Corporate Recruiter (03420)

Corporate Recruiter (03420)

Terug naar overzicht

Zoetermeer

32 - 36 uur

Reacties welkom

ERA Contour

Corporate Recruiter (03420)

De functie

Als Corporate Recruiter maak jij het verschil door de juiste mensen te vinden en selecteren en draag je bij aan de groei van de organisatie. Je krijgt alle ruimte om jouw visie en kennis in te brengen, omdat het om een nieuwe rol gaat. Je gaat aan de slag met het initiëren, ontwikkelen en implementeren van het recruitmentbeleid en je werkt, samen met de afdeling communicatie, aan de employer branding van ERA Contour als werkgever. Daarnaast is het operationele, dagelijkse recruitmentwerk een groot deel van je werk. Kortom, een baan met een breed en divers takenpakket, waar je je eigen stempel op kunt drukken.

ERA Contour gelooft in het selecteren op persoon en drijfveren, passend bij de cultuur van de organisatie. Dat is waar jij ook jouw expertise en eigen persoonlijkheid meebrengt. De bedrijfscultuur is informeel, persoonlijk, ontwikkelgericht en sociaal, wat goed aansluit bij de missie van het bedrijf om duurzaam en in coproductie te bouwen. Naast veel technische functies, werf je ook de staffuncties en de functies voor bijvoorbeeld de showrooms.

Bij het dagelijkse recruitmentwerk weet jij social media (LinkedIn, Instagram en Facebook) optimaal in te zetten voor het vinden van de juiste kandidaten. Je organiseert recruitment events (off- en online) om potentiele collega’s te boeien voor werken bij ERA Contour. ERA Contour heeft een actief stagebeleid en biedt een traineeprogramma aan talentvolle bouw gerelateerde starters. Je onderhoudt contacten met onderwijsinstellingen en jouw uitgangspunt is om high potentials te binden en te boeien voor werken bij ERA Contour. Je bent hierbij echt het visitekaartje van de organisatie.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je werkt al een tijdje in de rol van Corporate Recruiter of W&S Consultant (bureauzijde): (online) recruitment, actief searchen, social media inzetten, analytics en het schrijven van wervende vacatureteksten is voor jou niets vreemds;
 • Je bent creatief en vernieuwend in het vinden van passende kandidaten voor de openstaande vacatures;
 • Je hebt een ‘can do’ mentaliteit en kan snel schakelen op verschillende niveaus, werkt graag projectmatig, kunt goed plannen en organiseren en behoudt het overzicht;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet anderen te enthousiasmeren en te overtuigen.
 • Ervaring binnen de bouw of daaraan gerelateerde sector is een pre.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Jij bent het aanspreekpunt én sparringpartner op het gebied van recruitment van de organisatie;
 • Je initieert en adviseert in de ontwikkeling, verankering en uitvoering van het recruitmentbeleid;
 • Je signaleert en denkt mee over de ontwikkelingen binnen het vakgebied (arbeidsmarkt, arbeidsmarktcommunicatie, recruitmenttools en (social) media) en vertaalt deze naar jouw werkzaamheden;
 • Je onderhoudt doorlopend contacten met studie- en alumniverenigingen, hogescholen, universiteiten, W&S bureaus en (mogelijk) geïnteresseerde (potentiële) medewerkers;
 • Het aantrekken van nieuwe collega’s zie je als een doorlopend proces dat altijd aandacht behoeft. Je bouwt jouw netwerk en kandidatendatabase uit, organiseert activiteiten voor doelgroepen en bouwt mee aan de naamsbekendheid van ERA Contour als potentiële werkgever;
 • Je stelt wervingsplannen en enthousiasmerende wervingsteksten op, voert sollicitatiegesprekken en zorgt voor een zachte landing van nieuwe collega’s.

Lees minder

De organisatie

ERA Contour verwelkomt je van harte in hun team van ruim 350 gedreven collega’s dat met trots bouwt aan STADSGELUK. Samen maken zij – met hoofd en hart – fijne buurten waar de (toekomstige) bewoners veilig en gelukkig kunnen leven. Alle expertises daarvoor zijn aanwezig. Nieuwbouw, renovatie en onderhoud, zij zijn ervan! Hun passie? Steden sterker maken! Juist daar maken zij met onze jarenlange ervaring en liefde voor de stad, het positieve verschil. Sterke steden en fijne buurten maken zij altijd samen. Met onze opdrachtgevers en co-makers. En met de (nieuwe) bewoners, want voor hen doen zij het tenslotte.ERA Contour is onderdeel van TBI, een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. ERA Contour opereert zelfstandig, maar zoekt collega TBI ondernemingen op om optimaal samen te werken. ’Ze zijn groot als het moet, en compact als het kan’.Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.eracontour.nl

Lees minder

De afdeling

ERA Contour is een organisatie met hoge ambities. De medewerkers zijn hun belangrijkste waarde. Het aantrekken (en behouden!) van de talenten uit de markt is essentieel voor de groeiambities. Dat is de reden dat ERA Contour een eigen Corporate Recruiter zoekt om haar eigen recruitment koers verder uit te zetten.

De Corporate Recruiter rapporteert aan de HR Manager en maakt deel uit van het HR-team dat verder nog bestaat uit twee HR Adviseurs.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • ERA Contour geeft je de kans om te werken in een inspirerende werkomgeving waar gewerkt wordt aan interessante en spraakmakende projecten.
 • Het fulltime (40 uur) salaris bedraagt ca. € 3.000,= tot ca. € 5.000,= per maand, afhankelijk van je ervaring en achtergrond.
 • Onze opdrachtgever biedt verder een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantie- en 15 atv-dagen, 3 extra zgn. kortverzuim dagen, een leaseauto én een NS Businesscard, laptop en telefoon en een tantièmeregeling (voorgaande jaren ongeveer een maandsalaris). Verder diverse regelingen waar onder een BPF Bouw pensioen, studiekosten, een bijdrage in de collectieve zorgverzekering en een studiefonds voor (bonus)kinderen van 12 jaar of ouder. En een bijdrage aan jouw sportabonnement, want jouw gezondheid en welzijn staan bij ERA Contour áltijd voorop!
 • Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van medewerkers en er is veel ruimte voor eigen initiatief.
 • ERA Contour is gevestigd in een prachtig pand met open werkplekken, goede koffie, fruit voor iedereen en een eigen bedrijfsrestaurant. Het kantoor is makkelijk te bereiken met OV en gratis parkeren voor de deur.
 • Je komt te werken in team met enthousiaste collega’s met wie je gezellige, sportieve en interessante activiteiten onderneemt. Want er mag zéker gelachen worden!

Lees minder

Overigen

 • De standplaats is Zoetermeer. De werktijden zijn flexibel en thuiswerken is deels mogelijk.
 • Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week. Onze opdrachtgever heeft voorkeur voor kandidaten die 36- 40 uur per week kunnen werken.

Lees minder

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03420.
 • De planning van de W&S procedure maken wij binnenkort op onze website bekend;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Marijn Immink
Het Rond 7
3701 HS ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl
Tel. 030 760 9060

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures