HR Adviseur (03155)

HR Adviseur (03155)

Terug naar overzicht

Bleiswijk

24 - 32 uur

40.000 - 50.000, 50.000 - 60.000

Reacties welkom

Royal Lemkes B.V.

HR Adviseur (03155)

De functie

Het gaat om een brede, allround HR-adviesfunctie met zowel operationele als project- en beleidsmatige aspecten. De nieuwe HR Adviseur werkt nauw samen met het management van, en met een grote mate van zelfstandigheid voor, de “eigen” organisatieonderdelen.

 

De HR Adviseur adviseert en ondersteunt het management bij de dagelijkse HR-zorg. Je fungeert als businesspartner en bent het aanspreekpunt voor het management op HR-gebied. Naast het signaleren op ontwikkelingen en knelpunten adviseer je managers over o.a. HR-processen en toepassing van het HR-beleid, HR-instrumenten en arbeidsvoorwaardelijke regelingen.

 

Naast het allround HR-advieswerk ben je nauw betrokken bij o.a. uiteenlopende HR-projecten. Voor de komende periode staan o.a. op de agenda het recruitmentbeleid, arbeidsmarktcommunicatie, verder uitbouwen van de plantify academy en tal van andere HR-onderwerpen die de organisatie verder kunnen helpen, zoals de implementatie van een nieuw systeem en dragen we bij aan de ontwikkeling van collega’s.  
Als HR Adviseur heb je verschillende werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde. Zo kun je vandaag aan de slag gaan met een strategisch project en morgen met reguliere HR-werkzaamheden. Deze rol is dus zeer uitdagend en divers. Ook vanuit Royal Lemkes wordt er flexibel gehandeld. Als HR Adviseur krijg je de vrijheid in het organiseren van je eigen werk en werk je in een team met gedreven collega’s.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO+ (HBO en Post-HBO) of academische opleiding afgerond.
 • Ongeveer 3 tot 6 jaar ervaring als HR Adviseur bij een of meerdere bij voorkeur hands-on, commerciële bedrijven;
 • Je beschikt over actuele kennis op het terrein van onder andere HR-instrumenten en HR wet- en regelgeving;
 • Je helpt managers op een coachende wijze, je bent een multitasker en organisatorisch sterk;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een ondernemende, flexibele werkhouding;
 • Je hebt organisatiebewustzijn, neemt verantwoordelijkheid en bent in staat om zelfstandig doch binnen teamverband te werken.

 

Wij zoeken geen doorgewinterde, ervaren HR Adviseur. Wij denken meer aan een HR Adviseur die toe is aan zijn of haar tweede of derde loopbaanstap en die de komende jaren in deze functie verder wil groeien en ontwikkelen tot een volwaardige allround brede HR Business Partner.

Je bent iemand die zaken met doortastendheid, betrokkenheid en sensitiviteit zal oppakken. Door jouw stijl van werken en gedreven instelling ben je in staat een goed contact op te bouwen met mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten. Bij deze functie past een HR professional met eigenheid, humor en deskundigheid die niet te beroerd is de handen uit de mouwen te steken.

 

Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter jouw persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen Royal Lemkes. Je kunt zelf hét verschil maken.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Royal Lemkes, is Europees marktleider in het leveren van planten aan grote, vooraanstaande retailers zoals IKEA, Jumbo, Praxis, OBI, B&Q, Jardiland, Truffaut, ALDI. Het gaat onze opdrachtgever niet om maximalisatie van winst, maar om maximalisatie van impact. Natuurlijk is een ‘minimal viable profit’ nodig maar het streven is duurzame groei, van medewerkers en relaties. Als dat lukt, dan groeit de business vanzelf.

 

Bij Royal Lemkes werken in Nederland zo'n 300 mensen. Onze opdrachtgever is een bedrijf waar medewerkers trots op zijn en veelal jarenlang met plezier werken. Bij Royal Lemkes wordt écht in mensen geïnvesteerd om ze te laten groeien, als mens en in hun carrière. Daarnaast merk je dat iedereen gelooft in de missie van de organisatie om de wereld mooier en groener te maken. De cultuur is informeel en nuchter.

 

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: https://www.royallemkes.nl

Lees minder

De afdeling

Als HR Adviseur maak je deel uit van het HR team. Je rapporteert aan de HR Manager en werkt nauw samen met twee collega HR Adviseurs en een HR Medewerker.

Vanwege enerzijds de duurzame groei van Royal Lemkes en anderzijds de behoefte om de HR dienstverlening verder te professionaliseren, wordt het HR team uitgebreid met een HR Adviseur (= vacature).
 

Royal Lemkes is de afgelopen jaren gegroeid, zowel qua omzet als qua aantal medewerkers.  De verwachting is dat deze lijn de komende jaren wordt doorgetrokken. Werken bij Royal Lemkes betekent dat je terecht komt in een cultuur waarin ondernemerschap, zelfontplooiing en passie voor professie aangemoedigd wordt.

 

Met jouw inbreng kun je verder gestalte geven aan de HR afdeling en meebouwen aan een groeiende en dynamische organisatie. Verbeterkansen zien én doorvoeren om de organisatie nog sterker te maken.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris is afhankelijk van werkervaring en bedraagt bij aanvang ca. € 3.750,= tot € 4.500,= per maand op basis van een fulltime (40 uur per week) dienstverband.
 • Verder kent Royal Lemkes een eindejaarsuitkering (1%), pensioenregeling en tal van opleidingsmogelijkheden.
 • Op donderdag mag je een plant mee naar huis nemen.
 • Royal Lemkes mag het keurmerk “Beste Werkgever” voeren en heeft met liefst 3 sterren, het hoogst haalbare aantal behaald.

 

Onze opdrachtgever biedt een informele werksfeer waarin zelfstandigheid, collegialiteit, betrokkenheid en aandacht voor ontplooiiing en passie voor professie vanzelfsprekend zijn. Groeien in je vakgebied en als persoon. Dat vindt Royal Lemkes belangrijk. Jouw persoonlijkheid, talenten en ideeën doen er toe. Royal Lemkes biedt jou uitdagingen. Dat is een belofte!

 

Lees minder

Overigen

 • Het betreft een functie voor in principe 32 uur per week. 24 uur is ook bespreekbaar.
 • Werkdagen en –tijden zijn in overleg te bepalen. Het is fijn als je op vrijdag wilt/kunt werken.

Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer (03155);
 • De planning van de W&S procedure zullen wij binnenkort bekend maken op onze website;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 – 760 9060 (kantoor P&O Partner).

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Patrick Dybiona / Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
Telefoon 030 – 760 9060
E-mail cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures