Back to overview

INTERIM / ZZP – open sollicitatie (03101)

Heel Nederland

Reacties welkom

P&O Partner

INTERIM / ZZP – open sollicitatie (03101)

The role

De interim HR professionals die wij zoeken beschikken over minimaal een HBO opleiding en hebben aantoonbare ervaring op P&O gebied. Belangrijk is tevens dat je aantoonbaar succes hebt geboekt in HR projecten bij verschillende organisaties. Bedrijven die interim HR professionals zoeken kijken immers kritisch naar wat je hebt gedaan en waar je hebt gewerkt. Het is de bedoeling dat je weinig tijd nodig hebt om je plek te vinden binnen een organisatie, zaken snel oppakt en de organisatie grondig maar efficiënt kan analyseren in de korte tijd dat jij daar zit.

Je bent breed inzetbaar en een allround HR professional. Verder is het belangrijk dat je:

– Makkelijk contacten legt;
– Een stevige, kritische doch toegankelijke instelling hebt;
– Snel bent ingewerkt en snel verbanden legt;
– Je werkt resultaat -en doelgericht.

Wij komen graag in contact met zelfstandige interim HR Professionals die via P&O Partner willen werken.

Dit is een vacature voor open sollicitaties om in ons bestand van interim HR professionals te komen. Indien opdrachten binnenkomen zullen wij allereerst uit deze pool kandidaten selecteren alvorens wij via andere kanalen de vacature uit zullen zetten.

Responsibilities

De werkzaamheden van de interim P&O’ers die via P&O Partner werken zijn zeer divers en uiteenlopend. Je wordt ingezet als HR Professional, bijvoorbeeld in de rol van:

 • HR Adviseur, HR Manager of HR Business Partner bij bijvoorbeeld zwangerschap, langdurige ziekte van een collega of een tijdelijke vacature;
 • HR Manager/ Directeur of HR Projectleider voor de begeleiding van een organisatieverandering;
 • HR Consultant voor de begeleiding of implementatie van een HR project;
 • HR Specialist op het gebied van reorganisaties, Recruitment, C&B, MD/ Talent Management of Shared Services / Payroll;
 • HR Manager met internationale ervaring in verschillende landen.

The company

P&O Partner is sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland. Interim HR is een belangrijk onderdeel van P&O Partner en wij komen graag in contact met zelfstandige HR professionals die op ZZP basis werken. Er hebben vanaf 1994 al meer dan 1000 verschillende interim HR professionals via P&O Partner gewerkt in interim opdrachten, van adviseur HR tot en met Directeur HR. In sommige gevallen een dag per week gedurende een periode van twaalf maanden, maar meestal drie tot vijf dagen per week gedurende zes tot negen maanden. De opdrachten zijn uiteenlopend van aard, zowel in omvang, duur als complexiteit. Wij kunnen altijd binnen enkele werkdagen geschikte en ervaren interim HR professionals voorstellen. Over opdrachtgevers Onze opdrachtgevers zijn zeer divers in omvang en qua sector. Wij werken voor grote beursgenoteerde multinationals, maar ook voor een stichting met 50 medewerkers. Wij hebben HR Professionals geplaatst bij een groot academisch ziekenhuis met duizenden medewerkers, maar ook bij een metaalbedrijf met een directeur eigenaar. Wij hebben echt al (bijna) voor alle soorten van organisaties in Nederland gewerkt en wij hebben dan ook goed zicht op de verschillende organisatie culturen en welke HR Professional bij welke organisatie het beste past. Voor de duidelijkheid, wij bemiddelen alleen maar HR Professionals, want daar zijn wij goed in en die arbeidsmarkt kennen wij door en door.

Benefits

 • Mooie en uitdagende HR projecten;
 • Transparante en duidelijke afspraken;
 • Reële marge afspraken;
 • Een netwerk van vele interim HR Professionals;
 • Netwerkbijeenkomsten en verdieping;
 • Tijdige betaling en correcte administratieve afhandeling.

Application process

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03101;
 • Indien je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • Indien je nog vragen hebt, mail of bel ons dan gerust.


INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS Zeist
Tel. 030 – 760 9060
E-mail cv@popartner.nl
www.popartner.nl