HR Adviseur (03224)

HR Adviseur (03224)

Terug naar overzicht

Hilversum

32 - 36 uur

Kandidaten zijn voorgesteld, reageren is nog mogelijk

BNN VARA

HR Adviseur (03224)

De functie

Voor deze rol zoeken wij een stevige generalist die energie krijgt van zowel operationele als strategische uitdagingen in een complexe organisatie. Hou jij van een uitdaging, heb je ervaring in een dynamische HR rol, met heel diverse doelgroep én wil jij meebouwen aan een organisatie die in ontwikkeling is?

Als allround HR Adviseur ondersteun je de organisatie bij HR vraagstukken in de volle breedte; van werving en selectie, medewerkersbetrokkenheid en verzuim tot talentmanagement. Dat doe je door proactief advies te geven aan producenten, leidinggevenden én medewerkers. De focus ligt hierbij op een vertaalslag van operationele werkzaamheden naar een meer adviserende en ondersteunende rol richting leidinggevenden. Dit doe je door niet alleen vanuit  nhoudelijke, maar ook persoonlijke kracht. Ook ben je verantwoordelijk voor eigen projecten zoals het implementeren van een personeelssysteem of opleiden en ontwikkelen en het bevorderen van mobiliteit en diversiteit binnen de organisatie.

Je krijgt de kans om mee te werken aan verschillende programma’s binnen BNNVARA met als uitdaging de beste en leukste collega’s te vinden, te plaatsen en te behouden om ieder programma en medewerker succesvol te laten zijn!

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter jouw persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen BNNVARA. Met jouw energie, humor en verbindende aanpak zien mensen je graag komen en kun je zelf hét verschil maken. Verder beschik je over:

 • Aantoonbaar HBO of WO-niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Toegankelijke persoonlijkheid voor alle medewerkers;
 • Persoonlijke stevigheid en lef;
 • Communicatief sterk- open, duidelijk en direct;
 • Het vermogen te switchen tussen uitvoerend werk, advies en strategie;
 • Doelgerichte instelling door enerzijds vasthoudend en anderzijds flexibel en empathisch te zijn;
 • Analytisch vermogen en open minded, kijkt vanuit verschillende perspectieven en doelgroepen;
 • Organisatie sensitiviteit, kan omgaan met meerdere belangen;
 • Een positieve instelling en creativiteit, je denkt in mogelijkheden en oplossingen;

Vanzelfsprekend voel je je thuis bij de missie van BNNVARA en heb je affiniteit met hun programma’s en projecten.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

De thema’s die op de agenda staan voor HR zijn: het functiehuis, thuiswerkbeleid, diversiteit, mobiliteit, opleiden en ontwikkelen.

Verder hou je je bezig met:

 • Het proactief initiëren en uitvoeren van nieuwe projecten;
 • Vertalen van ontwikkelingen in de media en de markt naar de eigen organisatie in HR beleid en de HR processen daarbinnen;
 • Op de hoogte blijven en toepassen van de laatste ontwikkelingen inzake arbeidsvoorwaarden, wetgeving en regelingen;
 • Werving en Selectie voor vacatures, waaronder het adviseren op de invulling van de verschillende teams/ redacties;
 • Implementeren en uitrollen van een nieuw HR-informatiesysteem;
 • Het inrichten van processen, waaronder de gesprekscyclus met bijbehorende afspraken en het verder inrichten van het functiehuis;

Lees minder

De organisatie

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. Zij leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep brengen zij graag iets wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. Zij maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren en zetten zich daarbij in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen.

Deze sociale, maatschappelijk- en mensgerichte werkgever telt zo’n 500 vaste medewerkers. Daarnaast maken zij veel gebruik van freelancers binnen de verschillende producties. De organisatie kenmerkt zich door een informele, open cultuur met betrokken en bevlogen medewerkers.

BNNVARA is sterk in ontwikkeling en werkt eraan om via meerdere platforms eenzelfde missie uit te dragen. Deze integrale content strategie staat hoog op de agenda en HR bouwt vanuit de basis hieraan mee vanuit verschillende onderwerpen.

Voor verdere informatie over BNNVARA, zie https://www.bnnvara.nl/

 

Lees minder

De afdeling

Binnen BNNVARA levert de HR-afdeling een actieve bijdrage aan de ambities van de organisatie. Het team bestaat uit 9 mensen, waarvan nu 3 adviseurs (+ 1 extra, = vacature), 4 medewerkers HR, een projectleider, teamsamensteller en een coördinator voor de BNNVARA talent academy. Je rapporteert in deze functie aan het hoofd HR.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Naast een enthousiast hecht team van collega’s met wie je verder bouwt aan een professionele en zichtbare HR afdeling bieden zij:

 • De functie is ingeschaald in schaal H volgens de CAO voor het omroeppersoneel, met een max. salaris van € 5.029,= bruto p/m obv 36 upw.
 • Op jaarbasis naast 5 weken vakantie worden 8% vakantiegeld en 6% decemberuitkering uitgekeerd.
 • Je neemt deel aan de collectieve pensioenregeling en je ontvangt een maandelijkse tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging.

Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Hilversum, thuiswerken mag.
 • Dit is een functie voor 32-36 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk.

Lees minder

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03224;
 • De planning van de W&S procedure maken wij binnenkort op onze website bekend;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Caroline Zeeberg
Het Rond 7
3701 HS ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures