Terug naar overzicht

Corporate Recruiter & AMC – VERVULD (04216)

Rotterdam

32 - 40 uur

60.000 - 70.000

Procedure is afgerond

Stichting BOOR

Corporate Recruiter & AMC – VERVULD (04216)

De functie

Op basis van jouw bewezen recruitmentervaring heb je een voortrekkersrol in het team. Je creëert een duidelijke structuur om jouw kennis en ervaring te verankeren in de werkwijze van BOOR Werkt. In deze rol krijg jij de mogelijkheid om verder te bouwen aan de professionalisering van het recruitmentteam, BOOR Werkt. Ook speel je een belangrijke rol op het gebied van innovatieve arbeidsmarktcommunicatie (AMC).  

De openbare scholen van Stichting BOOR staan open voor elkaar en waardeverschillen worden gezien als kracht. Ze snappen dat je samen zoveel verder komt dan alleen. Zo levert iedereen een bijdrage aan het Rotterdam van de toekomst. En aan een samenleving die sterk, solidair en veerkrachtig is. Niet ondanks, maar juist dankzij verschillen tussen mensen.  

Met een uitgekiende AMC aanpak, ga jij deze kracht omzetten naar een aantrekkelijke Employer Value Proposition (EVP). Samenwerken met de afdeling Communicatie voor dit Employer Branding project is cruciaal voor succes. Maandelijks heb je overleg met alle (boven schoolse) directeuren over het AMC project. Jij bent het gezicht en aanspreekpunt. 

Als Corporate Recruiter coördineer je de werving & selectieprocessen van begin tot eind. Zowel voor tijdelijk als vast personeel, voor leraren als schooldirecteuren, voor ondersteunende als staffuncties. Je helpt schooldirecteuren en management ondersteuners vanuit jouw expertise een aantrekkelijke vacaturetekst op te stellen, bent procesvoorzitter tijdens selectierondes en voert het arbeidsvoorwaardengesprek. Jij voert regie over jouw portefeuille van vacatures en zorgt dat alle betrokkenen op het juiste moment geïnformeerd zijn. Dit vraagt om goed stakeholdermanagement. Je hebt respect voor bestaande processen en bent tegelijkertijd niet bang om anders te adviseren. 

Wanneer ‘post & pray’ niet werkt, weet jij welke kanalen je kunt inzetten om de vacature wel ingevuld te krijgen. Jij organiseert de banenmarkt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de verschillende recruitmentbureaus of banensites waarmee Stichting BOOR samenwerkt. Je maakt periodiek een kosten-baten analyse over de verschillende jobboards en adviseert over de inzet hiervan.  

 

Functie-eisen en competenties

 

•    Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding; 

•    Minimaal 4 jaar ervaring als recruiter; 

•    Kennis van arbeidsmarktcommunicatie; 

•    Natuurlijke verbinder met gevoel voor verhoudingen; 

•    Afhankelijk van de stakeholder of situatie pas je je stijl aan; 

•    Je bent resultaatgericht en durft regie te voeren. 
 

De organisatie

Midden in de Rotterdamse omgeving -de meest diverse plek van Nederland- heeft Stichting BOOR als koepel van 75 scholen een bijzondere positie, met openbaar onderwijs voor iedereen. Welke levensovertuiging, seksuele voorkeur, fysieke en mentale mogelijkheid, afkomst, politieke overtuiging je ook hebt: bij de scholen van Stichting BOOR ben je welkom! 

Stichting BOOR, verzorgt het (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam. In zo’n 75 scholen op 125 locaties wordt dagelijks lesgegeven aan ongeveer 30.000 leerlingen.  

De belangrijkste opdracht is om het best denkbare openbaar onderwijs van Rotterdam te geven. Iedere dag zetten de ongeveer 4.000 leerkrachten en medewerkers zich in om de volgende generatie een goede start te geven, om hun nieuwsgierigheid aan te wakkeren en hun talenten te ontwikkelen. En om ervoor te zorgen dat er maximale kansen zijn voor ieder kind, ook in een tijd waarin dat niet vanzelfsprekend is. 

Voor verdere informatie over Stichting BOOR zie: www.boorbestuur.nl  

En natuurlijk de werken bij site: www.werkenbijboor.nl 

De afdeling

De afdeling HR bestaat uit 36 medewerkers in verschillende disciplines: HR beleid, HR Development, recruitment, personeels- en salarisadministratie, coaches, HR-adviseurs en Inzetbaarheidsadviseurs. HR maakt onderdeel uit van ‘BOOR Services’, het bestuurskantoor waaronder alle stafdiensten vallen. Er werken ongeveer 140 medewerkers bij BOOR Services. 

De afdeling HR is volop in ontwikkeling. Er is recent een nieuw Hoofd HR aangetrokken en er zijn drie teamleiders. Eén teamleider zorgt met het team van de personeels- en salarisadministratie vanuit AFAS, voor betrouwbare processen en management informatie, één teamleider stuurt HR Development en BOOR Leert aan en de derde teamleider stuurt het team van HR adviseurs, BOOR Werkt (recruitment) en de Inzetbaarheidsadviseurs aan.  

Er werken nu vijf recruiters bij BOOR Werkt. Ieder koppel heeft de verantwoordelijk voor zijn eigen portefeuille van scholen, die bestaat uit ongeveer 25 scholen. Jij bent de zesde recruiter van BOOR Werkt en vormt een nieuw koppel met een collega recruiter. In dit najaar wordt een Applicant Tracking System geïmplementeerd: Nploy. 

Opdrachtgever biedt

Stichting BOOR heeft de ambitie om het beste onderwijs te leveren met de beste leraren en schoolleiders. Daarvoor is ook jouw expertise nodig. Uiteraard hoort daar een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij: 

De functie is ingeschaald in schaal 11, met een max. van € 5.862,- op basis van 40 uur per week, conform de (nieuwe) CAO VO. Er is een eindejaarsuitkering van 8,33% en een riant aantal verlofuren van ruim 10 weken; 426 uur op basis van 40 uur. Hybride werken is mogelijk, hiervoor krijg je een laptop en een mobiele telefoon. Stichting BOOR is aangesloten bij het pensioenfonds ABP. 

Overigen

  • De standplaats van deze functie is Schiekade 34 in Rotterdam;

  • Dit is een functie voor 32-40 uur per week;

  • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden, met uitzicht op een vast dienstverband na goed verloop van het eerste jaar. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.  
     

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.