Terug naar overzicht

HR Adviseur (04356) – VERVULD

Rotterdam

32 - 36 uur

50.000 - 60.000

Procedure is afgerond

Royal Sens

HR Adviseur (04356) – VERVULD

De functie

Als HR Adviseur bij labelproducent Royal Sens sta je midden in de organisatie en heb je een duidelijke procesmatige en operationeel/tactische focus. Je bent een allround HR Adviseur met in ieder geval enige jaren werkervaring. Je mag door ontwikkelen, zowel inhoudelijk als persoonlijk, maar bent meteen al ‘counterpart’ voor de HR Manager en het lijnmanagement. Je denkt mee met de HR Manager en neemt werk uit handen. Met elkaar, inclusief de collega’s HR medewerker en de salarisadministrateur, wordt gewekt aan een betrouwbaar HR.  

In deze nieuwe en uitdagende functie ben je het aanspreekpunt voor de business en ligt het accent vooral op de uitvoering van en advisering bij het praktisch personeelsmanagement. Tevens heb je als HR Adviseur een belangrijke rol bij het (grote) implementatieproject van AFAS, leg je verbinding met de salarisadministratie en werk je projectmatig aan o.a. verzuim & vitaliteit, de update van personeelshandboek en personeelsregelingen en verdere digitalisering.

Het doel is ervoor te zorgen dat de basis op orde is en om in samenwerking met de business de toegevoegde waarde vanuit HR verder te vergroten. Het team zorgt ervoor dat het (lijn)management en de medewerkers met heldere informatie en procedures hun HR-zaken goed kunnen regelen.

Functie-eisen en competenties

 • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde, relevante opleiding bij voorkeur in HRM;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als HR Adviseur of HR Officer, bij voorkeur binnen een middelgrote productieonderneming;
 • Affiniteit met systemen en gedegen kennis van AFAS, Excel, Arbo-gerelateerde zaken en HR processen;
 • Energiek, proactief, oplossingsgericht en een aanpakker;
 • Accuraat, analytisch, georganiseerd en procesmatig sterk;
 • Communicatief en sociaal vaardig met overtuigingskracht;
 • Sterk betrokken teamspeler en collegiaal;
 • Comfortabel zijn met de Engelse taal.

 

In deze hands-on en praktische functie past een HR Adviseur die graag (HR) zaken optuigt. In een “Rotterdamse-no-nonsense-productieomgeving” voel jij je thuis: doe maar gewoon en schouders eronder… Je hebt de wil om iets neer te zetten! Jouw aanpak is proactief en je bent ambitieus.
Ervaring is nodig, maar je kunt ook nog door ontwikkelen. Werk je nu als HR Adviseur of HR Officer en ben je toe aan de volgende stap dan ben je van harte welkom. Jij hebt je zaken op orde, schakelt moeiteloos in het dagelijkse HR en behoudt het overzicht. Je stemt af met je HR collega’s en ziet het als een uitdaging om in een dynamische productieomgeving aan de slag te gaan en HR vanuit de basis verder op orde te brengen.

 

De organisatie

Onze opdrachtgever, Royal Sens B.V., is sinds de oprichting in 1896 uitgegroeid tot een toonaangevende producent van etiketten met een sterke positie op de Europese markt. Met ongeveer 250 medewerkers bedient Royal Sens vanuit productielocaties in Rotterdam en Enschede, en kantoren in Duitsland en Engeland, bekende nationale en internationale A-merken en private labels van food- en non-food-producten. En daar zijn ze trots op! Royal Sens heeft aandacht voor kwaliteit en een sterke klantfocus. De ambitie voor de komende jaren is om verder te groeien en aan de absolute top in Europa te staan als labelproducent. Het doel is maximale klanttevredenheid, optimale klantbinding en het creëren van de beste werkplek voor medewerkers; een omgeving waar mensen kunnen groeien en bloeien in hun vakmanschap en leiderschap. Om deze ambitie te realiseren is Royal Sens de organisatie verder aan het professionaliseren en aan het uitbouwen. De focus ligt daarbij niet alleen op het implementeren van de juiste processen, maar ook in het verstevigen van een cultuur waar leiderschap, samenwerking, discipline, continue verbetering en trots de boventoon voeren. En dit alles vanuit ‘goed werkgeverschap’. Bekijk de website voor meer informatie: https://royalsens.com/

De afdeling

Als HR Adviseur maak je deel uit van het HR-team. Met de HR Manager, de HR medewerker en een collega die verantwoordelijk is voor de Salarisadministratie werk je aan de verdere professionalisering van HR. Samen zorgt het team ervoor dat de basis goed op orde is en dat de
HR-dienstverlening in de volle breedte verbetert.

Vanwege de ontwikkelingen binnen de organisatie en de behoefte om HR steviger neer te zetten, wordt het HR-team uitgebreid met deze HR Adviseur. Er liggen heldere prioriteiten voor de HR Adviseur, maar omdat het een uitbreiding betreft is er ook nog ruimte om de functie deels zelf vorm te geven.

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week tussen de € 3.500,= en € 4.000,= bruto per maand.
 • Onze opdrachtgever kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vastgelegd in de CAO Grafimedia met ruime opleidingsmogelijkheden, flexibele werktijden, een eenmalige uitkering in november, aanvullende gezondheidszorgvoorzieningen…. én elke dag goede koffie en vers fruit;
 • Bij indiensttreding wordt direct een vast contract aangeboden want Royal Sens wil werken vanuit vertrouwen. Tevens is continuïteit in deze functie zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Overigen

​•    Het betreft bij voorkeur een fulltime functie voor 36 uur per week. 32 uur is bespreekbaar;
•    Je komt te werken in een gezond bedrijf waar mensen samenwerken met een grote mate van gedrevenheid, betrokkenheid en trots;
•    Het team en de werkomgeving zijn als dynamisch en prettig informeel te typeren; 
•    Het betreft een brede rol in een productieorganisatie en dat moet je passen. 

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.