Terug naar overzicht

HR Business Partner – VERVULD (03934)

Doetinchem

< 24 uur

50.000 - 60.000

Procedure is afgerond

Triferto

HR Business Partner – VERVULD (03934)

De functie

Triferto zit middenin een mooie groeifase. Zowel in personeel als in bedrijfsfusies, overnames en samenwerkingsverbanden. Dat vraagt om een HR Business Partner die ‘People & Culture’ in de (groene) vingers heeft! Grote Engelse woorden wellicht voor dit down-to-earth en professioneel Nederlands familiebedrijf. Wel de kern van wat er mag gebeuren: naast alle operationele allround HR werkzaamheden, wordt gevraagd om mee te denken en te doen, in de groei van de organisatie. Een echte HR Business Partner, of op termijn HR Manager, die ziet waar de organisatie heen gaat en die alle HR-gerelateerde zaken in afstemming weet te brengen met de groeifase van de organisatie. Coaching on the job van de bevlogen lijnmanagers om samen een professionaliseringslag te maken. Triferto gaat door de transitie van ‘HR’ naar ‘People & Culture’, waarbij men trots is op haar nuchtere no-nonsense roots.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur beschik je over een afgeronde opleiding op het terrein van HRM en/of bedrijfskunde;
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een allround HR functie;
 • Je hebt een proactieve houding, pakt met durf en lef alle HR uitdagingen op en neemt een HR netwerk mee om te klankborden;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van transities zoals cultuurtrajecten of fusies & overnames. Hierbij is jouw analyse scherp, je overziet de context, brengt focus aan en maakt de vertaalslag naar wat past bij Triferto;
 • Je bent goed op de hoogte van arbeidsrecht, trends & ontwikkelingen in het HR vak;
 • Affiniteit met een internationale blik op HR en arbeidsvoorwaarden;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Toekomstbestendig HR meerjarenplan initiëren en implementeren;
 • Verantwoordelijk voor alle operationele HR vraagstukken binnen Triferto;
 • Werving, selectie en behoud van nieuwe betrokken medewerkers;
 • Employer Branding plan maken;
 • Change agent voor organisatieontwikkeling en transitie van HR naar People & Culture;
 • Sparring partner en coaching van het management voor alle HR gerelateerde zaken.

 

Lees minder

De organisatie

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen. Via 12 strategische gelegen op- en overslaglocaties in Noord-West Europa bereiken jaarlijks ruim 1,2 miljoen ton meststoffen het boerenerf in ruim 60 landen. Triferto slaat tijdig grote hoeveelheden meststoffen op, om tijdens het seizoen de piekvraag naar minerale meststoffen te kunnen beantwoorden. Deze producten zijn verrijkt met additieven die bijvoorbeeld de stikstofefficiëntie verbeteren en hiermee de milieu-belasting verlagen. De medewerkers van Triferto hebben met elkaar drie kernwaarden geformuleerd. Zij vormen de basis voor het werk met elkaar: bewust, betrokken en betrouwbaar.

Er werken 85 medewerkers in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Triferto is net als FeedValid onderdeel van familiebedrijf Brokking. Zij zijn ruim 125 jaar actief in de agrarische sector.

Voor verdere informatie over Triferto zie: http://www.triferto.eu

Lees minder

De afdeling

Het recent opnieuw ingerichte kantoor waar jij gaat werken staat in Doetinchem. Het is een fijne plek, met moderne, warme vergaderkamers. HR heeft een eigen kamer, zodat je vertrouwelijk kunt spreken. Uiteraard ben je altijd welkom in de kantoortuin op de 1e verdieping, waar de veelal technische, administratieve, logistieke en sales collega’s werken.

Jouw functie is een geen solistische functie: alhoewel jij als enige HR doet (er is geen HR-team) werk je samen met verschillende disciplines in de organisatie. De cultuur is no-nonsense. Mensen komen voor elkaar op en er is veel technische kennis in huis. Je rapporteert aan de CFO en werkt samen met een collega die de salarisadministratie verzorgt.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Het fulltime maandsalaris is maximaal 5.000,- euro op basis van 40u per week, afhankelijk van kennis en ervaring. Triferto kent een premievrije pensioenregeling. Op het modern ingerichte kantoor kun je fijn werken en als je wilt kun je in overleg tot 50% van jouw tijd hybride werken.

Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Doetinchem.
 • Dit is een functie voor 20-32 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk.
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Triferto zet dit na het eerste jaar graag om in een contract voor onbepaalde tijd, wanneer jullie beiden tevreden zijn. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
Lees minder

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.

Lees minder