Terug naar overzicht

Corporate Recruiter (04217) – VERVULD

Arnhem

32 - 38 uur

50.000 - 70.000

Procedure is afgerond

DNV

Corporate Recruiter (04217) – VERVULD

De functie

DNV heeft zes verschillende business lines waaronder Energy Systems. Door de actualiteit van de energie transitie groeit dit onderdeel van DNV en lever je als Corporate Recruiter een bijdrage in de werving en selectie van o.a. engineers en consultants in Nederland. Gemiddeld zul je zeven of acht vacatures onder je hoede hebben, deze kunnen ook binnen een ander onderdeel van de organisatie zijn. Er is ruimte in deze rol om ook operationele HR advies taken stap voor stap op te pakken en te groeien in het adviesvak.

Als Corporate Recruiter coördineer je het gehele recruitmentproces van begin tot het eind. Vanuit jouw expertise stel je een aantrekkelijke vacature tekst op en weet in welke kanalen je moet werven. Jij voert regie over jouw portefeuille van vacatures en zorgt dat alle betrokkenen op het juiste moment geïnformeerd zijn. Aan het einde van het proces presenteer je het arbeidsvoorwaarden voorstel aan de kandidaat.

Afhankelijk van jouw ervaring en kennis, kun je een aantal operationele HR-adviestaken naar je toetrekken of daar in groeien. Denk daarbij aan het adviseren van lijnmanagers over wet-en regelgeving, casemanagement, performance management en een bijdrage leveren in projecten.

Functie-eisen en competenties

 • Afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in HRM of vergelijkbare studie;
 • Circa vijf jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring in een internationale- en/of matrix organisatie is een pré;
 • Uitstekende kennis in woord en geschrift van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Je neemt eigenaarschap en regie en bent in staat prioriteiten te stellen en daarnaast een uitstekende procesmanager;
 • Je bent een teamplayer met een proactieve en zelfstartende houding;
 • Servicegerichte instelling, diplomatiek, sensitief op culturele aspecten;
 • Bereidheid om te participeren in initiatieven op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie;
 • Hands-on mentaliteit.

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Zorgen voor een actieve pijplijn aan kandidaten door in de juiste kanalen zichtbaar te zijn en een netwerk op te bouwen;
 • Je kent de recruitment trends in de industrie, overheid en technologie sector;
 • Onderhouden en verder neerzetten van een relatie met externe bureaus;
 • Kennis delen en inzichten geven aan collega’s over de instroom in de organisatie door het geven van presentaties en/of trainingen;
 • Bijdragen aan een soepele on-boarding van nieuwe collega’s;
 • Adviseren en begeleiden van managers bij operationele HR-vragen;
 • Bijdragen aan bredere HR-initiatieven en -projecten.

De organisatie

Onze opdrachtgever, DNV, is een onafhankelijke expert op het gebied van risicomanagement en kwaliteitszorg in meer dan 100 landen en van oorsprong een Noorse organisatie. Als vertrouwde stem voor veel van 's werelds meest succesvolle organisaties, gebruikt zij haar kennis om veiligheid en prestaties te verbeteren, benchmarks in de branche te bepalen en oplossingen te creëren en te implementeren om wereldwijde transformaties aan te pakken.

De ambitie van DNV is een wereldwijde bijdrage leveren aan een veilige en duurzame toekomst en zowel organisch als door acquisities te groeien.

DNV heeft zes verschillende business lines die worden ondersteund vanuit Global Shared Services. Wereldwijd werken er circa 14.000 medewerkers bij DNV waarvan 650 collega’s in Nederland. Er zijn 9 regio’s in Global Shared Services (GSS) wereldwijd die worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Noorwegen. Regio West-Zuid-Oost-Europa heeft haar hoofdkantoor in Arnhem.

DNV is een kennisintensieve organisatie met hoofdzakelijk professionals. De bedrijfscultuur is informeel, open en transparant. Het kantoor van DNV ligt op een prachtige groene locatie in Arnhem en is goed bereikbaar.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: https:// DNV.nl - When trust matters - DNV

De afdeling

HR voor de regio West-Zuid-Oost-Europa wordt aangestuurd door de Regionale HR Manager. In deze rol rapporteer je aan de Manager van het HR Advisory Team. In Nederland werken er 9 GSS HR-collega’s vanuit Arnhem. In Polen is het global shared services center gevestigd waar ook een recruitment team voor de regio werkt. Hier zal je dan ook nauw mee samen werken. 

Opdrachtgever biedt

Je gaat werken bij een ambitieuze en internationale organisatie. Binnen DNV krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. DNV biedt:

 • Een salaris tussen 50-70K, afhankelijk van werkervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonus (op basis van bedrijfsresultaten), premievrij pensioen (beschikbaar premiestelsel), 30 verlofdagen;
 • Flexibel werken: 3 dagen kantoor, 2 dagen thuis.

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Arnhem. Je werkt gemiddeld drie dagen per week op kantoor en de overige dagen kun je vanuit huis werken;
 • Dit is een functie voor 32-38 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk;
 • Bij indiensttreding wordt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd geboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
   

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.