Terug naar overzicht

HR Business Partner (03810)

Veenendaal

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

Reacties welkom

Groupe Atlantic Nederland

HR Business Partner (03810)

De functie

Jij bent een echte Business Partner en actief MT lid. Met jouw expertise en positief-kritische blik zijn de managers bij jou aan het juiste adres voor een goed advies over HR en organisatievraagstukken. Je denkt graag mee, brengt HR-verbetervoorstellen in en gaat vervolgens met de realisatie aan de slag. Als HR Business Partner bij Groupe Atlantic Nederland stippel je de HR-strategie uit voor de organisatie.

Dit doe je samen met een hecht HR-team in Nederland. Ieder brengt zijn eigen expertise mee en er is veel afstemming en overleg met elkaar. De recruitment adviseur richt zich op arbeidsmarkt communicatie en recruitment, de HR Projecten Manager richt zich op de meer technisch/juridische HR-projecten. Samen initiëren jullie nieuwe HR-projecten, brengen deze tot een succesvolle afronding en zorgen jullie voor de invoering ervan in de organisatie. Belangrijke HR-topics waar HR momenteel actief mee is, zijn onder andere:

 • Cultuur
 • Opleidingen & Trainingen
 • Compensation & Benefits
 • Employee experience & Retention
 • Talentmanagement
 • Recruitment & Employer Branding

Jij kan hier écht het verschil maken. Door je in te zetten voor de ontwikkeling van medewerkers. Medewerkersbetrokkenheid en werktevredenheid te verstevigen. Je hebt een coachende rol richting managers. Denkt proactief met hen mee, zodat zij met de juiste tools medewerkers goed kunnen begeleiden.

Kortom, een zeer afwisselende functie waarin je zowel strategisch als uitvoerend je rol pakt. Een bouwende, verbindende rol, waar je coach, projectmanager, gesprekspartner, adviseur en collega in één zult zijn. In een omgeving waar ook jij op jouw beurt gestimuleerd wordt je verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Een bachelor diploma bij voorkeur in de richting van HRM/ Bedrijfskunde;
 • Je hebt zo’n 5 jaar HR-ervaring;
 • Je bent op de hoogte van HR-actualiteiten en hebt actuele kennis van het arbeidsrecht;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je bent in staat autonoom te werken, bent zelfredzaam en resultaatgericht;
 • Je bent een vlotte en energieke teamplayer.
Lees minder

De organisatie

Groupe Atlantic Nederland is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste innovatoren op het gebied van all-electric wonen, leven en werken. Zij voeren de merken Fujitsu, Atlantic en Orcon, waarmee ze zowel ventilatie, als warmtepompen als aircoheaters leveren. Op deze manier bieden zij, business-2-business, totaaloplossingen om gebouwen duurzaam te koelen, verwarmen en ventileren. Of je er nu wilt wonen, werken of leren.

Naast de verkoop en technische ondersteuning bij klanten, heeft Groupe Atlantic een eigen Research en Development afdeling. Zij ontwikkelen ventilatiesystemen om de vooruitgang van leefcomfort te verhogen. Bij de product ontwikkelingen staat duurzaamheid en het hebben van een positieve impact op onze omgeving centraal. In de (sociale) werkplaats van Group Atlantic worden de ventilatiesystemen geassembleerd.

Doordat Groupe Atlantic Nederland recent is samengegaan met het Franse moederbedrijf, biedt het de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler met bijna 60 collega’s in Veenendaal. Voor verdere informatie over Groupe Atlantic zie: https://groupe-atlantic.nl/

Bekijk ook de aansprekende bedrijfspresentatie en een video met collega's aan het woord

Lees minder

De afdeling

Het HR-team in Nederland bestaat naast de HR Business Partner uit nog drie collega's: een medewerker HR-administratie, een recruitment adviseur en de HR Projecten Manager. De salarisverwerking is uitbesteed. Als HR Business Partner werk je nauw samen met je collega’s. Je stelt een jaarplan op voor de HR-afdeling en je borgt dat deze behaald wordt. Je coacht teamgenoten zowel inhoudelijk als persoonlijk zodat het beste in hen naar boven komt en zij in staat zijn om hun doelen te realiseren.

Ook ben je onderdeel van het internationale HR-team van Groupe Atlantic (+/- 600 HR-specialisten), waar je betrokken bent bij internationale HR-projecten en de vertaling ervan naar Nederland. Samen met je internationale HR-collega's woon je (digitale) maandelijkse HR-bijeenkomsten bij, volg je webinars en workshops over uiteenlopende HR-onderwerpen. Je spart en leert met elkaar om tot het beste resultaat te komen voor alle Group Atlantic organisaties. Eens in het kwartaal kom je samen in Frankrijk.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Plezier in je werk en betrokkenheid voelen bij de mensen en de organisatie waar je werkt, vind je belangrijk. Vandaar dat je alle ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken en te groeien in de rol van HR Business Partner. Je doet dat in een warm team, bij een bedrijf waar een informele en open werksfeer heerst met regelmatige borrels of uitjes. Bij Groupe Atlantic werk je in een energieneutraal en stijlvol ingericht kantoor. Parkeren kan voor de deur en het kantoor is goed bereikbaar.

Verder biedt opdrachtgever:

 • Een salaris dat afhankelijk is van kennis en ervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar bij een fulltime aanstelling, vakantiegeld en een winstuitkering;
 • Aandacht voor je ontwikkeling en de mogelijkheid om trainingen te volgen;
 • Toekomstperspectief: je groeit mee binnen een gezond, groeiend en dynamisch bedrijf.
Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Veenendaal;
 • Dit is een functie voor 32-40 uur per week;
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie samen met Groupe Atlantic wil bouwen;
 • Je kunt je werkweek flexibel indelen, het is mogelijk tot de helft van je werkweek vanuit huis te werken.
Lees minder

Procedure

 • Voor vragen, of om te sparren of dit de volgende stap voor jou is, kun je direct bellen, appen of mailen met Susanne Prins van Wijngaarden via +316 2825 6346 of susanne@popartner.nl;
 • Zodra jij enthousiast bent en wij samen de match kunnen maken, stellen we je voor bij Groupe Atlantic. Mis je kans niet, zorg dat je op tijd je interesse kenbaar maakt!
 • Je kunt op de vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacature tekst;
 • De kennismakingsgesprekken zijn met P&O Partner op kantoor in Zeist;
 • De eerste en tweede gesprekken bij Groupe Atlantic in Veenendaal zijn onder andere met de Commercieel Directeur, Technisch Directeur, HR Projecten Manager en Recruiter. In een derde online gesprek maak je kennis met de HR Director International en Algemeen Manager van het Franse moederbedrijf;
 • Een online assessment alsmede een referentieonderzoek maken deel uit van de W&S procedure;
 • Wanneer het gevoel voor jullie beiden goed is, volgt een aanbieding en verwelkomt Groupe Atlantic je graag in het HR-team!

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Dat betekent dat het rechtstreeks benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten niet wenselijk wordt geacht.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
 

Susanne Prins van Wijngaarden
+316 2825 6346 | susanne@popartner.nl

P&O Partner
Het Rond 7
3701 HS  Zeist

030-760 9060 | info@popartner.nl
www.popartner.nl

 

Lees minder