HR Business Partner (03578)

HR Business Partner (03578)

Terug naar overzicht

Middelharnis

32 - 36 uur

Reacties welkom

Zuidwester

HR Business Partner (03578)

De functie

Het gaat om een zelfstandige, allround brede HR adviesfunctie voor een aantal “eigen” regio’s en/of organisatieonderdelen (ca. 400 medewerkers). De lijnen zijn kort en de HR Business Partner fungeert voor de regio- en zorgmanagers als proactieve sparring- en gesprekspartner. Je levert een actieve bijdrage aan het regio MT en de management rapportages, waarbij je in staat bent om integraal en thema-overschrijdend te denken en te handelen.

Een functie dus die “midden in de operatie staat” en waarin je vlot moet kunnen schakelen. Je hebt een praktische insteek en denkt zowel in oplossingen als in praktische toepassingen. Je levert proactief een bijdrage aan de uitvoering en bewaking van het (vastgestelde) HR beleid en bent in de rol van Business Partner goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in het HR vakgebied.

Het is ook een functie waarin zaken als HR beleidsontwikkeling en veranderprocessen aan de orde kunnen komen. Je signaleert en denkt actief mee over ontwikkelingen binnen en buiten Zuidwester en de integrale benadering van organisatievraagstukken.

Je vervult een actieve rol in HR projecten en je kan daarbij fungeren als HR Projectleider. Zuidwester hanteert de concepten van zelfverantwoordelijkheid voor teams en dienend leiderschap binnen de gehele organisatie. Integraal denken en handelen staat centraal, zowel binnen de “eigen” organisatieonderdelen als in de samenwerking met de organisatieonderdelen waarmee wordt samengewerkt en de collega’s binnen de ondersteunende diensten.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt een HBO of academische opleiding afgerond. Een afgeronde studie op het terrein van HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie is een pré;
 • Je beschikt over minimaal vijf jaar HR werkervaring in een adviserende en/of business partner rol;
 • Je bent analytisch sterk, kan meedenken en adviseren op tactisch/strategisch niveau en weet de vertaalslag te maken naar operationeel niveau;
 • Je bent een toegankelijke gespreks-/ sparringpartner voor het management en (HR) collega’s en beschikt over een stevige persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht;
 • Hands-on, zelfstandig, creatief en met een frisse blik op het vakgebied en met oog voor het proces;
 • Initiatiefrijk, flexibele werkhouding en proactief.

Je hebt een duidelijke visie op het vak, maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen en te enthousiasmeren. Door de stijl van werken en gedreven doch tactvolle instelling ben je in staat een goed contact op te bouwen met mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten. Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter jouw persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen Zuidwester. Je kunt zelf hét verschil maken.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Zuidwester is een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Ruim 1.800 medewerkers en 600 vrijwilligers zetten zich iedere dag met hart en ziel in voor de cliënten die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg vragen. Zij bieden hun ondersteuning in het hebben van regie op het eigen leven, op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, individuele begeleiding en behandeling. Cliënten kunnen (jong)volwassenen zijn, ouderen of zelfs een heel gezin. Heel divers dus! Deze ondersteuning wordt geboden in Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant, vanuit de woningen van Zuidwester of gewoon bij cliënten thuis. In het dagelijks werk en handelswijze staan voor Zuidwester de volgende kernwaarden centraal: Eigenheid, Gastvrij en Samen. De missie van Zuidwester: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor zowel cliënt als medewerker!

 

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie de websites: www.zuidwester.org en www.werkenbijzuidwester.nl  

Lees minder

De afdeling

De HR Business Partner (= vacature) maakt samen met drie collega’s deel uit van het HR Business Partner team. Het domein HRM bestaat verder nog uit specialisten op het terrein van Recruitment, Leren & Ontwikkelen, Arbo & Verzuim en de HR Administratie. Het gehele domein HRM valt onder de verantwoordelijkheid van de Manager HRM.

Zuidwester is een veranderende organisatie met uitdagende ambities. Hierbij past een modern HR beleid dat direct gelieerd is aan het organisatiebeleid en haar doelstellingen. HR heeft een steeds belangrijkere positie binnen Zuidwester waar de nadruk in de nieuwe meerjarenvisie zowel op de medewerker als de cliënt ligt.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Onze opdrachtgever biedt een goed salaris en bijkomende regelingen volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Het maandsalaris bedraagt bij aanvang maximaal € 4.211,= bij een 36-urige (= fulltime) werkweek en wordt aangevuld met onder andere een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.
 • Naast een meerkeuzesysteem met mogelijkheden van een fietsplan, bedrijfsfitness en aanvulling reiskosten, heeft Zuidwester ook een moderne thuiswerkregeling met vergoedingen.
 • Zuidwester is een organisatie in beweging, waarin men samen wil blijven leren, verbeteren en vernieuwen. Kortom een organisatie waarbij persoonlijke groei hoog in het vaandel staat.

Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Middelharnis. Onze opdrachtgever biedt je mogelijkheden om vanaf huis én kantoor te werken. Ook qua werkdagen en -tijden heb je alle vrijheid (in overleg natuurlijk);
 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week in overleg vast te stellen. Minder uren werken dan 32 uur is niet mogelijk;
 • Het betreft een structurele functie, startend met een jaarcontract. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie mee wil bouwen aan een toekomstbestendig Zuidwester.

Lees minder

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03578;
 • Indien je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • De planning van de W&S procedure maken wij binnenkort op onze website bekend;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures