Terug naar overzicht

HR Business Partner (04228) – VERVULD

Almere

32 - 36 uur

75.000 - 85.000, 80.000 - 90.000

Procedure is afgerond

Yakult Europe B.V.

HR Business Partner (04228) – VERVULD

De functie

Als Business Partner ben je de vertrouwd adviseur voor de leidinggevende van een aantal Europese werkmaatschappijen en het Europese hoofdkantoor. Je bent voor dit deel van de organisatie het eerste aanspreekpunt voor alle reguliere HR-onderwerpen, denk aan invulling van vacatures, begeleiding van verzuim en functioneren.

De andere HR Business Partner is verantwoordelijk voor het adviseren van het management van de fabriek. De HR Business Partners worden bij het uitvoeren van hun functie ondersteund door de HR Officer.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het initiëren en uitvoeren van enkele strategische HR-change projecten in lijn met de HR-strategie, waaronder talentbehoud en -ontwikkeling en employer branding. Hierbij komt het aan op een combinatie van strategisch denken en pragmatisme.  

 

Functie-eisen en competenties

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van HR of Bedrijfskunde;
 • Minimaal 5 jaar advieservaring binnen HR, bij voorkeur in een internationale setting;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Verbindend, proactief en wendbaar om mee te bewegen in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde organisatie;  
 • Je bent een teamplayer en hebt een no-nonsense mentaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.  

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Je adviseert en bent het eerste aanspreekpunt voor het lijnmanagement (invulling vacatures, functioneren medewerkers en verzuim);
 • Je faciliteert de Performance Management Cyclus en adviseert over de (strategische) personeelsplanning;
 • Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van de HR-strategie door het organiseren, coördineren en uitvoeren van projecten, beleid en procedures.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een wereldwijd bekend bedrijf dat pionier is in probiotica. De gefermenteerde zuiveldrank Yakult ontstond in 1935 toen de wetenschapper Dr. Minoru Shirota het eerste flesje gefermenteerde zuiveldrank met probiotica op de markt bracht in Japan. En met succes, inmiddels is Yakult in 40 landen en regio’s verkrijgbaar en meer dan 40 miljoen mensen over de hele wereld genieten er elke dag van. Yakult is sinds 1994 in Nederland op de markt. Het Europese hoofdkantoor en de productie zijn in Almere gevestigd. Bij Yakult werken wereldwijd inmiddels 111.000 mensen.

Yakult streeft naar het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld. Vanuit deze gedachte wil Yakult actief bij de samenleving betrokken zijn en ondersteunt zij diverse activiteiten die bij een goede en gezonde leefstijl passen.

Voor verdere informatie over Yakult zie: https://www.yakulteurope.com/

De afdeling

Je gaat aan de slag in een dynamische, internationale setting waar je wordt betrokken bij diverse (internationale) projecten. Het HR-team in Almere bestaat uit een HR Director, twee HR Business Partners en een HR Officer en werkt nauw samen met de afdeling Facilitaire Zaken, die bestaat uit een Facilitair Officer en twee medewerkers. Wegens het vertrek van een van de HR Business Partners is Yakult op zoek naar versterking van het team.

Opdrachtgever biedt

 • Bij de inschaling wordt gekeken naar opleiding en relevante werkervaring, het fulltime salaris is maximaal € 6.500,- op basis van 40 uur per week;
 • Een variabele bonusregeling (5-12% van het jaarsalaris);
 • Bij een fulltime dienstverband krijg je 27 verlofdagen, met de mogelijkheid maximaal 5 dagen extra bij te kopen;
 • De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar. Bij goed functioneren wordt deze omgezet in een vaste aanstelling;
 • Flexibel en hybride werken is in overleg mogelijk (max. 2 dagen per week bij fulltime dienstverband);
 • Ruimte om je te ontwikkelen is er door onder meer opleidingen, trainingen en workshops te volgen. 

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.