Corporate Recruiter (03177)

Corporate Recruiter (03177)

Terug naar overzicht

Utrecht

Reacties welkom

Zorg van de Zaak

Corporate Recruiter (03177)

De functie

Deze functie is uitdagend en divers. Jij wordt hét aanspreekpunt voor de werving en selectie van artsen en bedrijfsartsen. Naast de geijkte taken die bij een recruiter horen, welke ook bekend zijn bij jou, ben je betrokken bij het co-schappenprogramma voor artsen. Daarnaast ben je regelmatig in contact met belangenverenigingen zoals brancheorganisaties, studieverenigingen en universiteiten. Verder zorg je voor een warm welkom door het organiseren van de introductiemiddag voor de nieuwe medewerkers.

Samen met je collega recruiter werk je aan het verder professionaliseren van recruitment. Heb je een goed idee? Dan krijg je alle ruimte om dat op te pakken. En als je ook een keer iets anders wilt doen dan kan dat. Deze vrijheid voor ondernemerschap maakt dat collega’s binnen Zorg van de Zaak met plezier naar hun werk gaan. Krijg jij hier ook energie van? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Je bent een ervaren recruiter die een uitdaging vindt in het werven van schaarse profielen. Met jouw oprechte belangstelling en relativeringsvermogen bouw je mee vanuit deze belangrijke rol voor de organisatie.

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting communicatie, marketing, HRM of bedrijfskunde;
 • Je hebt minimaal 4-5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent vernieuwend, creatief en inspirerend;
 • Je bent ondernemend en resultaatgericht;
 • Je bent communicatief, transparant en loyaal;
 • Je bent een daadkrachtig persoon met organisatietalent en gericht op samenwerking;
 • Verder voel je je thuis in een dynamische omgeving waarin je veel ruimte krijgt;
 • Je bent zelf startend en deelt je eigen tijd efficiënt in.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Je bent aanspreekpunt voor de 12 arbo-netwerkdirecteuren. Om succesvol te zijn in de rol beheers je het gehele recruitmentproces en ben je graag vernieuwend bezig. Je bent creatief in het werven van talent, neemt deel aan events en je bent een echte netwerker die talentpools kan opbouwen en onderhouden. Je bent zelf startend, inventief en onderhoudt je interne contacten voor optimaal resultaat. Je zorgt voor overzicht en structuur binnen recruitment en werkt op basis van solide processen met behulp van het ATS. Jouw rol is afwisselend en je krijgt een grote mate van vrijheid.

Thema’s die voor de komende periode op de agenda staan zijn onder andere: talentpools opbouwen en professionaliseren recruitment.

Lees minder

De organisatie

Zorg van de Zaak Netwerk is een netwerk van bedrijven die alle dienstverlening levert die nodig is om medewerkers gezond aan het werk te houden. Bij Zorg van de Zaak werken specialisten op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg, leeftstijlzorg en medische zorg vanuit de visie dat werken gelukkiger maakt. Elk leven kent momenten waarop het vermogen om te kunnen participeren aan werk en maatschappij in gevaar komt. Met hun unieke netwerk van bedrijven met specialismes zoals psychologische hulp, hulp bij eetstoornis, arbodienstverlening, verslavingszorg etc. kunnen zij veel betekenen voor mensen. Zowel preventief als curatief.

De organisatie telt ongeveer 5.500 mensen die dagelijks vanuit 60 vestigingen. Je werkt in een ambitieuze organisatie met groeiambitie die volop in ontwikkeling is. De cultuur bij Zorg van de Zaak laat zich omschrijven als informeel, hecht en loyaal.Zij zitten in de fase na een periode van overnames, waarin zij met elkaar bouwen aan een netwerk dat veel kan betekenen voor klant en cliënten. Nog niet alles is tot in de puntjes geregeld, daardoor is het lekker dynamisch en juist daar krijg jij energie van.Voor verdere informatie over Zorg van de Zaak zie: https://www.zorgvandezaak.nl/

Lees minder

De afdeling

Het HR team telt 19 HR-collega’s, waarvan 2 recruiters. Tegelijk met het bouwen aan hun netwerk, bouwen zij ook aan hun HR-dienstverlening. Deze ambitie verbindt de mensen binnen de organisatie, naast een gezonde dosis gezelligheid.

Vanwege Corona werken ze momenteel veel vanuit huis maar zijn er zeker om je te helpen om samen een goede start te maken! Je rapporteert in deze functie aan de Manager HR.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 

Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in verandering, in een afwisselende functie en met een enthousiast team waar je mee samenwerkt. Naast een fijn team kun je verwachten:

 • Een salaris van maximaal €5.000,= bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • Je kunt rekenen op een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: vitaliteitsbudget, pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, flexibel werken, laptop, mobiele telefoon, etc.; 

Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Utrecht;
 • Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week;
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden met intentie tot een vast contract. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst.
Lees minder

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03177;  
 • De planning van de W&S procedure maken we zsm bekend;
 • Een online assessment alsmede een referentieonderzoek kunnen deel uitmaken van de W&S-procedure;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
 

P&O Partner 
Caroline Zeeberg
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures

 • HR Manager

  Uitdagende HR functie waarin meegebouwd kan worden aan Human Capital Genderen (regio ’s-Hertogenbo...

  Bekijk vacature
 • HR Manager

  Resultaat gedreven en sterk betrokken HR Manager met passie voor coaching en ontwikkeling van manage...

  Bekijk vacature
 • HR Manager

  Zelfstartende, doortastende HR Manager die in een fase van vernieuwing en professionalisering mee ka...

  Bekijk vacature