Terug naar overzicht

HR Business Partner (03591)

Doetinchem

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

Kandidaten zijn voorgesteld, reageren is nog mogelijk

Actemium

HR Business Partner (03591)

De functie

De HR Business Partner werkt voor twee van de vier Doetinchemse Business Units, te weten: Services en Building Technologies.

Je bent de expert op het gebied van HR en je adviseert en ondersteunt de business units in de vertaling van de strategie naar een HR-plan. Dit stem je af met het BU-managementteam waar je onderdeel van bent.

Het is een brede functie waarin vele facetten van het HR-vak aan bod komen. Je bent onder andere actief op het gebied van werving & selectie, opleiding & ontwikkeling, HR wet- en regelgeving, maar ook veranderingstrajecten. Je initieert en coördineert HR-gerelateerde projecten, zowel op business unit als overkoepelend niveau. Je neemt ook verantwoordelijkheid voor goedlopende HR processen binnen de unit.

Je wordt in deze rol vrijgelaten, want vertrouwen en ondernemerschap zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Er is veel ruimte en vrijheid voor eigen inbreng! Uiteraard zijn er veel mogelijkheden om te sparren.

Je hebt een aantal naaste HR-collega’s waarmee je structureel ervaringen uitwisselt. We leren graag van elkaar en vinden het zonde van onze tijd om het wiel opnieuw uit te vinden. Daarnaast heb je een grote groep collega’s binnen het VINCI Energies netwerk. Je ziet elkaar bij sessies over thema’s als arbeidsmarktcommunicatie, organisatieontwikkeling en welzijn.

Binnen de business unit heb je regelmatig meetings met de Business Unit Manager om bij te praten en plannen te monitoren of te initiëren. Je bent ook regelmatig in gesprek met (potentiële) medewerkers en leidinggevenden, denk hierbij aan het voeren van sollicitatiegesprekken en gesprekken over persoonlijke ontwikkeling.
 

Doordat je zichtbaar bent, weet jij precies wat er speelt en waar behoefte aan is. Deze input neem je mee in het HR-plan. Kortom: een dynamische rol, dicht bij de operatie, met veel ruimte voor eigen initiatief!

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een HBO+/ academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur beschik je over een afgeronde opleiding op het terrein van HRM en/of bedrijfskunde;
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de profitsector, bij voorkeur binnen de techniek en/of een projectenorganisatie;
 • Je bent een prettige én kritische gesprekspartner en geeft graag advies, gevraagd en ongevraagd;
 • Je bent een enthousiaste, proactieve persoonlijkheid en kunt op verschillende levels in de organisatie een goed gesprek voeren;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent doelgericht en beweegt graag mee met de operatie;
 • Op de juiste momenten schakel je naar tactisch en strategisch niveau;
 • Je bent goed op de hoogte van arbeidsrecht, trends en ontwikkelingen in het HR vak;
 • Door jouw ervaring is zelfstandig werken geen probleem, je gaat zelf op onderzoek uit.

Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter jouw persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen Actemium. Je kunt zelf hét verschil maken.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Actemium, is een merk van VINCI Energies dat actief is in 40 landen met ruim 21.000 collega’s en werkt vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland wordt gewerkt vanuit 23 business units met meer dan 1000 collega’s voor opdrachtgevers in onder meer de markten olie & gas, voeding, groothandel & distributie, brouwerijen & dranken en chemie en farmacie. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van de expertise van de andere merken van VINCI Energies. Actemium heeft vestigingen in Assen, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Roermond, Veendam, Veghel, Zevenaar, Zwijndrecht en Zwolle.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: http://www.actemium.nl en bekijk de corporate bedrijfsfilm.

Lees minder

De afdeling

De HR Business Partner (= vacature) werkt nauw samen met drie HR collega’s (HR Business Partner, HR Assistant en Specialist Communicatie & W&S) voor de locatie Doetinchem. Het HR team rapporteert direct aan de General Manager voor de locatie Doetinchem en functioneel aan de Group HR Manager (standplaats Veghel). De locatie Doetinchem bestaat uit vier BU’s met in totaal zo’n 130 medewerkers. 

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Werken bij Actemium betekent werken bij een echt ondernemend bedrijf waar hard wordt gewerkt en waar aandacht is voor elke collega. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit, resultaatgerichtheid, informeel en met korte lijnen.
 • Actemium biedt een omgeving in beweging, waarin men samen wil blijven leren, verbeteren en vernieuwen. En dat binnen een inspirerend en gezellig team waarbij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Er zijn volop trainingsmogelijkheden binnen onder meer de VINCI Energies Academy.
 • Een functie als Business Unit MT-lid met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.
Lees minder

Overigen

 • Het gaat om een functie voor minimaal 32 uur. Het is mogelijk om fulltime (= 38 uur per week) te werken. Actemium kent flexibele werktijden;
 • Het betreft een structurele functie vanwege uitbreiding van het HR team. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
Lees minder

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd.
 • Voor vragen, of om te sparren of dit de volgende stap voor jou is, kun je ook direct contact opnemen met Susanne Prins van Wijngaarden via +316 2825 6346 of susanne@popartner.nl.
 • Indien je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • Dinsdag 17 mei tussen 11-14u zijn de 1e ronde gesprekken en donderdagochtend 19 mei zijn de 2e ronde gesprekken bij Actemium in Doetinchem;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

Lees minder