HR Interim

Wij kunnen altijd binnen enkele werkdagen geschikte en ervaren interim HR professionals aan u voorstellen. Er hebben vanaf 1994 al meer dan 750 verschillende interim HR professionals via P&O Partner gewerkt in interim opdrachten, van adviseur HR tot en met Directeur HR. In sommige gevallen een dag per week gedurende een periode van twaalf maanden, maar meestal drie tot vijf dagen per week gedurende zes tot negen maanden. De opdrachten zijn uiteenlopend van aard, zowel in omvang, duur als complexiteit.

Enkele voorbeelden:

HR professional, inzetbaar als HR adviseur, HR manager of HR Business Partner bij bijvoorbeeld zwangerschap, langdurige ziekte van een collega of een tijdelijke vacature;
HR Manager/ Directeur of HR Projectleider voor de begeleiding van een organisatieverandering;
HR Consultant voor de begeleiding of implementatie van een HR project;
HR Specialist op het gebied van reorganisaties, Recruitment, C&B, MD/ Talent Management of Shared Services / Payroll;
HR Manager met internationale ervaring in verschillende landen.
Wij hebben een groep van “topselect” interim HR professionals die wij door en door kennen en van wie wij precies weten waar zij goed kunnen voorstellen. Maar ook in welke opdracht en soort organisatie zij minder goed passen. Wij weten wanneer zij beschikbaar zijn en zij werken graag via P&O Partner omdat wij een bijzonder betrouwbaar en stabiel bureau zijn met reële en transparante afspraken.

Met onze ervaring en expertise kunnen wij gegarandeerd elke aanvraag op het gebied van interim HR binnen enkele werkdagen invullen.