HR Advisor (02584)

HR Advisor (02584)

Terug naar overzicht

Amsterdam

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

60-000 - 80.000

Reacties welkom

Allen & Overy LLP

HR Advisor (02584)

Functie omschrijving

In deze veelzijdige rol werk je op operationeel, tactisch en tevens strategisch niveau en schakel je efficiënt en effectief tussen deze niveaus in je advisering en projecten. Je geeft proactief advies en neemt initiatief. Je hebt de lead in de samenwerking en je bent servicegericht in de ondersteuning en advisering van de 10 voorzitters van de praktijkgroepen, je adviseert partners en werknemers (advocaten, notarissen, paralegals). Je coördineert en adviseert over opleiding en loopbaanontwikkeling. Je signaleert en analyseert de behoeften van de organisatie en onderneemt hier actie op. Op het gebied van HR-beleid en HR-tools draag je actief bij aan de ontwikkeling en het up to date houden hiervan. Naast de dagelijkse HR-werkzaamheden werk je als Senior HR Adviseur aan HR-projecten zoals professionaliseren loopbaanontwikkeling, Diversity, Wellbeing, PR & Branding.

Op internationaal vlak werk je regelmatig samen met het Allen & Overy kantoor in Londen. Je houdt je bezig met het roulatieproces van advocaat stagiairs en met secondments indien een A&O advocaat wordt uitgezonden naar de cliënt of een ander Allen & Overy kantoor.

Belangrijke thema’s die momenteel op de agenda staan zijn personeelsontwikkeling en -bezetting, arbeidsvoorwaardenbeleid, ziekteverzuim begeleiding en de nieuwe tool en manier van beoordelen (continue feedback).

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een afgeronde HBO+ /WO-opleiding;
 • Je beschikt over minimaal 8 jaar ervaring als HR Adviseur. Deze ervaring heb je opgedaan binnen een dynamische, veeleisende zakelijke en servicegerichte organisatie;
 • Je hebt visie en draagt deze uit, je bent een stevige gespreks- en sparringpartner voor het management, tactvol (met humor), overtuigend en weet draagvlak te creëren;
 • Je bent een zelfstandige en gedreven allrounder die zich gemakkelijk beweegt binnen alle lagen van de organisatie;
 • Je hebt ervaring met individuele casuïstiek op gebied van verzuimbegeleiding;
 • Je bent initiatiefrijk, proactief, flexibel, service gericht, stressbestendig, communicatief vaardig en organisatie sensitief;
 • Je weet efficiënt en effectief te schakelen tussen operationeel/ pragmatisch en strategisch/ projectmatig werk. Bent sterk in plannen en coördineren;
 • Je bent nauwkeurig en zorgvuldig.
Lees minder

De organisatie

Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor dat zijn oorsprong kent in Londen. Zij kennen een sterk internationaal netwerk met kantoren in 31 landen. Er is een intensieve samenwerking met collega’s in het buitenland echter de expertise en cultuur is vooral Nederlands. Allen & Overy maakt deel uit van de 'Magic Circle firms'. Deze kantoren worden beschouwd als de meest prestigieuze advocatenkantoren in het Verenigd Koninkrijk. Het kantoor heeft ruim 5400 werknemers, 44 kantoren wereldwijd, en 554 partners.

Het kantoor in Amsterdam heeft circa 330 medewerkers en 34 partners en biedt juridisch advies aan cliënten in bijna elke sector, inclusief grote en middelgrote bedrijven, financiële instellingen en overheidsorganisaties. Allen & Overy is een innovatieve organisatie en marktleider op het gebied van bedrijfstransacties, bank- en kapitaalmarkten, governance & regelgeving en geschillen.

Lees minder

De afdeling

Het HR-team bestaat uit de Head of HR, een Senior HR Adviseur (= deze vacature), een HR Adviseur, het HR Service Center en recruitment team. Je werkt als adviseur nauw samen met het recruitment team en het HR Service Center dat bestaat uit een manager HR Service Center, 2 HR administrators, 1 C&B specialist en 1 L&D coördinator.   

Naast het zeer zelfstandige karakter van de baan kies je er bij Allen & Overy ook voor in een fijn team te werken. Jouw dienstverlenende, communicatieve en daadkrachtige persoonlijkheid zorgt er samen met je drive voor dat je snel onderdeel uitmaakt van een organisatie waarin je je makkelijk thuis zult voelen.

De Senior HR Adviseur adviseert de praktijkgroepen en rapporteert aan de Head of HR.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Onze opdrachtgever biedt een goed salaris tussen de €5.000,= en €5.768,= bruto per maand en uitstekende, secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een zeer riante winstdeling in de maand juli en een pensioen met een lage werknemersbijdrage.

Lees minder

Overig

 • De standplaats van de functie is Amsterdam.
 • Het betreft een functie voor 4-5 dagen per week.
 • Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer 02584;
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • De planning van de W&S procedure; de eerste gesprekken zullen de tweede week februari plaatsvinden 
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je bellen op het nummer 030 – 760 9060 (kantoor P&O Partner).

 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus of kandidaten wordt door onze opdrachtgever dan ook niet op prijs gesteld.

 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE

P&O Partner 
T.a.v. Caroline Zeeberg
Het Rond 7
3701 HS in Zeist
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures