HR Adviseur / Verzuimspecialist (03162)

HR Adviseur / Verzuimspecialist (03162)

Terug naar overzicht

Breda / Waalwijk / Bunschoten / Kerkrade

< 24 uur

50.000 - 60.000, 60.000 - 70.000

Reacties welkom

Ploeger Logistics Harderwijk BV

HR Adviseur / Verzuimspecialist (03162)

De functie

Ben jij een allround HR adviseur met specifieke interesse in verzuim? Dan is Ploeger Logistics misschien wel op zoek naar jou! In deze afwisselende en uitdagende rol werk je voor verschillende locaties in het zuiden van het land, bij verschillende klanten in huis en je hebt de vrijheid je eigen agenda te beheren. Vanuit jouw proactieve en pragmatische instelling vind je het leuk om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van HR in de organisatie. De basis ligt er maar er is nog veel te doen! 

Je bent een echte sparringpartner voor de leidinggevenden, weet hen mee te nemen in het verder binden en boeien van medewerkers en je bent goed in staat zelfstandig en in teamverband resultaten te boeken. Je kent de organisatie onderdelen waar jij aan verbonden bent en kiest een praktische en oplossingsgerichte insteek. Je voelt je thuis in de diversiteit van mensen en culturen, houdt van de dynamiek en je mag je werk organiseren vanuit huis.

Thema’s die momenteel aandacht krijgen zijn onder meer recruitment, verzuimmanagement (preventie), eigen opleiding en ontwikkeling bieden en de opzet en uitvoering van het MTO. Daarnaast ben je samen met je collega’s van HR verantwoordelijk voor het implementeren en borgen van het HR beleid. Zij hebben de nieuwe versie van AFAS Profit onlangs geïmplementeerd met MSS en ESS, een nieuwe digitale werkwijze.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Je hebt vooral veel plezier in je vak en straalt dit ook uit. Jouw enthousiasme zorgt ervoor dat op de soms serieuze momenten je mensen met jouw humor in beweging krijgt. Verder ben je :

 • Een ervaren HR Adviseur met minimaal 5 jaar werkervaring waarvan 3 jaar in een vergelijkbare adviserende positie;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het HR vakgebied;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een klant- en servicegerichte instelling.
 • Je bent in staat bij anderen vertrouwen te wekken en creëert draagvlak vanuit je eigen ervaring, professionaliteit, integriteit en deskundigheid;
 • Je bent goed in staat om hoofdzaken van bijzaken te scheiden en kunt doelgericht werken;
 • Je hebt een efficiënte werkaanpak en kunt moeiteloos schakelen tussen werkzaamheden, zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Kennis van en ervaring met AFAS Profit is gewenst en je bent in het bezit van rijbewijs B.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Naast de vrijheid die je krijgt kenmerkt de rol zich door de diversiteit aan werkzaamheden én culturen op de locaties. Jij krijgt energie van deze dynamiek. En daarnaast:

 • Je bent een stevige gesprekspartner en adviseur voor managers en medewerkers;
 • Je beschikt over kennis van verzuim voor het implementeren en uitvoeren van het verzuimplan, met onderwerpen als preventie, cultuur, betrokkenheid en onboarding;
 • Samen met de recruiter zorg je voor nieuwe collega’s;
 • Je adviseert t.a.v. je focusgebieden en speelt in op toekomstige wensen en behoeften;
 • Samen met je collega’s van HR ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, implementeren en borgen van het HR beleid.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever Ploeger Logistics verzorgt voor haar klanten logistiek en vervoer, zowel nationaal als internationaal. Hun specialismen liggen in het ontzorgen van klanten op diverse posities binnen de supply chain. Als logistiek dienstverlener bieden zij klanten vanuit verschillende locaties in het land geïntegreerde concepten aan waarbij de focus ligt op voordelen door bundeling van volume, zowel op regio- als afleverniveau. In deze functie werk je voor de verschillende locaties: Breda, Waalwijk, Bunschoten en zo nu en dan Kerkrade. Ploeger is een familiebedrijf die zich kenmerkt door een directe, open én betrokken sfeer. Die sfeer zorgt voor gepassioneerde medewerkers, die iedere dag het verschil voor en bij de klanten willen maken. De ruim 300 medewerkers streven naar continue innovatie, verantwoorde duurzaamheid en meetbare resultaten.

 

Voor verdere informatie over Ploeger zie: http://www.ploeger.nl

Lees minder

De afdeling

Je werkt binnen het HR team samen met je collega Sr. HR Adviseur, HR Officer en een Salarisadministrateur. De afgelopen paar jaar heeft de afdeling reeds flinke stappen gezet in het digitaliseren en optimaliseren van de HR dienstverlening.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Als HR Adviseur biedt Ploeger Logistics je een uitdagende functie binnen een professionele, vooruitstrevende organisatie. Je komt te werken in een informele omgeving binnen een familiebedrijf, waarin resultaat telt en successen met elkaar gedeeld en gevierd worden!

 • Het geboden maandsalaris is bij aanvang afhankelijk van ervaring en bedraagt max. €4.500,= br/mnd obv 40 uur per week, exclusief 8% vakantiegeld.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto laptop en mobiele telefoon;
 • Alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Lees minder

Overigen

 • De functie betreft de verschillende locaties te weten Breda, Waalwijk, Bunschoten en Kerkrade (gemiddeld 1 x id 3 wkn). Het hoofdkantoor kom je slechts af en toe, dat zit in Harderwijk.
 • Een uitdagende en veelzijdige functie met grote mate van zelfstandigheid;
 • Het betreft een parttime functie van ongeveer 24 uur per week, 32 uur is niet bespreekbaar;
 • Je kunt je werkweek naar eigen wens bepalen: 3×8 uur, 4×6 uur is bespreekbaar;
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever wel zeer gewenst.

Lees minder

Procedure

 • Stuur ons jouw sollicitatie met motivatie door op “solliciteer” (rechtsboven de vacaturetekst op onze website) te klikken. Je kunt jouw sollicitatie en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl met vacaturenummer 03162;
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • De planning van de W&S procedure zullen wij binnenkort op onze website bekend maken;
 • Indien je nog vragen hebt, mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Caroline Zeeberg
Het Rond 7
3701 HS ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures