Adviseur HR & Organisatieontwikkeling (02226) – VERVULD

Adviseur HR & Organisatieontwikkeling (02226) – VERVULD

Terug naar overzicht

Utrecht

32 - 36 uur

50.000 - 60.000

Procedure is afgerond

AxionContinu

Adviseur HR & Organisatieontwikkeling (02226) – VERVULD

Functie omschrijving

Bedankt voor je interesse in deze vacature. Helaas is deze al vervuld. Ben je benieuwd welke vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan terug naar het overzicht en klik op de rode button ‘Toon openstaande vacatures’.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via cv@popartner.nl

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een pragmatisch en conceptueel werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO+ of academische opleiding afgerond op het gebied van HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie;
 • Je beschikt over minimaal acht jaar HR werkervaring op operationeel, tactisch en bij voorkeur ook op strategisch niveau;
 • Je denkt mee en adviseert op strategisch niveau en weet de vertaalslag te maken naar tactisch/operationeel niveau;
 • Je bent samenwerkingsgericht en een goede gespreks- en sparringpartner voor het management en HR collega’s;
 • Daadkrachtig met een stevige, stabiele persoonlijkheid;
 • Overtuigings- en daadkracht;
 • Je neemt initiatief, bent pro-actief, hands-on en zelfstartend;
 • Inspirerende persoonlijkheid, creatief en met een frisse blik op het vakgebied.

Onze opdrachtgever AxionContinu zoekt een initiatiefrijke Adviseur HR & Organisatieontwikkeling die ondanks de uitstekende ondersteuning van de HR Assistent, jouw ‘duo-collega’, ook bereid is om met de voeten in de klei te staan. Daarnaast, en vooral ben je een business partner voor het management en een ‘rechterhand’ van de Manager HR & Bedrijfsbureau. Meedenken op de gebieden van verander- en projectmanagement en cultuurprocessen is voor jou als vanzelfsprekend.
Om tot resultaten te komen werk je gedreven, pakt door en weet ook het geduld op te brengen dat soms nodig is binnen deze complexe setting. In jouw aanpak ben je positief kritisch en houd je de Manager HR & Bedrijfsvoering scherp. Op grote lijnen is de (HR) koers bepaald, daarin denk je kritisch mee en tegelijkertijd ben je sparringpartner over hoe HR issues vorm moeten krijgen. Als inspirerende persoon weet je mensen in beweging te krijgen en heb je affiniteit met het type organisatie en de zorg.

Lees minder

De organisatie

Werken met Vakmanschap, Aandacht en Plezier.

Onze opdrachtgever, AxionContinu, is een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie. Zij biedt hoogwaardige zorg en behandeling. Thuis of in een van de veertien locaties in Utrecht en omgeving. Werken vanuit vakmanschap, met aandacht en plezier zijn de uitgangspunten van AxionContinu. Er wordt gedacht in mogelijkheden. In wat er wél kan. Zo wordt het beste uit een situatie gehaald, zelfs als deze onomkeerbaar is.De medewerkers van AxionContinu zijn opgewekte, positieve mensen. Het glas is altijd halfvol. Dat is de manier waarop naar het werk, de organisatie en naar de zorg als geheel gekeken wordt. Niet voor niets is het motto: AxionContinu. Optimisten in de zorg.Voor meer informatie over onze opdrachtgever zie: http://www.axioncontinu.nl.

Lees minder

De afdeling

De Adviseur HR & Organisatieontwikkeling maakt deel uit van het HR team en rapporteert rechtstreeks aan de Manager HR & Bedrijfsbureau. Het HR team bestaat verder uit acht HR adviseurs en diverse HR collega’s werkzaam in specialistische rollen op het terrein van onder meer recruitment, ontwikkeling, verzuim en HR controlling.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het fulltime maandsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 4.407,= obv 36 uur per week (FWG 60);
 • De geboden secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg en worden aangevuld met specifieke AxionContinu regelingen. Geboden wordt onder meer een eindejaarsuitkering van 7,4% (oplopend tot 8,3% van het jaarsalaris in 2020), een goede pensioenregeling, collectieve korting voor verzekeringen en een bijdrage aan het abonnement voor de sportschool;
 • AxionContinu stelt hoge eisen aan haar medewerkers. Daar staat tegenover dat je volop mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen, door te groeien en veel ruimte om je vak uit te oefenen. Verder biedt AxionContinu je goede opleidingsmogelijkheden.

Lees minder

Overig

 • De functie is bij voorkeur voor 32 uur per week, maar het aantal uren tussen 28 en 36 is bespreekbaar;
 • Onze opdrachtgever kent flexibiliteit in werken en werkdagen en –tijden zijn in overleg te bepalen;
 • AxionContinu vraagt nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Lees minder

Procedure

Procedure is afgerond

Lees minder
Aanmelden vacatureberichten
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures