Back to overview

HR Manager (03731)

Veenendaal

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

70.000 - 80.000

kandidaten zijn voorgesteld, reageren niet meer mogelijk

SanoRice Holding B.V.

HR Manager (03731)

The role

De HR Manager van SanoRice Nederland heeft de opdracht om HR beleid & processen te implementeren en te borgen in de pragmatische productie organisatie. Dit doe je niet alleen, maar met een fijn team van betrokken HR collega’s, waar jij als coach en inspirator de lijnen voor uit zet. Voor het middel management ben je een proactieve sparringpartner en klankbord. 

Je denkt in een integrale benadering van business vraagstukken, op een nuchtere manier, passend bij het familiebedrijf SanoRice. Je neemt een voortrekkersrol bij de ontwikkeling en verankering van een modern HR beleid. Participeert in het proces van organisatie- en personeelsontwikkeling, onder andere bij de reeds ingezette transitie naar een lerende organisatie. Je zal met overtuigingskracht moeten bijdragen aan de veranderingen binnen de organisatie en de koers vasthouden. Niet alles tegelijk willen, een nadrukkelijke verbindende rol pakken, met een duidelijke visie op het HR vak. Er is een informele sfeer met korte lijnen. Collega’s bij SanoRice grijpen kansen aan en verbeteringen worden snel doorgevoerd.

Read less

The profile

•    Een afgeronde HBO+/ WO studie op het terrein van HRM en/of Bedrijfskunde;
•    Zo’n zeven jaar HR ervaring, waarvan minimaal vijf jaar als HR Business Partner in een pragmatische organisatie;
•    Ervaring binnen een voedingsmiddelen- en/of productiebedrijf is een grote pré;
•    Vlotte, stevige proactieve allrounder met overtuigingskracht, verbindend en organisatiesensitief;
•    Je pakt zaken op én rondt ze af en bent een stevige gesprekspartner voor het management;
•    Vloeiend in Nederlands en Engels.

Read less

Responsibilities

De HR Manager is sparringpartner voor de General Manager en het midden management (15fte) op alle facetten van HR. Je maakt deel uit van het MT van SanoRice Nederland. Dag-dagelijks is er contact met de General Manager om HR zaken af te stemmen of te bespreken. Ook met de Head of HR voor SanoRice Global is er goede afstemming en functioneel overleg. De HR Manager is contactpersoon voor de OR en leidinggevende voor de HR Adviseur, HR Officer en Receptiemedewerkers. 

Onderwerpen die in 2022 op de HR agenda staan, zijn: Management Development, Lerende Organisatie, Duurzame Inzetbaarheid & Verzuim, borgen Performance Management, Werving & Selectie. Als HR Manager schakel je met name op tactisch niveau. De verdeling kenmerkt zich als volgt: 30% operationeel, 60% tactisch en 10% strategisch.

Read less

The company

SanoRice is de grootste private labelproducent van gepofte rijst-, maïs en meergranenwafels ter wereld. In de moderne fabriek in Veenendaal wordt jaarlijks een grote verscheidenheid aan hoogwaardige rijsproducten geproduceerd. Ook andere grondstoffen zoals maïs, spelt, boekweit, haver en quinoa worden verwerkt in verschillende koeken. Circa 80% van de door SanoRice geproduceerde wafels wordt (onder private label) geëxporteerd. 

SanoRice is een Nederlands familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een mooie toekomst.  30 jaar geleden is SanoRice opgericht en inmiddels hebben zij vestigingen in Nederland (190 medewerkers). Italië (90 medewerkers) en België (190 medewerkers). In Veenendaal zit zowel het hoofdkantoor van SanoRice Nederland, als van Sanorice Holding (60 medewerkers).

Voor verdere informatie over SanoRice zie: www.sanorice.com

Read less

The department

De HR Manager rapporteert aan de General Manager SanoRice Nederland. Je maakt deel uit van het Management Team van SanoRice Nederland. Als HR Manager geef je leiding aan een HR Adviseur (1fte vacature), een HR Officer (1fte) en de Receptie (1fte).
Waar jij aanspreekpunt bent voor het MT, is de HR Adviseur aanspreekpunt voor de medewerkers van SanoRice Nederland. De HR Adviseur verzorgt de HR rapportages en operationele dagelijkse HR zaken. Mutaties op personeels- en salarisadministratie worden gedaan door de HR Officer.

Met de Head of HR van SanoRice Holding, heb je een ‘dotted line’. Zij is verantwoordelijk voor het overkoepelende HR beleid van SanoRice en bepaald mede met het MT de HR jaarkalender.
 

Read less

Benefits

•    Een bruto jaarsalaris tussen de  €75k en €80k o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
•    Reiskostenvergoeding van 19cent per kilometer;
•    25 vakantiedagen;
•    Bonusregeling;
•    Pensioenregeling CAO Zoetwaren.

Read less

Additional information

•    De standplaats van deze functie is Veenendaal. Hybride werken is mogelijk.
•    Dit is een functie voor 32-40 uur per week, bij voorkeur op vrijdagen werkzaam. 
•    Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Read less

Application process

•    Voor vragen, of om te sparren of dit de volgende stap voor jou is, kun je direct contact opnemen met Susanne Prins van Wijngaarden via +316 2825 6346 of susanne@popartner.nl.
•    Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst, door middel van het toesturen van je cv. Het toevoegen van een korte motivatie wordt gewaardeerd;
•    Indien je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
•    Een online assessment alsmede een referentieonderzoek kunnen deel uit maken van de W&S procedure;
•    De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld. 
 

Read less