HR Manager | 24-28 u/wk (03045)

HR Manager | 24-28 u/wk (03045)

Terug naar overzicht

Den Dolder

24 - 32 uur

kandidaten zijn voorgesteld, reageren niet meer mogelijk

Havebo B.V.

HR Manager | 24-28 u/wk (03045)

De functie

De HR Manager is het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde zaken bij Havebo. Het is een zelfstandige rol waarbij je sparringpartner bent voor de directie en het management en hen ondersteunt en adviseert bij het ontwikkelen en uitvoeren van het HR beleid.

 

Het betreft een diverse functie met zowel strategische projecten als operationele taken.

Je werkt hierin zelfstandig en bent toegankelijk. De HR Manager heeft visie op HR, speelt een verbindende rol, schakelt makkelijk op alle niveaus en weet snel vertrouwen te krijgen. Vanuit de strategische HR visie adviseert en inspireert de HR Manager medewerkers en leidinggevenden over HR onderwerpen. Hierbij is het essentieel om op een verbindende en coachende manier mensen mee te nemen. Een positieve en daadkrachtige houding gericht op oplossingen en het samen behalen van resultaten is daarbij van belang, evenals uitstekende projectmanagement vaardigheden en oog voor structuur en details.

 

Onderwerpen die de komende tijd op de HR agenda staan zijn onder andere het verder vormgeven van het HR-beleid met aandacht voor organisatieontwikkeling, coaching van het (jonge) MT, het binden en boeien van medewerkers, Arbo beleid, het implementeren van functiebeschrijvingen en verder professionaliseren van de HR gesprekscyclus.

 

Kortom: een baan bij een succesvolle, innovatieve en dynamische organisatie waarin jij het verschil kunt maken!

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Het coachen en begeleiden van een jong team geeft jou veel energie. Je bent serieus en soms confronterend als de situatie daarom vraagt. Je weet mensen op een organische manier in beweging te krijgen. 

 • Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond op het terrein van HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie.
 • Je hebt minimaal 5 jaar HR-werkervaring, waarvan enkele jaren als HR Business Partner (interne rol) binnen bij voorkeur een grote commerciële organisatie.
 • Je ziet de uitdaging om voor een klein bedrijf te werken.
 • Je bent een prettige en zelfverzekerde gesprekspartner, waardoor je in staat bent op alle niveaus in de organisatie duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Je bent sterk empathisch, organisatiesensitief en creatief in het creëren van oplossingen.
 • Je bent accuraat en zowel in staat om de details in te duiken als het grotere geheel te overzien.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wij zoeken een vlotte, proactieve en communicatief vaardige persoonlijkheid. Iemand die out-of- the-box kan denken en die zaken slagvaardig en met energie zal aanpakken.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Havebo Groep, is sinds 1979 een specialist op het vlak van systeemvloeren. De organisatie is te typeren als innovatief en dynamisch. Zo richten zij zich onder andere op de renovatiebranche om verouderde woningen te verbeteren. De veranderingen in de markt, zoals de aangescherpte eisen binnen de renovatiebranche, spelen hierbij een belangrijke rol. Havebo levert, met behulp van een sterk netwerk aan leveranciers een diversiteit aan verschillende vloer- en beton producten waaronder prefab-beton, funderingsproducten en zoals zij noemen de ‘specials’ waaronder bijzondere producten vallen zoals kelders, wanden en stalvloeren.

Met ruim 30 gemotiveerde collega’s wordt gewerkt aan ambitieuze doelstellingen. Havebo is een sterke onderneming door klantgericht ondernemerschap en een pragmatische instelling. Havebo kent korte en slagvaardige besluitvormingslijnen en een informele bedrijfscultuur. Ze zien kansen en vertalen dit naar oplossingen binnen de wereld van de systeemvloeren en bovenal hebben ze een passie voor hun producten!

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: https://www.havebo.nl/

Lees minder

De afdeling

Havebo bevindt zich in een interessante en uitdagende fase: een periode van groei en verandering. In het afgelopen jaar heeft HR een duidelijke plek in de organisatie gekregen en dit zal verder uitgebouwd worden. Kortom, de HR Manager heeft een stevige rol en krijgt veel ruimte om HR binnen de organisatie verder te professionaliseren en te borgen. De HR Manager valt direct onder de Directie.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris is marktconform.
 • Werkdagen en-tijden zijn in overleg flexibel te bepalen passend bij jouw privé situatie.
 • Werken bij Havebo is afwisselend, uitdagend en bijzonder. Je werkt samen met leergierige en betrokken collega’s.
Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Den Dolder.
 • Het betreft een functie voor 24-28 uur per week
Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie mét motivatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie met motivatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer (03045);
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • Op vrijdag 17 juli en/of maandag 20 juli zal de 1e gesprekronde bij Havebo plaats vinden. Op woensdag 22 juli zal de 2e gesprekronde bij Havebo plaats vinden.
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 760 90 60 (kantoor P&O Partner).

 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.


INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Babette van Alebeek
Het Rond 7
3701 HS Zeist
Telefoon 030 760 90 60
Email: cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures