HR Adviseur (03171)

HR Adviseur (03171)

Terug naar overzicht

Regio Noord Brabant

Reacties welkom

Truckland B.V.

HR Adviseur (03171)

De functie

Vanuit een proactieve en pragmatische instelling draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie en ben je verantwoordelijk voor de zestal nieuwe vestigingen en de goede integratie hiervan binnen de Truckland organisatie. Zie jij dit als een uitdaging en wil je graag de handen uit de mouwen steken om HR binnen Truckland verder te professionaliseren? Dan is dit jouw baan!

Je bent een echte sparringpartner voor de leidinggevenden en goed in staat zelfstandig en in teamverband resultaten te boeken, je kent de organisatieonderdelen waar jij aan verbonden bent in het zuiden van het land en kiest een praktische insteek. Je denkt in oplossingen en praktische toepassingen. Je voelt je daarbij thuis in een dynamische omgeving. Je vangt de juiste signalen op, gaat daar proactief mee aan de slag en toont eigenaarschap.

Je hebt een inhoudelijke en adviserende rol naar de lijn bij alle HR-aangelegenheden. Denk hierbij aan recruitment, verzuimmanagement, opleiding en ontwikkeling, etc. Daarnaast ben je samen met je collega's van HR verantwoordelijk voor het (verder) ontwikkelen, implementeren en borgen van het HR-beleid. Je bent voor de organisatie een sterke gesprekspartner en een klankbord, je maakt echt contact waardoor je bij andere vertrouwen wekt. Je werkt snel en weet jouw advies of insteek uitstekend onder woorden te brengen. Je stelt de juiste vragen en plaatst de dingen in het juiste perspectief waardoor je draagvlak weet te creëren. Je schat goed in op welke manier je de organisatie het beste vanuit HR kan ondersteunen rondom de verschillende HR-thema’s.

Je hebt vooral veel plezier in je vak en straalt dit ook uit. Jouw aanstekelijke enthousiasme zorgt ervoor dat op de soms serieuze en confronterende momenten je mensen met jouw humor in beweging krijgt. Je laat je daarnaast, in de vrij directe transportwereld, niet van de wijs brengen.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Een gedreven HR Adviseur met 3 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare adviserende positie.
 • Je hebt een relevante HRM-opleiding op HBO-niveau succesvol afgerond en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het HR-vakgebied;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een klant- en servicegerichte instelling.
 • Je bent in staat bij anderen vertrouwen te wekken en creëert draagvlak vanuit je eigen ervaring, professionaliteit, integriteit en deskundigheid.
 • Je bent contactueel sterk en samenwerkings- en resultaatgericht.
 • Je hebt een efficiënte werkaanpak en kunt moeiteloos schakelen tussen werkzaamheden zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Kennis van AFAS is een pre;
 • Tenslotte ben je woonachtig in Noord-Brabant en ben je bereid regelmatig te reizen naar de verschillende vestigingen binnen deze regio en minimaal één dag per 2 weken naar het Shared Service Centrum te Amsterdam.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Adviseren en ondersteunen van het management op het gebied van personele aangelegenheden;
 • Zorgdragen voor een correcte uitvoering van het vastgestelde HR-beleid en bewaken van een correcte naleving van de CAO en het arbeidsvoorwaardenbeleid;
 • Adviseren en ondersteunen van het management op het gebied van opleiden en ontwikkelen van medewerkers;
 • Leveren van een inhoudelijke bijdrage aan de beoordelingscyclus en functiehuis en –waardering;
 • Bewaken van het vastgestelde verzuimbeleid in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter en adviseren en ondersteunen bij de uitvoering;
 • Ondersteunen en adviseren bij het recruitmentbeleid;
 • Vervaardigen van rapportages binnen het vakgebied HRM en signaleren en verklaren van trends;
 • Zorgdragen voor een adequate opzet en uitvoering van HR-projecten.
Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever Truckland Group (onderdeel van de Pallieter Group) is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multibrand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.Truckland Group heeft sinds afgelopen zomer haar activiteiten in Zuid-Nederland uitgebreid door de overname van het Nederlandse deel van LenGo Automotive Group. De zes vestigingen van de Burgh (Eindhoven, Eindhoven Acht en Son) en van Hooft (Den Bosch, Veghel en Boxtel) zijn daardoor toegevoegd aan de 10 Nederlandse vestigingen van Truckland. Naast deze 10 Nederlandse bedrijven heeft Truckland nog vestigingen in België (Beerse) en Spanje (Valdemoro en Alcala de Henares).

Deze overname past binnen de Missie en Visie van Truckland Group waar professionalisering en het bieden van totaaloplossingen voor haar klanten het hoofddoel zijn, in een markt die vraagt om intensief getrainde en gemotiveerde medewerkers.

Truckland is dus een organisatie die volop in beweging is. Het heeft daarnaast een prettige, open, informele en doelgerichte cultuur. Een cultuur die zorgt voor gepassioneerde medewerkers, die iedere dag het verschil voor en bij de klanten willen maken. Hun kernwaarden zijn: ambitieus, efficiënt, betrokken, enthousiast, eerlijk en oprecht!

Voor verdere informatie over Truckland zie: https://www.truckland.nl/

Lees minder

De afdeling

Je werkt binnen het HR-team samen met je collega HR Adviseur Noord Nederland, HR Adviseur Zuid-West Nederland, een Opleidingscoördinator en Salarisadministrateur (werkzaam op de locatie in Tilburg). Je rapporteert aan de HR Manager. De afgelopen tijd heeft de afdeling flinke stappen gezet in het digitaliseren en optimaliseren van de HR-dienstverlening. Dit proces wordt voortgezet en tevens uitgerold in de nieuwe vestigingen in het zuiden van het land.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Truckland biedt jou een zeer uitdagende en zelfstandige fulltime functie binnen een professionele, vooruitstrevende en dynamische organisatie. Je komt te werken in een prettige, open, informele en doelgerichte omgeving.

 • Het geboden maandsalaris is bij aanvang afhankelijk van je ervaring en bedraagt maximaal € 4.500,= bruto/mnd o.b.v. 40 uur per week;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering bij CZ, een pensioenregeling bij PMT (53,2% WN bijdrage, 46,8 WG bijdrage), een laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak;
 • 24 vakantiedagen waarbij je de mogelijkheid hebt tot het opbouwen van extra vrije tijd; een contract van 38 uur kan worden aangeboden waarbij je wel 40 uur per week werkt en de twee uur gecompenseerd zal worden in ADV-uren. Het salaris zal dan wel aangepast worden naar 38 uur. Bij de keuze voor minder uren (32 tot 36 uur) zal er geen ADV worden toegekend.
 • Je krijgt veel vrijheid om je eigen ideeën uit te werken binnen een plezierig en enthousiast team. Ook bieden zij je alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door de inzet van door Truckland betaalde opleidingen en trainingen.

 

 

Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Tilburg of Den Bosch;
 • Een uitdagende en veelzijdige functie met grote mate van zelfstandigheid;
 • Het betreft een fulltime functie, 32 – 36 uur werken is bespreekbaar;
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
Lees minder

Procedure

 • Stuur ons jouw sollicitatie met motivatie door op “solliciteer” (rechtsboven de vacaturetekst op onze website) te klikken. Je kunt jouw sollicitatie en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl met vacaturenummer 03171;  
 • De 1e gesprekronde bij Truckland in Tilburg vindt plaats op maandag 12 of woensdag 14 april, de 2e gespreksronde bij Truckland in Amsterdam vindt plaats op maandag 19 april (tot 14u) of woensdag 21 april.
 • Een online assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure;
 • Indien je nog vragen hebt, bel Babette van Alebeek op telefoonnummer 030 76090 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl


 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner 
Babette van Alebeek
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures