Terug naar overzicht

HR Business Partner (03962) – VERVULD

Regio Rotterdam/Den Haag OF Regio Zuid NL

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

80.000 - 90.000

Procedure is afgerond

BME Bouwmaten Nederland BV

HR Business Partner (03962) – VERVULD

De functie

Jij durft je rol te pakken in een organisatie waar de HR strategie is uitgedacht vanuit de Employee journey. Je hebt een intrinsieke drive om te willen verbeteren, je kunt goed in processen denken maar ook out of the box. Je bent een stevige communicatieve gesprekspartner die teams weet mee te krijgen. Je vindt het leuk om in de HR-thema’s en interne HR-processen te duiken, analyses te maken en te signaleren hoe en waar het beter kan en dit vorm te geven. Je bent een goede coach voor de organisatie, mensgericht met affiniteit voor de ‘harde’ kant van HR.  

Je werkt met een ambitieus team waarin betrokkenheid en collegialiteit centraal staat. Dit zijn cross functionele teams waarin je nauw samen met de Manager Commercie & Operatie, de Business Controller en het vestigingsmanagement. Als HR Business Partner heb je een mobiele rol op tactisch/strategisch niveau, je bezoekt regelmatig jouw vestigingen in de regio.

Het is een spannende rol, omdat BME Bouwmaten een flinke ambitie heeft op gebied van professionaliseren. Dus fijn als je met een frisse blik naar de veranderingen kijkt. Jij brengt de behoeftes binnen de organisatie in kaart en zorgt ervoor dat vernieuwende HR-oplossingen worden bedacht en geïmplementeerd. ‘Data driven decision making’ wordt in de bedrijfsvoering steeds belangrijker. 

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding, bij voorkeur in HRM/bedrijfskunde;
 • Minimaal 5 jaar relevante HR-advieswerkervaring;
 • Ervaring als HR Projectmanager is een pre;
 • Je bent gericht op samenwerken, pakt een zelfstandige proactieve rol en neemt je verantwoordelijkheid;
 • Je houdt van coachen, adviseren en professionaliseren;
 • Je hebt uitstekende HRM-vakkennis en kent de Nederlandse wet- en regelgeving;
 • Je bent conceptueel sterk en pragmatisch en resultaatgericht in aanpak;
 • Jij past in een dynamische omgeving en bent niet zo snel van je stuk gebracht als de dingen anders lopen dan je eerst dacht;
 • Jij bent direct, open, positief ingesteld en eerlijk in je communicatie. Autonoom en overtuigend.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

•    Coachen en adviseren in Cross functionele teams vanuit de HR-strategie;
•    Begeleiden en implementeren van HR-projecten (nationaal en internationaal);
•    Behoeften in kaart brengen, met verbetervoorstellen komen op het gebied van HR-processen,   
      regelingen en data;
•    Adviseren over HR-thema's op operationeel, tactisch en strategisch niveau; 
•    Het rapporteren en analyseren van HR-data en management informatie.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever BME Bouwmaten is opgericht door bouwers, voor bouwers. Voor elke klus, van klein tot groot. Met een landelijk netwerk van vestigingen, een webshop en een app zijn zij de maatstaf in bouwen. 

Werken bij Bouwmaat betekent werken in een dynamische werkomgeving. De cultuur is open en informeel, no-nonsense en er is volop ruimte om je eigen loopbaan vorm te geven. Voor medewerkers die ambitie, initiatief en durf tonen zijn er mooie kansen en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Het hoofdkantoor en de franchisenemers zijn nauw verbonden met de collega’s in de vestigingen. 

De Bouwmaat waarden zijn helder: willen winnen, vakman zijn, passie voor de klanten, durf tonen en teams bouwen. Dit Bouwmaat DNA zegt niet alleen iets over hun doelen, maar ook over de manier waarop medewerkers met elkaar omgaan en willen werken.  Voor meer informatie over BME Bouwmaten, zie: Bouwmaat, dáár kan je op bouwen - Bouwmaat 

Lees minder

De afdeling

Het HR-team bestaat uit een HR Manager, twee HR Business partners (waarvan 1 vacature) en een HR Officer.
Vanuit HR werk je samenwerkingsgericht en ben je onderdeel van een multidisciplinair team en breng je HR-expertise mee in de lopende projecten. Je werkt dagelijks mee aan de professionalisering van HR-beleid en HR-producten.

Thema’s die het komende jaar op de agenda staan zijn: employer branding, Engagement, Fit For the Future programma, medewerker tevredenheid onderzoek, Vitaliteit&Arbo en het professionaliseren van HR-processen.
 

Lees minder

Opdrachtgever biedt

BME Bouwmaten biedt een investering in jouw groei en ontwikkeling. Er is een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen en volop de ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. 

 • Een salaris van max € 6.425 bruto per maand obv 40 uur per week (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen obv een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantiegeld;
 • Leaseauto (electrisch), laptop en telefoon van de zaak;
 • Bonusregeling van 9% op basis van prestatiedoelstellingen.

 

Lees minder

Overigen

 • Het is een mobiele rol. Afhankelijk van je woonplaats werk je OF in regio Rotterdam – Den Haag OF in de regio Zuid Nederland (Noord-Brabant);
 • Dit is een functie voor 32-40 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk.

 

Lees minder

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.

Lees minder