Terug naar overzicht

HR Business Partner (03820) – VERVULD

Utrecht

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

Procedure is afgerond

Evidensia Nederland

HR Business Partner (03820) – VERVULD

De functie

Zoek je een vrije rol binnen een grote organisatie met een startup cultuur? Dit is een zeer afwisselende rol waar HR, change & coaching van managers centraal staan. Je bent authentiek en hebt lef en durf om in een snel veranderende organisatie zaken te verbeteren en geregeld te krijgen.

Samen met de andere HR Business Partners zorg je voor alle HR gerelateerde onderwerpen op de vestigingen, ziekenhuizen en uitvaartcentra. Je bent verantwoordelijk voor alle HR vraagstukken voor jouw aandachtsgebieden. Jij brengt HR naar een kwalitatief hoog niveau als stevige gesprekspartner en coach voor de business. Je bent mede verantwoordelijk voor strategische personeelsplanning, (persoonlijke) ontwikkeling, functioneren, HR beleid, juridische procedures en HR-projecten. Daarbij bewaak je de kernwaarden en verstevig je de positie van IVC Evidensia als werkgever voor alle collega’s.

Samenwerking staat centraal en er wordt continue gewerkt aan verbetering, efficiëntieslagen en het praktisch maken van de processen. Er wordt daarbij hard gewerkt, maar plezier en enthousiasme is heel belangrijk!

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Om in deze rol succesvol te zijn, neem je het volgende mee: 

•    Je hebt vijf jaar of meer ervaring in een vergelijkbare allround HR functie (HR BP, HR Manager); 
•    Je beschikt over hbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur heb je een opleiding HRM/ Bedrijfskunde gevolgd;
•    Je bent toegankelijk, creëert makkelijk draagvlak, beschikt over ‘een rechte rug’ en overtuigingskracht;
•    Je bent een strategisch/conceptueel denker, die ook tot actie komt;
•    Je bent procesmatig sterk, hebt ervaring met het structuren van een nieuwe omgeving, werkt planmatig en samenwerkingsgericht en communiceert helder;  
•    Je bent een positieve en toegankelijke persoonlijkheid, kan goed relativeren en past je makkelijk aan op veranderende omstandigheden; 
•    Werkervaring vanuit een productieomgeving, corporate, Retail, franchise structuur of een gezondheidskliniek zou goed passen bij deze fastpaced netwerk  organisatie.

Ervaring en vakkennis zijn natuurlijk nodig voor deze functie. Echter, jouw persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen IVC Evidensia en past bij deze organisatie. Je kunt zelf hét verschil maken. 
 

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, De IVC Evidensia groep is een dierenartsgroep waarbij inmiddels meer dan 300 vestigingen, ziekenhuizen en crematoria zich in Nederland hebben aangesloten. Iedere vestiging is uniek en heeft haar eigen identiteit. Als groep levert IVC Evidensia hoge kwaliteit zorg door samen te werken met aandacht voor lokale identiteit en ondernemerschap. IVC Evidensia wil gezonde huisdieren en gelukkige eigenaren. Hun netwerk verbindt eerste- en tweedelijns vestigingen met de meest geavanceerde specialistische zorg in de IVC Evidensia Dierenziekenhuizen. IVC Evidensia biedt uitgebreide ontwikkelmogelijkheden in hun Academy en het supportteam ondersteunt de organisatie van vestigingen. Als groep is IVC Evidensia samen beter en wil zij in alle vestigingen kwalitatief hoogwaardige zorg en service leveren. De veterinaire zorg ontwikkelt zich sneller dan ooit. IVC Evidensia wil hierin een actieve rol spelen door continu te onderzoeken en te ontwikkelen.

“Samen beter, bouwen aan de diergeneeskundige zorg voor morgen” is de visie van IVC Evidensia. De organisatie wil de meest aantrekkelijke werkgever in de veterinaire sector zijn door het aantrekken en behouden van medewerkers met goede arbeidsvoorwaarden en door veel ruimte voor groei en eigen initiatief te bieden.

Kijk voor meer informatie op de website: www.ivcevidensia.nl

Lees minder

De afdeling

Het HR-team ondersteunt IVC Evidensia vestigingen in heel Nederland op alle vlakken van het HR-vakgebied. De afdeling bestaat ongeveer uit 30 collega’s, verdeeld over verschillende teams: Management, HR Business Partners, SSC, Arbo en Verzuim, Recruitment en de Salarisadministratie. Het team HR Business Partners bestaat uit 6 collega’s en ter uitbreiding zijn we op zoek naar twee nieuwe HR Business Partners.

Het HR-adviesteam en Shared Service Center zijn begin 2022 een mooie uitdaging aangegaan in een vernieuwde setting, met een uitdagend HR-jaarplan en volledig mobiele functies. Het supportkantoor is gevestigd in Vleuten waar team- en landelijke activiteiten plaatsvinden.

 

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Bij IVC Evidensia krijg je alle ruimte om jouw ambities waar te maken, met initiatieven te komen en te groeien in je vak. Geen dag is hier hetzelfde en plezier hebben in je werk vinden ze erg belangrijk. Je werkt in een team van fijne, betrokken HR-collega’s, met een informele werksfeer, aandacht voor elkaar met regelmatige contactmomenten en teamevents.

Verder biedt opdrachtgever:

 • Kans om te werken voor een grote Europese dierenkliniekgroep;
 • Een passend salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring;
 • Een (elektrische) leaseauto; 
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
 • Een goede pensioenvoorziening;
 • Laptop en telefoon of telefoonvergoeding;
 • Flexibiliteit in het indelen van je werkweek en werktijden; het is een landelijke rol, waarbij je je eigen tijd indeelt en veel onderweg zult zijn, waarbij reistijd onder werktijd valt. Je wordt voorzien van alle benodigde faciliteiten voor deze hybride rol. 1 keer per 2 weken is er overleg met het team in Vleuten;
 • Je kunt je hond meebrengen naar kantoor;
 • Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling, met een individueel ontwikkelbudget;
 • Collectiviteitsvoordeel en voordeel op de producten en diensten van onze vestigingen;
 • De CAO voor de veterinaire sector is van toepassing.
Lees minder

Overigen

•    Het is een mobiele rol. Het Supportkantoor is in Vleuten en jouw regio is Nederland; 
•    Dit is een functie voor 32-40 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk;
•    Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken;
•    Vanwege de groei van de organisatie zijn wij op zoek naar 2 HR Business Partners. 

Lees minder

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.

Lees minder