Adviseur Learning & Development (24 uur)  (02581)

Adviseur Learning & Development (24 uur) (02581)

Terug naar overzicht

Utrecht

24 - 32 uur

60-000 - 80.000

Reacties welkom

Arbo Unie B.V.

Adviseur Learning & Development (24 uur)  (02581)

Functie omschrijving

De Adviseur Learning & Development heeft een intensieve relatie met de business en heeft de expertise om de ontwikkelbehoefte te vertalen naar L&D oplossingen. Je bent sterk gericht op nieuwe vormen van leren en kent de ontwikkeling op dit gebied. Dit alles in lijn met het gedefinieerde AU Leerhuis (academy) concept en in nauwe samenwerking met de aanspreekpunten in de business en  sr. HR adviseurs. Je bent het boegbeeld van het Leerhuis en neemt deel aan de stuurgroep Leerhuis/Optimaal Werken. Tevens stuur je interne en externe opleidingsleveranciers aan die de opleidingen ontwikkelen en uitvoeren.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding Onderwijskunde of Organisatiepsychologie aangevuld met minimaal vier jaar relevante L&D ervaring binnen een professionele, commerciële setting;
 • Je hebt inhoudelijke expertise op het gebied van ontwikkelingsprofielen, opleidingsprogramma’s en didactiek;
 • Aantoonbare succesvolle ervaring met de ontwikkeling én uitrol van leergangen met strategische impact;
 • Aantoonbare en succesvolle ervaring met het verantwoordelijkheid nemen voor projecten (van initiatief t/m werkend resultaat);
 • Aantoonbare succesvolle ervaring met programma’s en relevante kennis van de opleidingsmarkt;
 • Ervaring met het adviseren en begeleiden van cultuurveranderingstrajecten is een pre;
 • Goed ontwikkeld analytisch conceptueel vermogen en resultaatgerichtheid;
 • Sterke communicatieve- en adviesvaardigheden op verschillende niveaus in de organisatie;
 • Je bent een evenwichtig en positief (zelf) kritische persoonlijkheid. Je hebt flair, bent ondernemend en beschikt over een gezonde dosis humor.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Het vertalen van het Leerhuis concept en de gedefinieerde ontwikkelprofielen naar concrete programma’s;
 • Optimaal benutten en beheren (functioneel) van het Leer Management Systeem, zowel richting Leren als ook in de koppeling met performance (incl visitaties);
 • Actieve rol bij de implementatie van de zorgpaden;
 • Het ontwerpen van opleidings- en ontwikkelingsoplossingen cq. -programma’s;
 • Het proactief ‘ophalen’ van opleidingsbehoefte en het onderhouden en vernieuwen van bestaand aanbod;
 • Opereren in en proactief adviseren aan een complexe interne klantorganisatie;
 • Het onderhouden van een relevant extern netwerk in de trainingsbranche;
 • Up to date blijven t.a.v. nieuwe vormen van leren en gericht zijn op relevante best- practices bij andere bedrijven.
Lees minder

De organisatie

De missie van Arbo Unie is werkenden een leven lang optimaal te laten werken, op een veilige, gezonde en productieve manier. Dat doen ze door werkenden en werkgevers te ondersteunen met de allerbeste bedrijfsgezondheidszorg, met een sterke focus op de positieve kant, gericht op het verhogen van de inzetbaarheid. De kwaliteit van hun professionals binnen excellente teams maakt daarbij het grote verschil. Ze ambiëren dat Arbo Unie toonaangevend is in de bedrijfsgezondheidszorg vanwege haar vakmanschap en meesterschap, de multidisciplinaire en innovatieve aanpak. Ze willen kwalitatief de beste arbodienst van Nederland zijn en daar bouwen ze samen aan. De met zorg geformuleerde kernwaarden van Arbo Unie zijn Vakmanschap, Samenwerken, en Betrouwbaar. Voor het inrichten van het Leerhuis zijn deze kernwaarden van belang en met name Vakmanschap en Samenwerken zijn leidend hierbij. Er werken circa 800 medewerkers, hoofdkantoor in Utrecht en met meerdere vestigingen verspreid over het land.

Lees minder

De afdeling

De afdeling HR levert een proactieve en innovatieve bijdrage aan de realisatie van de businessdoelstelling van Arbo Unie. Daarbij moet het HR-beleid worden afgestemd op de markt en bedrijfsstrategie – alleen zo kan HR waarde toevoegen aan het succes van AU. De HR-agenda is gericht op het zijn en blijven van de beste arbodienst, het werken vanuit sociale cohesie en het voeren van een gezonde bedrijfsvoering. We zijn een onderzoeks- en opleidingsbedrijf voor de bedrijfsgezondheidszorg. We zijn gericht op het bouwen van talent en het continu ontwikkelen van medewerkers. Het AU Leerhuis is verantwoordelijk voor het opzetten en optimaliseren van het ‘ontwikkelproces’ binnen Arbo Unie en MkBasics.nl. Je rapporteert direct aan de Directeur Management Services, lid van de Directie Arbo Unie en in de praktische uitvoering word je ondersteund door een collega.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt €4.500,- tot € 5.000,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek van 36 uur. De inschatting is dat deze functie in 24 tot 28 uur per week kan worden ingevuld.
 • Onze opdrachtgever biedt aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden die je deels flexibel kunt inrichten en daarnaast goede ontwikkelingsmogelijkheden.
Lees minder

Overig

Een specialistenrol op het gebied van L&D waarin  je echt impact hebt.  Er moet nog veel worden opgezet, maar ook worden bewaakt en uitgevoerd. De functie is een combinatie van denken en doen, bedenken en uitvoeren, bewaken en controleren.

Lees minder

Procedure

 • Stuur ons jouw sollicitatie door op “solliciteer” (rechtsboven de vacaturetekst op onze website) te klikken. Je kunt jouw sollicitatie ook mailen naar cv@popartner.nl met vacaturenummer 02581;
 • Als je rond de feestdagen  op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • De eerste gesprekken bij Arbo Unie zijn in de eerste week van 2019 gepland;
 • Indien je nog vragen hebt, bel Michiel Koning op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar michiel@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Michiel Koning
Het Rond 7
3701 HS ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Aanmelden vacatureberichten
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures