veranderende, innovatieve en dynamische omgeving. Je begrijpt waar het primaire proces van Slokker over gaat en kunt van nature met een grote diversiteit aan medewerkers goed schakelen. Het is van groot belang dat je over de grenzen van het vakgebied heen kan kijken, denken en handelen. Kortom, je hebt een eigen visie op HR thema’s en kunt die helder vertalen naar de behoeften van Slokker.

 

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter jouw proactieve, energieke persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen de Slokker Groep. Door jouw pragmatische aanpak, humor en verbindende kracht zien mensen je graag komen en kun je zelf hét verschil maken. Verder heb je:
 

 • Een HBO/ HBO+ (afgeronde studie op het terrein van bij voorkeur HRM en/of Bedrijfskunde);
 • Je beschikt over minimaal zo’n 5 jaar ervaring op gebied van operationeel en tactisch HR advieswerk;
 • Deze ervaring heb je opgedaan binnen een resultaatgericht, ondernemend en bij voorkeur technisch bedrijf;
 • Je bent een goede gesprekspartner voor de directie en het management en beschikt over een  stevige persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht. Je kunt tegen een “stootje” en beschikt over een gezonde dosis flair;
 • Frisse blik op het vakgebied en met oog voor het proces;
 • Je hebt gevoel voor cijfers en bij voorkeur ervaring met budgetteringsprocessen;
 • Kennis en inzicht van andere vakgebieden en processen, inzicht in organisatieontwikkeling en veranderingsprocessen;
 • Resultaat- en klantgericht, vasthoudend doch flexibel, betrouwbaar en accuraat;
 • Hands-on, oppakken én afronden, zelf startend en proactief;
 • Je communiceert duidelijk en to-the-point.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Je adviseert directeuren en leidinggevenden over HR vraagstukken op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau. Daarbij ben je verantwoordelijk voor:

 • Het implementeren en verder vorm geven van het huidige HR Plan en dit vertalen in het HR budget;
 • De strategische personeelsplanning voor de verschillende vestigingen;
 • Het vormgeven en professionaliseren van talentmanagement en het opleidingsbeleid;
 • Juridische zaken m.b.t. personeelsaangelegenheden;
 • Het casemanagement voor zieke medewerkers en aandacht voor verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid;
 • Het organiseren en begeleiden van het werving & selectieproces;
 • Procesoptimalisatie van het nieuwe personeelsinformatiesysteem;
 • Het leidinggeven aan de drie collega’s op de afdeling.  

 

Lees minder

De organisatie

Slokker Groep is een familiebedrijf dat in 85 jaar en in drie generaties is uitgegroeid tot een speler van betekenis in de markt van Bouw en Vastgoed. Opgericht in 1935 en gevestigd in Nederland, Canada en de Verenigde Staten. Innovatie loopt al decennia lang als een rode draad door de onderneming. Kenmerkend zijn de lange termijn visie en korte communicatielijnen. 

Slokker Groep bestaat uit vier onderdelen: ontwikkelen, bouwen, investeren en internationaal.

Voor de Slokker Groep zoeken we een HR Manager. De organisatie telt 285 medewerkers die werken met grote betrokkenheid, collegialiteit en liefde voor hun vak aan maakbare, duurzame oplossingen. Dichtbij en samen vanuit bouwvestigingen in Amsterdam, Almere, Breda en Zeewolde en de ontwikkelvestigingen Huizen en Zwolle. De cultuur kenmerkt zich door openheid en transparantie vanuit een nuchtere no-nonsens instelling. De communicatielijnen zijn kort. Als iets in 30 minuten geregeld kan worden, wordt er geen 1,5 uur over gepraat.

De organisatie is altijd in ontwikkeling en biedt daarvoor kansen voor zowel professionele als persoonlijke groei. Door de goede balans tussen ervaren professionals en aanstormende talenten, is Slokker in staat om de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen en hun kernwaarden Duurzaamheid, Innovatie en Kwaliteit concreet vorm te geven. 

Slokker is een gezonde en innovatieve onderneming. Een bedrijf waar de werknemers absoluut trots op zijn en over het algemeen vele jaren met plezier werken!

Voor verdere informatie over de Slokker Groep zie: www.slokker.com

Lees minder

De afdeling

De Slokker Groep is een organisatie met uitdagende ambities. Hierbij past een up-to-date HR beleid dat direct gelieerd is aan de bedrijfsdoelstellingen. Als HR Manager ondersteun je de business en de directie.

De HR Manager rapporteert aan de Algemeen Directeur en maakt deel uit van een HR team dat verder bestaat uit een salarisadministratie (1 FTE), een loonadministratie (1 FTE) en een  personeelsadministratie (1 FTE).
 

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Kom je bij de Slokker Groep werken, dan ga je werken bij een collegiale groep mensen die betrokken en loyaal is, mensen die samen vakwerk leveren waar ze trots op zijn. En dan zijn ze ook nog eens één van de meest financieel gezonde familie-bouwbedrijven van Nederland.
 

 • Goede, moderne arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie geldt, afhankelijk van opleiding en ervaring, een aanvangssalaris tussen zo’n € 65.000,= en € 80.000,= o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Daarnaast biedt de Slokker een tantième regeling (de afgelopen jaren ter grootte van een maandsalaris), een aantrekkelijke pensioenregeling, laptop, mobiele telefoon en een leaseauto;
 • Een jaarcontract met de intentie tot een vast contract. Het betreft een structurele functie. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Huizen;
 • We schatten in dat het gaat om een functie voor zo’n 32 uur per week. Kandidaten die meer of minder uren willen werken (minimaal 28 uur en maximaal tot 40 uur per week, nodigen we uit ook te reageren);
 • Een dynamische rol waarin je met diverse partijen op diverse niveaus schakelt;
 • Er is volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en je eigen inbreng.
Lees minder

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03902;
 • Indien je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • De planning van de W&S procedure maken wij binnenkort op onze website bekend;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar annet@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld en worden direct naar P&O Partner doorgestuurd.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
P&O Partner 
Annet van der Werf 
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

 

Lees minder