Terug naar overzicht

HR Business Partner Road Logistics (03622) – VERVULD

Doesburg

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

80.000 - 90.000

Procedure is afgerond

Kuehne + Nagel Logistics B.V.

HR Business Partner Road Logistics (03622) – VERVULD

De functie

Bedankt voor je interesse in deze vacature. Helaas is deze al vervuld. Ben je benieuwd welke vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan terug naar het overzicht en klik op de rode button ‘Toon openstaande vacatures’.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via cv@popartner.nl

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Relevante opleiding op minimaal hbo niveau;
 • 10 jaar werkervaring in HR, waarvan minimaal 3 jaar als strategisch HR- partner;
 • Ervaring met verandermanagement, talent management (L&D) en medewerkertevredenheid;
 • Visie, frisse en moderne ideeën op lange termijn HR-beleid in een dynamische markt;
 • Je hebt overtuigingskracht, bent organisatiesensitief en werkt oplossingsgericht;
 • Je staat stevig in je schoenen en durft je uit te spreken;
 • Je bent een initiatiefrijke en ondernemende aanpakker en kunt goed projectmatig werken.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Je houdt je vooral bezig met het vertalen van de doelstellingen binnen de business unit naar een HR plan, dat past binnen het corporate en landelijk HR beleid. Je denkt als sparring partner van het management mee over ontwikkelingen, ook waar die de scope van jouw eigen BU overstijgen. Je bent daarbij een sterke inhoudelijke gesprekspartner, rafelt complexe zaken uiteen, denkt in scenario’s en werkt naar een duurzame oplossing. Als HR Business Partner heb je bovendien een belangrijke signaleringsfunctie. Je hebt een sterke people focus, bent toegankelijk en integer. Dit stelt je als geen ander in staat eerlijke feedback te geven aan het management. Andere concrete verantwoordelijkheden binnen deze functie zijn:

 • Culturele integratie van medewerkers na overname;
 • Opstellen en uitvoeren van de jaarkalender voor verschillende HR-thema’s
 • Introductie van nieuwe (management)tools en anticiperen op personele gevolgen van verandering
 • Coördineren van (verander)projecten

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever Kuehne + Nagel is een toonaangevende internationale logistieke dienstverlener met meer dan 76000 medewerkers op ongeveer 1.300 locaties in meer dan 100 landen. K+N opereert binnen een dynamische en sterk concurrerende markt. Dat vraagt om constante focus op optimalisatie van processen en innovatie van systemen. Het vraagt ook om ontwikkeling van een toekomstgerichte visie over arbeid en het creëren van gunstige omstandigheden om werknemers aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. De HR Business Partner Road Logistics speelt hierin een belangrijke rol. Voor meer informatie over Kuehne + Nagel zie: https://nl.kuehne-nagel.com

 

Lees minder

De afdeling

HR weet wat er speelt in de organisatie en daar buiten. De ambitie is om als team voortdurend waarde toe te voegen aan de business door het managen van lokale en ondersteunen van wereldwijde HR-initiatieven op gebied van optimalisatie van het HR Service Delivery Model, Talent Management en Employee Engagement.

Je bent lid van het HR MT waarin ook de HR Business Partners van de andere business units vertegenwoordigd zijn. Samen met de HR Directeur Nederland vertalen jullie de strategische (internationale) doelstellingen naar overkoepelende HR-gerelateerde doelstellingen. Zo lever je dus een directe bijdrage aan het succes van Kuehne + Nagel. Voor Road Logistics (ongeveer 330 fte in Doesburg, Nieuw Amsterdam en Moerdijk) werk je op dagelijkse basis in Doesburg nauw samen met de HR Adviseur Road Logistics die de operationeel-tactische HR taken oppakt. Ter ondersteuning is er een team van specialisten in onder meer Compensation & Benefits, Recruitment, Payroll en Talent Management binnen het internationale HR SCC.

Je rapporteert in deze functie aan de HR Directeur.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Deze functie bij Kuehne+Nagel biedt je een boeiende werkomgeving met
uitdagende HR-themas om aan te werken. Andere voordelen van werken bij Kuehne+Nagel:

 • Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de € 4.650,= en € 6.399,= bruto bij een fulltime werkweek van 40 uur;
 • Een bonus ter hoogte van 10% op jaarbasis, gebaseerd op bedrijfs- en persoonlijke doelstellingen;
 • Een leaseauto, iphone en laptop van de zaak;
 • Een modern beleid op hybride werken, inclusief de mogelijkheid een ergonomische werkplek thuis in te richten;
 • 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dagen, flexibel uit te breiden (of te ruilen voor geld);
 • Goede pensioenregeling en korting op een zorgverzekering bij CZ.
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

De kwaliteit en betrouwbaarheid van Kuehne+Nagel staat of valt bij die van de medewerkers. Daarom wordt gevraagd vóór indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Lees minder

Overigen

 • Het gaat om een vaste functie van 32-40 uur per week;
 • Standplaats van deze functie is Doesburg. Indien nodig bezoek je de andere twee locaties in Nieuw Amsterdam en Moerdijk.

Lees minder

Procedure

Procedure is afgerond

Lees minder