Terug naar overzicht

HR Business Partner (04290)

Utrecht

24 - 32 uur

60.000 - 70.000

Reacties welkom

Scheidt en Bachmann

HR Business Partner (04290)

De functie

Als HR-professional ben jij de dynamische kracht die het HR-landschap op alle fronten aanpakt: operationeel, tactisch en strategisch. Je bent niet alleen de go-to persoon voor HR-zaken, maar je maakt ook deel uit van het Management Team. Jij vertegenwoordigt de vibe van Scheidt & Bachmann op het gebied van HR. Je bent de sleutelfiguur als het gaat om werving, onboarding, personeelsontwikkeling en alles wat met mensen en de organisatie te maken heeft. Plus, je pakt moeiteloos diverse HR-projecten op en coördineert het Facility Management.

Vanuit HR vervul je een solorol waarbij je ondersteuning krijgt in HR- en salarisadministratie. Jij wordt in deze rol geroemd om jouw allround HR-expertise. 

Functie-eisen en competenties

Jij staat stevig als adviseur en fungeert als het centrale aanspreekpunt voor de collega’s, inclusief het enthousiaste en toegankelijke managementteam, over alle relevante HR-thema's. Werving & Selectie? Dat is jouw ding. Je spot de nieuwste talenten, en snapt precies wat voor kwaliteiten ze met zich mee mogen brengen.Facilitaire vragen? Kom maar op! Jij bent de go-to collega en coördineert dit allemaal soepeltjes. 

Op het gebied van training en ontwikkeling heb jij de organisatiebehoeften in beeld, je plant trainingsprogramma’s en ondersteunt iedereen in de skills om te excelleren. Strategie en beleid? Check! Jij ontwikkelt en implementeert het, waardoor de organisatiedoelen worden behaald.
 

 • Een hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur gericht op HR of Bedrijfskunde;
 • Een paar jaar ervaring met het geven van advies binnen HR, mogelijk in een internationale setting. Je bent toegankelijk en open-minded, maar ook een echte doener;
 • Je bent pragmatisch en hebt een no-nonsens houding;
 • Je schuwt geen enkel gesprek en benoemt wat er benoemd moet worden;
  Je spreekt vloeiend Nederlands en ook in het Engels red je je gemakkelijk.

De organisatie

Scheidt & Bachmann Fare Collections Nederland BV is dé speler en te zien als de scale-up in de ontwikkeling en productie van intelligente oplossingen voor betaalsystemen voor openbaar vervoer. Het heeft een naam opgebouwd als vooraanstaande leverancier van innovatieve technologische oplossingen voor diverse sectoren. Reizigers kunnen nu bijvoorbeeld in het OV in- en uitchecken met hun bankpas en OV Pas met het door Scheidt & Bachmann ontwikkelde backoffice systeem.  

Scheidt & Bachmann is mensgerichte organisatie, er is aandacht voor de individuele medewerker. In totaal werken er 45 collega’s, waarvan 23 in vaste dienst, aangevuld met een flexibele schil van onder andere beheerders en developers. Het kent een jonge scale-up-cultuur en maakt tegelijkertijd deel uit van het grotere Duitse moederbedrijf. De organisatie maakt nu een groeifase door waarin het zich ontwikkelt tot een nog professioneler ICT bedrijf. Als innovatie en een internationale omgeving jou energie geven, dan is dit jouw bedrijf!

Voor meer informatie over onze opdrachtgever zie: www.scheidt-bachmann.nl  

Opdrachtgever biedt

 • Bij de inschaling wordt gekeken naar opleiding en relevante werkervaring, het fulltime salaris is maximaal € 5.500,- op basis van 40 uur per week;
 • 26 verlofdagen in een jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Een premievrij pensioen;
 • Je start op basis van een jaarcontract en bij enthousiasme van beide kanten, wordt dit voor vast verlengd;
 • Hybride werken is mogelijk, wel wordt jouw aanwezigheid op kantoor vanuit deze rol erg op prijs gesteld;
 • Ruimte om je te ontwikkelen is er door onder meer opleidingen, trainingen en workshops te volgen. 

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd;
 • Indien je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • Eerste gesprekken met kandidaten vinden eind april en in mei plaats;
 • Heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar Christel@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl.
   

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Alle kandidaten, ook kandidaten die rechtstreeks bij onze opdrachtgever solliciteren, worden opgenomen in hetzelfde selectieproces van P&O Partner.

VRAGEN OF SOLLICITEREN:
P&O Partner 
Christel Sloof
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl