HR-Netwerk

Onze betrokkenheid houdt niet op bij het plaatsen van een kandidaat. Ook na de start van de kandidaat houden we contact en coachen we bij onboarding en specifieke momenten. Soms worden kandidaten die we geplaatst hebben later ook opdrachtgever, of andersom! Het HR-netwerk van P&O Partner is de plek waar jij terecht kan voor al onze events, PIT-stops, juridische webinars, sollicitatietrainingen, workshops Professional Personal Branding, loopbaanadvies, blogs & nieuws en nog veel meer.

 

Upcoming events

We organiseren maandelijks een mooie activiteit voor ons HR-netwerk. Vaak op uitnodiging, maar ook via open inschrijving. Wanneer mogen we jou (weer) ontmoeten?

HR-event “Dreambuilders”

Op 26 maart 2024 organiseerden wij het HR-event “Dreambuilders”. Decor voor dit exclusieve event was het Museum of Humanity in Zaandam. Onze sprekers vertelden over hun eigen dromen, leiderschap en organisatieontwikkeling. Mooie, eerlijke en inspirerende verhalen van o.a. Hans van Breukelen en Hans Wopereis. Met energie en humor namen zij de deelnemers mee om ‘Vanuit bezieling je kracht te ontdekken en daarmee hét verschil te maken!’

P&O Partner HR Event Dreambuilders maart 2024
Executive Search P&O Partner CHRO HR Recruitment HR Event AzG 25 mei 2023

HR directeuren event

Eindverantwoordelijke  HR-professionals in ons netwerk, nodigen we uit voor het HR directeuren event van P&O Partner. Veelal op een mooie locatie nemen verschillende sprekers je met energie en humor mee op reis in persoonlijke en organisatieontwikkeling. Waar eigen ervaringen en nieuwe inzichten op een inspirerende manier worden gedeeld. Op 25 mei 2023 organiseerden wij in samenwerking met Artsen zonder Grenzen een bijzonder HR Event.  

P&O Partner PIT-Stop

P&O Partner biedt bemiddelde kandidaten een ‘P&O Partner PIT-stop’ aan waarin wij samen met andere bemiddelde kandidaten terugkijken op de beginfase in ieders nieuwe werkomgeving. In een vorm van intervisie zoeken we naar oplossingen voor eventuele knelpunten die je in je werk ervaart. Waardoor je met hernieuwde energie weer verder gaat.

Informatie uitwisselen met collega HRM’ers wordt als zeer zinvol ervaren door onze deelnemers. Daarom stellen we de eerstvolgende PIT-stop open voor alle HR-professionals die onlangs zijn gestart in een nieuwe baan.

P&O Partner | Juridische Webinars

Juridische Webinars

Samen met Valegis Advocaten organiseren we juridische webinars. De advocaten van Valegis behandelen actuele thema’s. In deze drukbezochte webinars praten ze HR-professionals (digitaal) bij over de meest recente jurisprudentie rondom arbeidsrecht of andere HR-gerelateerde juridische zaken.
Het eerstkomende Actualiteitenwebinar Arbeidsrecht vindt plaats op dinsdag 24 september, van 12:00- 13:00 uur.  Inschrijven kan via deze link.  

Professional Personal Branding

Als recruiters kennen wij het klappen van de zweep; meerdere sollicitanten, wie springt er echt uit? Tijdens onze online sollicitatieworkshops ‘Professional Personal Branding‘ geven we praktische tips voor een optimaal LinkedIn profiel en cv. Voor iedere HR-professional die een baan of opdracht zoekt en gevonden wil worden op de thema’s die jouw intrinsieke motivatie aanspreken.

 

Susanne Prins van Wijngaarden is executive search consultant bij P&O Partner. Zij heeft contact met CHRO's, HR Managers en HR Directeuren.

Blogs & Nieuws

Met zoveel gespecialiseerde HR-professionals in ons netwerk geven we deze expertise graag een platform. Lees hier de verschillende blogs en nieuwsberichten uit de markt!

HR-collega’s aan het woord

P&O Partner jaaroverzicht

P&O Partner is al bijna 3 decennia lang gespecialiseerd in executive search, werving & selectie en interim-management van HR- functies. We hebben een sterk netwerk en groot kandidatenbestand en zijn prominent zichtbaar in de HR-markt. Onder HR-professionals hebben we een bekende en positieve naam. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Bekijk hier ons jaaroverzicht.

 

Jan-Willem van den Dungen P&O Partner
P&O Partner Kersevent 2022

P&O Partner Kerstevent

Fenomenaal blijft ons Kerstevent. Onder het genot van een hapje en drankje, chocomelk of glühwein, nodigen we iedereen waar we het afgelopen jaar mee hebben samengewerkt uit voor ons Kerstevent. Een moment om samen de decemberperiode te beginnen en even bij te praten op een informele manier.

Nieuwsgierig naar de 2022 editie? Klik hier voor een compilatie.

Goede doelen

Met enige regelmaat spreken we mensen die zich inzetten voor een goed doel. Vaak is dit een persoonlijke inzet, omdat diegene iets heeft meegemaakt in zijn omgeving waar hij of zij zich voor wil inzetten. Bij P&O Partner steunen we een heel aantal van dit soort initiatieven met onze raad & daad.

Executive Search P&O Partner CHRO HR Recruitment Goede doelen

Een greep uit het P&O Partner HR-netwerk