HR Manager | 24-28 u/wk (03045) – VERVULD

HR Manager | 24-28 u/wk (03045) – VERVULD

Terug naar overzicht

Den Dolder

24 - 32 uur

Procedure is afgerond

Havebo B.V.

HR Manager | 24-28 u/wk (03045) – VERVULD

De functie

Bedankt voor je interesse in deze vacature. Helaas is deze al vervuld. Ben je benieuwd welke vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan terug naar het overzicht en klik op de rode button ‘Toon openstaande vacatures’.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via cv@popartner.nl

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Het coachen en begeleiden van een jong team geeft jou veel energie. Je bent serieus en soms confronterend als de situatie daarom vraagt. Je weet mensen op een organische manier in beweging te krijgen. 

 • Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond op het terrein van HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie.
 • Je hebt minimaal 5 jaar HR-werkervaring, waarvan enkele jaren als HR Business Partner (interne rol) binnen bij voorkeur een grote commerciële organisatie.
 • Je ziet de uitdaging om voor een klein bedrijf te werken.
 • Je bent een prettige en zelfverzekerde gesprekspartner, waardoor je in staat bent op alle niveaus in de organisatie duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Je bent sterk empathisch, organisatiesensitief en creatief in het creëren van oplossingen.
 • Je bent accuraat en zowel in staat om de details in te duiken als het grotere geheel te overzien.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wij zoeken een vlotte, proactieve en communicatief vaardige persoonlijkheid. Iemand die out-of- the-box kan denken en die zaken slagvaardig en met energie zal aanpakken.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Havebo Groep, is sinds 1979 een specialist op het vlak van systeemvloeren. De organisatie is te typeren als innovatief en dynamisch. Zo richten zij zich onder andere op de renovatiebranche om verouderde woningen te verbeteren. De veranderingen in de markt, zoals de aangescherpte eisen binnen de renovatiebranche, spelen hierbij een belangrijke rol. Havebo levert, met behulp van een sterk netwerk aan leveranciers een diversiteit aan verschillende vloer- en beton producten waaronder prefab-beton, funderingsproducten en zoals zij noemen de ‘specials’ waaronder bijzondere producten vallen zoals kelders, wanden en stalvloeren.

Met ruim 30 gemotiveerde collega’s wordt gewerkt aan ambitieuze doelstellingen. Havebo is een sterke onderneming door klantgericht ondernemerschap en een pragmatische instelling. Havebo kent korte en slagvaardige besluitvormingslijnen en een informele bedrijfscultuur. Ze zien kansen en vertalen dit naar oplossingen binnen de wereld van de systeemvloeren en bovenal hebben ze een passie voor hun producten!

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: https://www.havebo.nl/

Lees minder

De afdeling

Havebo bevindt zich in een interessante en uitdagende fase: een periode van groei en verandering. In het afgelopen jaar heeft HR een duidelijke plek in de organisatie gekregen en dit zal verder uitgebouwd worden. Kortom, de HR Manager heeft een stevige rol en krijgt veel ruimte om HR binnen de organisatie verder te professionaliseren en te borgen. De HR Manager valt direct onder de Directie.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris is marktconform.
 • Werkdagen en-tijden zijn in overleg flexibel te bepalen passend bij jouw privé situatie.
 • Werken bij Havebo is afwisselend, uitdagend en bijzonder. Je werkt samen met leergierige en betrokken collega’s.
Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Den Dolder.
 • Het betreft een functie voor 24-28 uur per week
Lees minder

Procedure

Procedure is afgerond

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures