Terug naar overzicht

HR Business Partner (04252) – VERVULD

Rotterdam

32 - 40 uur

60.000 - 70.000, 70.000 - 80.000

Procedure is afgerond

Croonwolter&dros B.V.

HR Business Partner (04252) – VERVULD

De functie

Als onderdeel van het MT voor jouw locaties, ben je verantwoordelijk voor alle facetten binnen het HR vakgebied. Vanuit deze rol adviseer je het MT over HR onderwerpen. Je bent het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vraagstukken, bent verantwoordelijk voor het implementeren van HR beleid en -processen en denkt mee met de business. Je adviseert, informeert en coacht het management van de regio Zuid-West Nederland (ca 350 medewerkers).

Je bent vast onderdeel van het lokale MT, vertaald centraal beleid naar pragmatische oplossingen en neemt het voortouw in verschillende HR projecten voor jouw business unit. Je speelt proactief in op veranderende omstandigheden en vertaalt de impact daarvan op de organisatie, sleutelposities en de personeelsformatie (in-, door- en uitstroom). Daarnaast volg je ontwikkelingen en veranderingen op HR-gebied en vertaalt deze naar de business.

Jouw standplaats is Rotterdam en in principe één keer in de twee weken in Heinkenszand of indien vaker wanneer nodig.

In deze rol rapporteer je aan de HR Manager voor de business unit Utiliteit.

Functie-eisen en competenties

Om als HR Business Partner succesvol te kunnen werken voldoe je aan het volgende profiel;

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HRM of een gerelateerd vakgebied;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare, zelfstandige HR Business Partner functie;
 • Ervaring binnen de technische installatie branche of een projectenorganisatie is een pré;
 • Je bent een teamspeler die gewend is op verschillende niveaus te schakelen en bruggen te bouwen;
 • Je bent proactief, resultaatgericht en in staat om zelfstandig te werken;
 • Je hebt diepgaande kennis van HR-processen, arbeidswetgeving en actuele HR-trends;
 • Je bent energiek, toont lef en hebt een stevige persoonlijkheid;
 • Je bent organisatiesensitief, pikt signalen vanuit de organisatie snel op en weet dit om te zetten in concrete adviezen;
 • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om te reizen.

Onze opdrachtgever zoekt een kandidaat met een heldere visie op HR en je weet hoe je dit vertaalt naar de praktijk. Je bent in staat om projecten op het gebied van te leiden. Je hebt een sterke drive om het verschil te maken, hebt een gezonde dosis lef en bent daarbij resultaatgericht.

Daarnaast ben je een echte teamplayer en zoek je graag de samenwerking op. Je bent zowel in staat om op strategisch niveau te denken als om de handen uit de mouwen te steken.

Als HR Business Partner bij onze opdrachtgever ga je aan de slag met uitdagende projecten in een dynamische omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Vanuit deze HR Business Partner functie ben je verantwoordelijk voor:

 • Het adviseren van management met betrekking tot HR procedures, cao-artikelen, arbeids- en sociaalrechtelijke en personele aangelegenheden;
 • Invulling geven aan het gezondheidsmanagementbeleid in samenwerking met de casemanagers van TBI Vitaal;
 • Het signaleren van knelpunten (veranderingsprocessen) in de organisatie en het communiceren hierover en adviseert betrokkenen bij het oplossen daarvan;
 • Het bijdrage aan een open bedrijfscultuur en de tevredenheid van onze medewerkers;
 • Het maken van managementrapportages en concrete en bruikbare adviezen te geven aan jouw MT;
 • Het op je nemen van óf bijdragen aan projecten vanuit zowel centraal HR-beleid als bedrijfsonderdeel specifieke projecten.

De organisatie

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Croonwolter&dros ontwerpt, realiseert en onderhoud slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Croonwolter&dros is een dynamisch organisatie met een geschiedenis van meer dan 140 jaar aan innovatie en technische expertise. Met meer dan 3.000 toegewijde medewerkers zijn zij nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Zij gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat.

Voor meer informatie over Croonwolter&dros verwijzen we je graag naar https://www.croonwolterendros.nl/

De afdeling

De afdeling bestaat uit een Directeur HR, 4 HR Managers en 9 HR Business Partners. Zij krijgen ondersteuning van, en werken nauw samen met, de afdelingen HR Business Support en salarisadministratie. De HR organisatie wordt aangevuld met gespecialiseerde afdelingen zoals Recruitment, Learning & Development, Business Intelligence en TBI Vitaal, wat gericht is op verzuim- en herstelmanagement.

In totaal werken er ca 45 collega’s op de HR-afdeling.

Opdrachtgever biedt

 • Het maandelijkse salaris bij aanvang is maximaal € 5.500,- op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van werkervaring;
 • 25 vakantiedagen per jaar, op basis van een fulltime dienstverband;
 • Bij een fulltime dienstverband bouw je 13 ADV dagen op jaarbasis op (40 uur per week werken bij een 38-urig contract);
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een leaseauto;
 • Een winstafhankelijke uitkering;
 • De CAO ‘Metaal & Techniek’ is van toepassing;
 • Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in het online E-learning center (eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen);
 • Pensioenregeling PMT, fietsplan, bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool) en collectieve verzekeringen;
 • Een gevarieerde en uitdagende positie, binnen een succesvol, groeiend en financieel gezonde organisatie.

Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het Studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt elk jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI.

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Rotterdam en af en toe Heinkenszand;
 • Dit is een functie voor 32-40 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk;
 • Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.