Terug naar overzicht

HR Adviseur (03799)

Zoetermeer

24 - 32 uur

70.000 - 80.000

Kandidaten zijn voorgesteld, reageren is nog mogelijk

Atos Medical

HR Adviseur (03799)

De functie

Deze stand-alone generalistische HR advies rol bevat 70% operationele en 30% tactische-strategische HR werkzaamheden voor de Benelux. Jij bent onderdeel van het Management Team van de Benelux.

Als HR Adviseur van Atos Medical Benelux in Zoetermeer ben je operationeel, tactisch en strategisch verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle HR gerelateerde zaken van de betrokken medewerkers en hun leidinggevenden. Ongeveer 45 collega’s werken vanuit Nederland en 5 vanuit België.

Recruitment, Onboarding, Retention, Engagement, Communicatie, Learning & Development, Performance, Compensation & Benefits; het staat allemaal op de HR agenda. Naast de HR fundamenten zoals een goede administratie in SuccessFactors.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • HBO werk- en denkniveau met een relevante afgeronde opleiding bij voorkeur op het gebied van HRM of Bedrijfskunde;
 • Minimaal drie jaar werkervaring als generalist binnen HR;
 • Gedegen kennis van de Nederlandse wet en regelgeving;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Verantwoordelijk voor alle HR vraagstukken binnen Atos Medical Benelux (Nederland en België);
 • Onderdeel en sparringpartner van het MT;
 • Verhogen van employee engagement en employee retention;
 • Realiseren van een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Werven en selecteren van getalenteerde medewerkers;
 • Strategische personeelsplanning voor sleutelposities.
Lees minder

De organisatie

Atos Medical geeft wereldwijd een stem aan mensen die via een tracheostoma ademen. Sinds de eerste Provox-stemprothese 30 jaar geleden werd geïntroduceerd, is Atos Medical uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van laryngectomie- en tracheotomiezorg.

Deze groep patiënten wordt geholpen door de meer dan 1.000 Atos Medical medewerkers vanuit ruim 20 landen. De uitgebreide laryngectomie en tracheotomie zorgportfolio bevat een complete reeks hulpmiddelen voor spraak- en longrevalidatie en wordt aangevuld met persoonlijke begeleiding van patiënten.

Dankzij toegewijde inzet en specialisatie op dit gebied binnen de gezondheidszorg, hebben de professionals bij Atos Medical een diepgaand inzicht in de behoeften van de klanten gekregen. Dit inzicht stimuleert het innovatieproces en zo kunnen zij continu innovatieve oplossingen bieden. Vanuit het R&D-centrum in Hörby, Zweden, wordt er continu gewerkt aan innovatieve oplossingen vanuit een state-of-the-art cleanroom en productielocatie.

Atos Medical maakt nu deel uit van Coloplast, een toonaangevende organisatie op het gebied van medische hulpmiddelen.

Voor verdere informatie over Atos Medical: https://www.atosmedical.nl

Voor verdere informatie over Coloplast: https://www.coloplast.nl

Lees minder

De afdeling

De HR advies rol voor Atos Medical is een solo positie. Je bent HR verantwoordelijk voor de +/- 45d Benelux medewerkers in totaal, waaronder het management team (5fte). Er is administratieve support. Je rapporteert direct aan de Managing Director Benelux in Zoetermeer en hebt een dotted lijn met de VP People & Culture die vanuit Zweden opereert.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Zeer goede arbeidsvoorwaarden. De salaris range voor deze positie, afhankelijk van senioriteit en ervaring, reikt tot €6.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week (exclusief 8% vakantietoeslag). Prestatie gerelateerde bonus maximaal ter hoogte van een maandsalaris en een premievrij pensioen.

Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Zoetermeer.
 • Dit is een functie voor 24-32 uur per week.
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
Lees minder

Procedure

 • Voor vragen, of om te sparren of dit de volgende stap voor jou is, kun je direct bellen, appen of mailen met Susanne Prins van Wijngaarden via +316 2825 6346 of susanne@popartner.nl.
 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst, door middel van het toesturen van je cv.
 • Op dit moment zijn de eerste kennismakingsgesprekken bij P&O Partner op kantoor in Zeist.
  Het 1e gesprek bij Atos Medical op het kantoor in Zoetermeer is met de Managing Director van de Benelux en een Business Manager. Er volgt daarna een 2e online gesprek met de VP People & Culture uit Zweden.
 • Een online assessment alsmede een referentieonderzoek kunnen deel uit maken van de W&S procedure.

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
 

Susanne Prins van Wijngaarden
+316 2825 6346 | susanne@popartner.nl

P&O Partner
Het Rond 7
3701 HS  Zeist

030-760 9060 | info@popartner.nl
www.popartner.nl  

Lees minder