Terug naar overzicht

Adviseur C&B (03726)

Nijmegen

24 - 32, 32 - 36 uur

60.000 - 70.000

kandidaten zijn voorgesteld, reageren niet meer mogelijk

Vigo Groep

Adviseur C&B (03726)

De functie

Als Adviseur Compensation & Benefits bouw je samen met je HR-collega’s, medezeggenschap en het management aan een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden. Je ben creatief, innovatief en denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. VIGO onderscheidt zich hiermee als aantrekkelijke werkgever voor de huidige zorgprofessionals maar ook voor nieuwe collega’s. Ook richt VIGO zich op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Inclusie, met mogelijk een PSO-certificering staan daarom hoog op de prioriteitenlijst.

Je werkt graag in teamverband, maar het is voor jou geen probleem om ook zelfstandig aan de slag te gaan. Je hebt een duidelijke visie op het vak, maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen en te enthousiasmeren. Je durft door toonaangevend te zijn te verrassen. Door de stijl van werken en gedreven doch tactvolle instelling ben je in staat een goed contact op te bouwen met mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten. Kortom, een leuke veelzijdige functie in een veranderende, ambitieuze organisatie waar je de ruimte krijgt om het verschil te maken!

Lees minder

Functie-eisen en competenties

VIGO is een veranderende organisatie met uitdagende ambities. Hierbij past een modern HR beleid dat direct gelieerd is aan het zorgbeleid en de organisatiedoelstellingen. HR zal de gewenste vernieuwingen mede initiëren vanuit een vooruitstrevende visie en voorzien van een creatieve en originele stijl.

Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter jouw persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen VIGO. Je kunt zelf hét verschil maken.

Wij willen natuurlijk graag dat je succesvol bent binnen deze functie. Daarom zien we graag dat jij beschikt over:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur Human Resource Management of Rechten of een andere relevante richting);
 • Relevante werkervaring op het gebied van HRM, arbeidsvoorwaarden, rechtspositie, relevante wet- en regelgeving, medezeggenschap en vakbonden;
 • Goede kennis van CAO GGZ en CAO Jeugdzorg is een pre;
 • Kent de verplichtingen rondom SROI, waarbij ervaring met de PSO-certificering een pré is;
 • Je kunt goed en kernachtig schrijven, je teksten zijn verzorgd en steeds goed afgestemd op de doelgroep;
 • Je beschikt over goed analytisch oordeelsvermogen, durft out of the box te denken en bent innovatief als het om arbeidsvoorwaarden gaat;
 • Je werkt proactief, resultaat- en klantgericht en zoekt hierbij de samenwerking.
Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever VIGO, is een innovatieve en toonaangevende organisatie in jeugdzorg, forensische zorg en GGZ. Met een duurzaam en integraal aanbod wordt jongeren en volwassenen weer perspectief geboden op herstel en participatie in de samenleving. Van begin tot eind en in alle fasen van het leven helpt VIGO haar cliënten. Niet de aandoening, maar de cliënt als mens staat bij VIGO centraal. VIGO werkt in een groot gebied in Zuid- en Midden Nederland en bestaat uit organisaties in de jeugdzorg (Pactum,) forensische zorg (de (Rooyse Wissel) en GGZ (Vincent van Gogh, GGZ Momentum en Centiv). Bij VIGO werken mensen met een gezonde dosis lef en daadkracht. Nieuwsgierige collega’s die fouten durven te maken en humor hebben. Door samenwerking en innovatie wordt invulling gegeven aan samen de best mogelijke zorg bieden: persoonsgericht, in de eigen omgeving, met de cliënt zoveel mogelijk zelf in de regie.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.vigogroep.nl  

Lees minder

De afdeling

Als team HR Strategie & Bedrijfsvoering ga je de BU’s ondersteunen op strategisch en tactisch HR-niveau met advies, HR-beleid en regelingen. De kracht zit in het harmoniseren, verbinden en hiermee versterken van de samenwerking binnen de BU’s. In dit nieuwe team werk je samen met diverse HR-professionals die dagelijks het beste uit zichzelf halen om het VIGO Service Netwerk tot een succes te maken. Als je samen vol energie, je schouder eronder wil zetten, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren op deze mooie baan.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Onze opdrachtgever biedt een goed salaris en bijkomende regelingen volgens de CAO-GGZ. De functie is ingeschaald in FWG 60. Het maandsalaris bedraagt maximaal € 4.883,= (per 01-07-2022) bij een 36-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring) en wordt aangevuld met onder andere een eindejaarsuitkering van 8,33 %. VIGO kent aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Er valt veel te kiezen, zoals werken in deeltijd, flexibel werken en thuiswerken. Andere voorbeelden zijn, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen, studie en reiskosten. Daarnaast wordt een ruim aanbod geboden van fiscale regelingen waaronder een fiets, fitness, cadeaubonnen, weekendje weg e.d.
Lees minder

Overigen

 • Een functie voor 24 tot 36 uur per week;
 • Onze opdrachtgever biedt een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Je bent primair werkzaam in Nijmegen, waarbij deels thuiswerken en werken op de verschillende VIGO locaties tot de mogelijkheden behoort. De VIGO locaties zijn goed bereikbaar met OV en parkeren is voor jou geregeld;
 • Kortom: een uitdagende functie binnen een organisatie die innovatie voorop stelt en waarin je invloed hebt op de beslissingen die genomen worden.
Lees minder

Procedure

 

 • Medio augustus a.s. vindt een afrondend gesprek met een kandidaat plaats;
 • Vóór indiensttreding kan een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) opgevraagd worden;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten en W&S bureaus wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner 
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder