Adviseur Arbeidsmarkt (03439)

Adviseur Arbeidsmarkt (03439)

Terug naar overzicht

mobiele rol/regio

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

Kandidaten zijn voorgesteld, reageren is nog mogelijk

Asito

Adviseur Arbeidsmarkt (03439)

De functie

Hoe versterk je het Asito merk in de markt? Been there done that! Voor jou ligt de uitdaging om Asito’s medewerkers weer ‘Brand Ambassadors’ te maken, zonder poe(t)spas. Met als doel dat iedereen graag bij Asito wil werken. Hiervoor ontwikkel je de employer branding propositie, versterk je de employee engagement en alles wat hierbij komt kijken, vanuit jouw vakkennis op gebied van recruitment en HR. Zowel online als offline. Je werkt natuurlijk nauw samen met de afdeling communicatie en externe partners. Je weet wat je wilt bereiken en durft hierop te sturen. Jij maakt een plan en bent ook verantwoordelijk voor de uitvoering van Asito’s arbeidsmarktcommunicatie, waarbij de nadruk ligt op online en laagdrempelige recruitment. Uiteraard ben jij zowel in- als extern het boegbeeld van de organisatie.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je hebt visie vanuit jouw expertise op het vakgebied, weet deze goed uit te dragen (intern en extern) en om te zetten in plannen en concrete acties.
 • Doorgewinterd op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie binnen dynamische organisaties met veel bulk uitvraag;
 • Resultaatgerichte en doelgerichte mindset met doorpakkracht;
 • Pragmatische, stressbestendige en stevige persoonlijkheid;
 • Je bent cijfermatig sterk en onderbouwt je adviezen met data;
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke dynamische omgeving.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Planvorming en uitvoering van de Asito arbeidsmarktcommunicatie;
 • Proactieve adviseur van het management team en vakspecialist op gebied van arbeidsmarktproblematiek;
 • Ontwikkelen employer branding propositie i.s.m. communicatie team;
 • Versterken employee engagement;
 • Verantwoordelijk voor alle facetten die te maken hebben met de optimale werving van kandidaten, online en offline;
 • Betrokken bij professionalisering van jouw vakgebied, inclusief ICT-transitie.

Lees minder

De organisatie

Asito is één van de grootste schoonmaakorganisaties van Nederland. Elke dag werken 10.000 mensen, van meer dan 100 verschillende nationaliteiten samen om “Alle Stof In Tempo Op(te)ruimen”. Dit doet Asito in heel Nederland vanaf 50 verschillende locaties, met een hoofdkantoor in Almelo. Al sinds de oprichting in 1952 straalt Asito de warmte uit die kenmerkend is voor een familiebedrijf. Eén van de gevleugelde uitspraken van oprichter Joop van Riemsdijk is: “Zorg goed voor je mensen, dan zorgen zij goed voor jou”. Bij Asito willen mensen graag werken en zijn mensen trots op hun vak.Voor verdere informatie over Asito zie: http://www.asito.nl

Lees minder

De afdeling

Binnen Asito bestaat het recruitment team uit een Manager Recruitment en 4 recruiters. Zij zijn verantwoordelijk voor alle facetten die te maken hebben met de optimale werving van kandidaten. Met als doel om de dienstverlening naar de klanten optimaal te waarborgen door de vacatures te vervullen en proactief te ondersteunen bij de uitvoering van de strategische personeelsplanning. Je wordt echt als vakspecialist ingezet waarbij je het management team adviseert en informeert over de arbeidsmarkproblematiek en hierop (proactief) in actie komt met de best passende oplossingen.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Asito biedt je vrijheid, verantwoordelijkheid en een fijne werksfeer. Asito biedt je een passend salaris dat ligt tussen de €4.000,= tot €5.500,= bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week), afhankelijk van ervaring. Daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, winstdelingsregeling, onkostenvergoeding en 27 vakantiedagen.

Lees minder

Overigen

 • 80% thuiswerken of op 1 van de 50 kantoorlocaties, 1 dag per 2 weken in Utrecht samen komen met het recruitment team.
 • Dit is een functie voor 32-40 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk.
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Lees minder

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03439;
 • Indien je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij; 
 • Begin oktober maken wij kennis met kandidaten, op 21 (1e en 2e ronde) en 26 oktober (3e ronde) gesprekken bij Asito in Almelo;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Hanne van Heloma Lugt
Het Rond 7
3701 HS ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures