HR Adviseur Projecten en Beleid (02697)

HR Adviseur Projecten en Beleid (02697)

Terug naar overzicht

Rotterdam

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

Reacties welkom

Caldic

HR Adviseur Projecten en Beleid (02697)

Functie omschrijving

Vanuit de holding te Rotterdam lever je support en geef je advies aan (lokaal) management en HR Managers.

Daarnaast richt je je op HR- en organisatie brede projecten, onder andere op het gebied van learning & development en het verder inzetten van de online leeromgeving. Je denkt actief mee en zorgt voor waardevolle input aangaande nieuwe HR-programma’s op het gebied van recruitment, talent management en performance management, zodat die de organisatie helpen met het verwezenlijken van verdere groeidoelstellingen.

Naast de projecten ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van de HR-systemen, procedures en policies. Je faciliteert onze (lokale) organisatie(s) met hoogwaardige systemen en processen en zorgt ervoor dat deze optimaal ingezet en geborgd zijn. Onderdeel hiervan zijn het trainen van lokale HR-collega’s in het gebruik van centrale HR-systemen en werkwijzen.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond. Een afgeronde studie op het terrein van HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie is een pre;
 • Je hebt zo’n 3-6 jaar HR-werkervaring, waarvan minimaal een aantal jaar binnen een dynamisch, internationaal bedrijf. Ervaring met het leiden en/of werken aan HR-projecten is een grote pre.
 • Je bent een prettige en zelfverzekerde gesprekspartner, waardoor je in staat bent op alle niveaus in de organisatie duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Jouw werkwijze kenmerkt zich als gestructureerd en resultaatgericht. Je hebt een hands on mentaliteit en weet goed een vertaalslag te maken van high level wensen naar pragmatische oplossingen
 • Je kunt goed overweg met IT systemen en weet nieuwe systemen snel eigen te maken. Een goede kennis van Excel is gewenst.
 • Je combineert een brede interesse in het HR vak met affiniteit voor data en analytics.
 • Je bent zowel in staat om de details in te duiken als het grotere geheel te overzien.
 • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Wij zoeken een HR Adviseur met een internationale oriëntatie. Je bent in staat om in verschillende landen het management en HR collega’s bij te staan en te overtuigen. Ook onder pittige omstandigheden blijf je overeind als HR Adviseur en als mens. Je houdt van je werk, zet je met enthousiasme in en voelt je verantwoordelijk voor jouw projecten. Dit betekent dat jij je gemakkelijk aan verschillende culturen en situaties kunt aanpassen.
In deze rol reis je een aantal maal per jaar naar Caldic bedrijven binnen Europa.

Je houdt zelfstandig je werk op orde. Behalve een hands-on-instelling, heb je ook het niveau om abstracties en concepten te zien. Caldic staat voor ondernemerschap, innovatie en groei. Je krijgt volop ruimte voor het inbrengen van ideeën en het nemen van initiatieven. Kortom: een baan bij een succesvolle, groeiende, internationale organisatie waarin je zelf het verschil kunt maken!

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Caldic, is van oorsprong een Nederlands familiebedrijf. De holding (ca. 35 medewerkers) zit in Nederland, in Rotterdam. Naast het holdingkantoor zijn ook twee operationele werkmaatschappijen in Rotterdam gevestigd.

Caldic is al jarenlang een zeer succesvol en groeiend bedrijf. Het decentraal georganiseerde Caldic is anno 2019 opererend middels 23 bedrijven, over ruim 45 sites in 18 landen in Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika. Dankzij succesvolle acquisities en autonome groei maakt Caldic (inmiddels ruim 1100 medewerkers) momenteel een sterke groei door, zowel op geografisch vlak als ook op gebied van al onze activiteiten, kennis en personeel.

Door de jaren heen is Caldic een full-service distributeur geworden met een focus op de productie en distributie van basischemicaliën, specialiteiten, health care solutions, voedingsingrediënten en technische producten. Hierbij staan service, toegevoegde waarde aan klanten en een brede productportfolio centraal.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: http://www.caldic.com

Lees minder

De afdeling

Caldic is decentraal georganiseerd en opererend in 18 landen. In ieder land is HR lokaal vertegenwoordigd. Afhankelijk van de omvang van het decentrale bedrijf met een HR-team bestaande uit meerdere HR professionals, soms ook middels een Management Assistente met HR-taken.

Het HR-team van de centrale holding te Rotterdam bestaat uit een HR Manager, een HR Assistente en een HR Adviseur Projecten & Beleid  (= vacature). De HR Adviseur Projecten & Beleid rapporteert aan en werkt nauw samen met de HR Manager.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris bij aanvang kent een goede primaire beloning.
 • Het salaris wordt aangevuld met onder meer een bonusregeling.
 • Je komt te werken in een mooi historisch pand in het prachtige scheepvaartkwartier. Eén van de mooiste stukjes van Rotterdam, waar je tussen de middag een wandeling kunt maken in het Euromastpark of langs de Maas.
 • Een uitdagende functie binnen een dynamische, groeiende en ondernemende organisatie met leuke collega’s!
Lees minder

Overig

 • De standplaats van deze functie is Rotterdam (Scheepvaartkwartier).
 • Het betreft een functie voor 32-40 uur per week. Werkdagen en-tijden zijn in overleg te bepalen.
Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer (02697);
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • De planning van de W&S procedure zullen wij binnenkort op onze website bekend maken;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 760 90 60 (kantoor P&O Partner).

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS Zeist
Telefoon 030 760 90 60
Email: cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures