Terug naar overzicht

HR Business Partner (03982) – VERVULD

Utrecht

24 - 32, 32 - 36 uur

60.000 - 70.000

Procedure is afgerond

CNV Connectief

HR Business Partner (03982) – VERVULD

De functie

Je bent sparringpartner voor individuele managers of bestuursleden in de uitvoering van hun leidinggevende taken en je ondersteunt hen in de processen die er zijn op het gebied van personeelsbeleid.

Vanwege de op handen zijnde fusie opereer je als adviseur voor het bestuur en management, richting de OR, fusiepartners en de externe fusiebegeleiding. Je zorgt voor tijdige, implementeerbare input tijdens het fusieproces, geeft  de organisatie mede vorm na de fusie, managet de informatiestroom en pikt signalen op van medewerkers.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Samenwerking en integriteit zijn belangrijke waardes in de organisatie en ook voor jou. Je bent een goede gesprekspartner voor het bestuur en het management en beschikt over een stevige persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht. Verder breng je het volgende mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met verandertrajecten zoals b.v. een reorganisatie en alle communicatie- en cultuuraspecten die daarbij komen kijken;
 • Je hebt een planmatige aanpak, werkt overzichtelijk en resultaatgericht;
 • Je kunt snel schakelen in de dynamiek van verschillende onderdelen van het werk en verschillende niveaus van overleggen;
 • Je weet zaken overtuigend voor het voetlicht te brengen, voorzien van een degelijk advies.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • HR advies en uitvoering. Denk hierbij aan o.a. mobiliteit, formatie, casemanagement, functioneren, opleiding & ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden;
 • Borgen en uitwerken van thema’s als employer branding, verbetering van het werving & selectie proces en competentiegericht werken. Je neemt deze thema’s mee naar de toekomstige organisatie;
 • Je neemt als HR expert deel aan interne werkgroepen rondom organisatiecultuur, functiehuizen, sociaal plan, plaatsingsprocessen, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, etc.
Lees minder

De organisatie

CNV Connectief is dé vakvereniging voor iedereen die werkt, gaat werken, werkt zoekt of heeft gewerkt in de sector onderwijs, overheid, publieke diensten en zorg & welzijn.

De organisatie draagt bij aan een rechtvaardige samenleving waarin iedereen tot zijn recht komt. Zij zoeken daarom altijd de verbinding. Of dit nu op de werkvloer, aan de onderhandelingstafel, binnen de vakvereniging of in de samenleving is. CNV Connectief heeft 105.000 leden waar zij actief voor zijn op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Binnen CNV Connectief zijn 130 medewerkers werkzaam.

CNV is bezig met een transitie van vakbond naar vakbeweging. Een beweging die steeds dichter bij werkenden staat en waarbij de ambitie is om hét platform voor werkend Nederland te zijn. Binnenkort start het fusieproces tussen vier CNV-bonden naar EénCNV.

Voor verdere informatie over CNV Connectief zie: http://www.cnvconnectief.nl

Lees minder

De afdeling

In deze rol rapporteer je aan de manager Vereniging & Organisatie en maak je onderdeel uit van de staf samen met de business controller, bestuurssecretaris, HR adviseur en business process manager en ben je lid van het MT. Je werkt intensief samen met de HR Adviseur en de personeelsadministratie.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 5.119,= bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week;
 • Onze opdrachtgever kent verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 8,33% vakantietoeslag, 30 verlofdagen, gratis woon-werkverkeer met het OV in eerste klasse, een uitstekende pensioenregeling. Hybride werken is mogelijk in deze rol.
 • Bij aanvang wordt een tijdelijk dienstverband geboden met de intentie tot een vaste aanstelling.
Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Utrecht, uitstekend bereikbaar met het OV, het kantoor is naast station Overvecht;
 • Dit is een functie voor 28-36 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk;
 • Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
Lees minder

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.

Lees minder