Adviseur HRM (02695)

Adviseur HRM (02695)

Terug naar overzicht

Amsterdam

32 - 36 uur

50.000 - 60.000

Reacties welkom

HVO Querido

Adviseur HRM (02695)

Functie omschrijving

In deze functie van Adviseur HRM werk je nauw samen met de zorgdirecteur en de teammanagers van een vastgesteld zorggebied. Je bent sparringpartner, pakt alle lopende HR-zaken op en je hebt een begeleidende rol richting deze teammanagers. Je fungeert als vraagbaak en sparringpartner, maar ook als coach en adviseur. De Adviseur is verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van het HR-beleid en medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en evaluatie daarvan. De Adviseur HRM zal vooral op praktisch, operationeel en tactisch niveau bezig gaan houden met volledige breedte op het gebied van HRM. Binnen het werkgebied heb je ruime aandacht voor complexe casussen. Het doel hiervan is om samen en op een gestructureerde wijze verdere vorderingen te maken met betrekking tot uitvoering van integraal HRM.
Om als HR-team zoveel mogelijk dezelfde lijn uit te zetten en om met de HR-collega’s en jouw klanten in het werkveld tot een optimale samenwerking te komen heb je regelmatig contact met je collega HR adviseur(s) en met Recruitment. Binnen de zelfstandigheid die de functie biedt, werk je in die zin beslist niet ‘solo’ maar is er juist veel ruimte voor overleg en nauwe afstemming.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HRM en/of aanverwante gebieden;
 • Minimaal 5 jaar vergelijkbare, relevante werkervaring op het gebied van HRM; ervaring is nodig, maar je mag ook nog door ontwikkelen;
 • Affiniteit met de sector zorg en welzijn; ervaring opgebouwd in de profitsector en/of binnen een moderne non-profitorganisatie;
 • Ervaring met en kennis van veranderende organisaties;
 • Gemakkelijk schakelend tussen verschillende niveaus in de organisatie en een goede gesprekspartner voor zowel leidinggevenden als medewerkers;
 • Uitstekend ontwikkelde adviesvaardigheden;
 • Organisatiesensitief, (zelf)reflectief en positief kritisch;
 • Zelfredzaam en in staat om goed samen te werken;
 • Resultaatgericht en daadkrachtig.

Jouw kracht ligt in het soepel meebewegen met een organisatie in verandering. Je weet de hoeveelheid aan wensen, verwachtingen en concrete klussen zo te managen en te organiseren dat je rol als adviseur in tact blijft. Denken in mogelijkheden en pragmatisch handelen zijn kwaliteiten van jou. ‘Structureren van informatie’ en ‘risicomanagement’ zijn tevens kwaliteiten die jou typeren.
“Betrokken, HR-expert en onafhankelijk”. Dit zet je in als je jouw teammanagers adviseert en ondersteunt bij alle mogelijke HRM-issues die spelen in de teams. Je bent zichtbaar in de organisatie en collega’s weten je te vinden als ze HR-vragen hebben. Als het ingewikkeld wordt, dan kom jij in beeld.
Voor jou is het als vanzelfsprekend dat je ook ‘met de voeten in de klei staat’. In het kader van de verdere ontwikkeling van de organisatie als het gaat om zelforganisatie, (persoonlijk)leiderschap, duurzame inzetbaarheid, strategische personeelsplanning en gezondheidsmanagement (vitaliteit, preventie, verzuim etc.), neem je initiatief en draag je oplossingen aan. Bij alles wat je doet, toon je eigenaarschap.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever HVO-Querido is een zorgorganisatie met een grote traditie in het bieden van hulp en ondersteuning aan kwetsbare burgers. Dat doet de organisatie al sinds 1904. HVO-Querido heeft hart voor mensen. Zij ondersteunt kwetsbare burgers in Amsterdam, Diemen, Amstelveen en Haarlem zodat ze weer deel kunnen nemen aan de maatschappij. Zij gaan daarbij uit van wat iemand wél kan, in plaats van niet kan. De organisatie biedt opvang, woonbegeleiding en dagbesteding.

Iedereen is anders, heeft eigen kwaliteiten en vragen; dat geldt ook voor de cliënten van onze opdrachtgever, en zeker ook voor haar medewerkers. Alleen al daarom hebben de verschillende teams veel regelvrijheid. HVO-Querido is een organisatie ‘verre van traditioneel’. Dát maakt jou nieuwsgierig!De medewerkers van HVO-Querido zijn de spil van de zorg en ondersteuning en dus van de organisatie. Ze zijn deskundig, goed opgeleid, werken zorgvuldig en uit hun houding blijkt betrokkenheid, respect en vertrouwen. Bij HVO-Querido verlenen ongeveer 1300 mensen op 50 locaties maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg aan ongeveer 4500 cliënten.

Kijk voor meer informatie op de website: www.hvoquerido.nl

Lees minder

De afdeling

De Adviseur HRM ressorteert rechtstreeks onder de Teammanager HRM die leiding geeft aan de vier adviseurs HRM, een beleidsadviseur, een contactbeheerder en de collega’s van de onderdelen Opleiding & Ontwikkeling (O&O), Recruitment en de Servicedesk HRM. De servicedesk houdt zich vooral bezig met eerste lijns-HRM-vragen. Daardoor ligt de nadruk bij de Adviseur HRM ook echt op advisering. De salaris- en personeelsadministratie zijn bij een externe partij belegd. De Adviseur HRM werkt zeer zelfstandig voor het eigen aandachtgebied, vaak op locatie, en tegelijkertijd nauw samen met de collega’s van de afdeling HRM.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het geboden salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt maximaal €3.988,= bruto per maand (schaal 9, cao Sociaal Werk) op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week;
 • Onze opdrachtgever kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel keuze budget van ongeveer 18% en een opleidingsbudget van 1%;
 • Bij aanvang wordt een jaarcontract geboden, maar om gezamenlijk het commitment aan te gaan geldt de intentie voor het bieden van een vast dienstverband.
Lees minder

Overig

 • Het betreft een functie voor 32 uur per week;
 • Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie, binnen een organisatie waar collega’s werken vanuit een sterke sociaal-maatschappelijke gedrevenheid;
 • Het werken is in grote mate flexibel in te delen en biedt daardoor veel zelfstandigheid;
 • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zijn onderdelen van de procedure;
 • HVO-Querido is een prachtige organisatie waar je “paradijsvogels” treft die je zullen verbazen. De omgang met elkaar is vanuit respect en samen met je collega’s breek je voor deze groep mensen een lans.
Lees minder

Procedure

 • Wij ontvangen jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken;
 • De gesprekken bij de opdrachtgever staan in principe gepland op woensdag 22 en vrijdag 24 mei aanstaande;
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • Wij verzoeken je om eventuele vragen over deze vacature per mail te stellen via patrick@popartner.nl;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure.

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus of kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner 
T.a.v. Patrick Dybiona
Het Rond 7 
3701 HS  Zeist 
tel. 030 – 760 9060
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures