Terug naar overzicht

HR Adviseur (03434) – VERVULD

Amsterdam

32 - 36 uur

Procedure is afgerond

Leger des Heils

HR Adviseur (03434) – VERVULD

De functie

Bedankt voor je interesse in deze vacature. Helaas is deze al vervuld. Ben je benieuwd welke vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan terug naar het overzicht en klik op de rode button ‘Toon openstaande vacatures’.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via cv@popartner.nl

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding op het gebied van bijvoorbeeld HRM;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring binnen de sector Zorg & Welzijn is niet perse nodig. Sterke affiniteit met die sector wel;
 • Je hebt een positief christelijke levensovertuiging én onderschrijft de doelstelling van het Leger des Heils;
 • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale wetgeving en CAO;
 • Ervaring met geautomatiseerde systemen, bij voorkeur AFAS;
 • Tactvol, verbindend en (organisatie)sensitief;
 • Resultaat- en klantgerichte houding;
 • Accuraat en analytisch ingesteld;
 • Proactief en zelfstartend: je neemt verantwoordelijkheid in taken en projecten;
 • Creatief in het uitdragen van ideeën.

Je beweegt soepel mee met een organisatie in verandering. Je weet de hoeveelheid aan wensen, verwachtingen en concrete klussen zo te managen en te organiseren dat jouw rol als HR Adviseur een toegevoegde waarde heeft. Jouw aanpak is relatiegericht maar ook zakelijk. Je weet met de BU-manager en de (10 tot 12) teamleiders een vruchtbare samenwerking te realiseren omdat je een betrokken en onafhankelijke HR generalist bent. Deze kwaliteiten zet je in bij de advisering en ondersteuning van ‘jouw’ leidinggevenden bij alle mogelijke HR-issues die spelen in de teams. Je bent zichtbaar in de organisatie en collega’s weten je te vinden als ze HR vragen hebben. Als het ingewikkeld wordt, bijvoorbeeld m.b.t. verzuim of (persoonlijk) leiderschap, dan kom jij in beeld. Voor jou is het als vanzelfsprekend dat je ook ‘met de voeten in de klei staat’.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, het Leger des Heils, is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie wordt hulp verleend aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. De drijfveren van de organisatie zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk wordt gerichte zorg geboden vanuit de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele deelnemer.

Het Leger des Heils Goodwillcentra Amsterdam (GWCA) zorgt voor een goede ondersteuning van de collega’s in het primaire proces en maakt onderdeel uit van het Leger des Heils regio Amsterdam waarbinnen zo’n 1100 vaste medewerkers en vele vrijwilligers zich met hart en ziel inzetten voor de deelnemers.

Bij Stichting Leger des Heils doen ze wat ze geloven en daarom wordt van je verwacht dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de organisatie kunt onderschrijven en uitdragen.

Kijk voor meer informatie op www.legerdesheils.nl/identiteit op de website www.legerdesheils.nl en via de link naar het jaarverslag van 2020 https://jaarverslagamsterdam.legerdesheils.nl/magazine/jaarverslag-2020/cover/

 

Lees minder

De afdeling

De afdeling HR is onderdeel van het Goodwillcentra Amsterdam, locatie bedrijfsbureau Amsterdam-Noord, en bestaat in totaal uit ongeveer 25 collega’s. Die zijn werkzaam vanuit verschillende disciplines/specialismen zoals Advies, Opleidingen, Planning, Flexpool, Recruitment, Mobiliteit, Arbo & Verzuim en HR-administratie.
Als HR Adviseur werk je voornamelijk samen met de 3 HR adviseurs, de HR Manager en de HR-specialisten. Alle collega’s zijn gedreven aanpakkers maar er is zeker ook ruimte voor gezelligheid.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Onze opdrachtgever biedt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, conform de CAO Sociaal Werk schaal 9 die loopt tot een maximum van € 4.252,= op basis van 36 uur per week;
 • Daarnaast is er een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, doorlopende ontwikkeling via de Leger des Heils Academie, reiskosten/thuiswerkvergoeding, een loopbaanbudget en een pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Je treft collegialiteit en een goede begeleiding in een baan die wat van je vraagt, maar die ook veel teruggeeft.

Lees minder

Overigen

 • De functie is voor 32 – 36 uur per week;
 • Onze opdrachtgever biedt veel flexibiliteit in de functie en zelfstandigheid m.b.t. de invulling van jouw agenda. Jouw werk doe je vaak in het veld: je gaat de organisatie in en praat op locatie met de collega’s;
 • Er is beleid en er zijn regelingen op het gebied van hybride werken;
 • Je hebt de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring te delen en een eigen stempel te drukken;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist om binnen het Leger de Heils te kunnen werken. De kosten hiervoor worden vergoed.

Lees minder

Procedure

Procedure is afgerond

Lees minder