HR Business Partner tbv Health & Beauty (Head Office) (02635)

HR Business Partner tbv Health & Beauty (Head Office) (02635)

Terug naar overzicht

Renswoude

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

40.000 - 50.000, 50.000 - 60.000

Reacties welkom

A.S. Watson Health & Beauty Benelux

HR Business Partner tbv Health & Beauty (Head Office) (02635)

Functie omschrijving

Het gaat om een zelfstandige, allround brede HR adviesfunctie voor “eigen” klantgroepen (onder andere de afdelingen Inkoop Health & Beauty, Legal en Facility). Je bent  met name een belangrijke gespreks- en sparringpartner voor het management. Dat betekent dat je ondersteunt en proactief adviseert naar het management op bijvoorbeeld onderwerpen als cultuur- en leiderschapsontwikkeling, talentmanagement, organisatie inrichting, recruitment en verzuim. Hierin schakel je gemakkelijk tussen operationele activiteiten en tactisch advies.

Verder ben je actief betrokken bij de vormgeving van diverse HR gerelateerde projecten voortkomend uit de behoefte van de business. De ene keer wordt een project specifiek geïnitieerd binnen HR, de ander keer wordt gewerkt in een multidisciplinair team met collega’s van andere afdelingen.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO+ en bij voorkeur een academische opleiding afgerond. Een afgeronde studie op het terrein van HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie is een pré;
 • Je hebt zo’n 4-8 jaar HR werkervaring, waarvan minimaal 4 jaar als HR Business Partner (interne rol) binnen bij voorkeur een dynamisch, commercieel bedrijf;
 • Je bent een prettige en zelfverzekerde gesprekspartner, waardoor je in staat bent op alle niveaus in de organisatie duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Je bent zowel in staat om de details in te duiken als het grotere geheel te overzien.

  ​​​​​​​Relevante werkervaring en allround HR vakkennis is zeker nodig, maar om succesvol te zijn in deze functie is jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk. Wij zoeken een vlotte, proactieve en communicatief vaardige persoonlijkheid. Iemand die zaken slagvaardig en met energie en  frisheid zal aanpakken.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, A.S. Watson Benelux, is onderdeel van de A.S. Watson Group is de grootste internationale retailer in Health & Beauty in Azië en Europa, en maakt vervolgens deel uit van het internationale concern CK Hutchison. Wereldwijd heeft A.S. Watson meer dan 14.500 vestigingen en 12 retailmerken (onder andere Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper) en is dé marktleider in Health & Beauty.

 

 

De kantoren van A.S Watson Benelux staan in Renswoude (hoofdkantoor), Antwerpen en Vilvoorde. In Renswoude werken ruim 850 medewerkers, in Antwerpen ruim 60 en in Vilvoorde ruim 80 medewerkers. Vanuit het  hoofdkantoor worden de formules aangestuurd en ook de ondersteunende afdelingen zijn er gevestigd.

 

 

A.S. Watson Benelux, is een succesvol, dynamische en groeiend bedrijf dat zich kenmerkt door korte lijnen en een prettige werksfeer. Medewerkers zijn het geheim achter het bedrijfssucces. Met gedrevenheid, betrokkenheid, samenwerking, professionaliteit en de wil zich iedere dag te verbeteren, wordt de belofte aan klanten waargemaakt: 'We bring MORE to life'. 

 

 

 

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.aswatson.com en www.werkenbijaswatson.nl

Lees minder

De afdeling

Als HR Business Partner maak je onderdeel uit van een professionele HR afdeling met in totaal zo’n 60 collega’s. De HR afdeling bestaat uit HR Kantoor, HR Retail, HR Supply Chain en de specialistische teams Learning & Development, Recruitment en Reward & Information.
 

Je rapporteert aan de Manager HR Kantoor en werkt nauw samen met twee collega HR Business Partners.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het aanvangssalaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt ongeveer € 3.750,= tot € 4.500,= bruto per maand obv een fulltime dienstverband. In de toekomst is een verdere salarisgroei zeker mogelijk (maximum van de salarisschaal bedraagt ruim € 5.500,=).
 • Onze opdrachtgever biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden als onder meer 24 vakantiedagen, een aantrekkelijke ATV regeling met 19,5 dagen op fulltime basis en natuurlijk personeelskorting op aankopen bij de winkels van Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL.
 • A.S. Watson maakt zich hard voor de vitaliteit & gezondheid, betrokkenheid & diversiteit en ontwikkeling & mobiliteit van haar medewerkers. Men is trots op de eigen Academy. Iedereen kan hier terecht voor het ontwikkelen van kennis of persoonlijke vaardigheden. Het HR-beleid van A.S. Watson heeft inmiddels al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de HR Proffie en Top Employer (voor de 4e keer op rij!).

Kortom: een baan bij een succesvolle. internationale organisatie die continu in beweging is en waar met mooie merken gewerkt wordt. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij A.S. Watson nooit!

Lees minder

Overig

 • De standplaats van deze functie is Renswoude (ligt tussen Utrecht en Veenendaal).
 • Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.
Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer (02635);
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • De eerste gespreksronde bij onze opdrachtgever vindt plaats op vrijdagmiddag 22 maart a.s.; 
 • Een (ontwikkeling)assessment maakt onderdeel uit van deze W&S procedure;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl 
  bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 760 90 60 (kantoor P&O Partner).


 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

 

 

P&O Partner
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS Zeist
Telefoon 030 760 90 60

 

 

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures