Back to overview

HR Business Partner (03578)

Rotterdam / Middelharnis / Zeeland / West-Brabant

32 - 36 uur

50.000 - 60.000

Procedure is afgerond

Zuidwester

HR Business Partner (03578)

The role

Bedankt voor je interesse in deze vacature. Helaas is deze al vervuld. Ben je benieuwd welke vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan terug naar het overzicht en klik op de rode button ‘Toon openstaande vacatures’.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via cv@popartner.nl

Read less

The profile

 • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt een HBO of academische opleiding afgerond. Een afgeronde studie op het terrein van HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie is een pré;
 • Je beschikt over minimaal drie jaar HR werkervaring in een functie als HR Adviseur en/of HR Business Partner rol;
 • Je bent analytisch sterk, kan meedenken en adviseren op tactisch/strategisch niveau en weet de vertaalslag te maken naar operationeel niveau;
 • Je bent een toegankelijke gespreks-/ sparringpartner voor het management en (HR) collega’s en beschikt over een stevige persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht;
 • Hands-on, zelfstandig, gezonde dosis flair, creatief en met een frisse blik op het vakgebied en met oog voor het proces;
 • Initiatiefrijk, flexibele werkhouding en proactief.

Voor de volledigheid: kandidaten die toe zijn aan hun tweede stap als HR Adviseur, maar ook meer ervaren HR Adviseurs worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Je hebt een duidelijke visie op het vak, maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen en te enthousiasmeren. Door de stijl van werken en gedreven doch tactvolle instelling ben je in staat een goed contact op te bouwen met mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten. Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter jouw persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen Zuidwester. Je kunt zelf hét verschil maken.

Read less

The company

Onze opdrachtgever, Zuidwester is een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Ruim 1.800 medewerkers en 600 vrijwilligers zetten zich iedere dag met hart en ziel in voor de cliënten die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg vragen. Zij bieden hun ondersteuning in het hebben van regie op het eigen leven, op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, individuele begeleiding en behandeling. Cliënten kunnen (jong)volwassenen zijn, ouderen of zelfs een heel gezin. Heel divers dus! Deze ondersteuning wordt geboden in Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant, vanuit de woningen van Zuidwester of gewoon bij cliënten thuis. In het dagelijks werk en handelswijze staan voor Zuidwester de volgende kernwaarden centraal: Eigenheid, Gastvrij en Samen. De missie van Zuidwester: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor zowel cliënt als medewerker!

 

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie de websites: www.zuidwester.org en www.werkenbijzuidwester.nl  

Read less

The department

De HR Business Partner (= vacature) maakt samen met drie collega’s deel uit van het HR Business Partner team. Het domein HRM bestaat verder nog uit specialisten op het terrein van Recruitment, Leren & Ontwikkelen, Arbo & Verzuim en de HR Administratie. Het gehele domein HRM valt onder de verantwoordelijkheid van de Manager HRM.

Zuidwester is een veranderende organisatie met uitdagende ambities. Hierbij past een modern HR beleid dat direct gelieerd is aan het organisatiebeleid en haar doelstellingen. HR heeft een steeds belangrijkere positie binnen Zuidwester waar de nadruk in de nieuwe meerjarenvisie zowel op de medewerker als de cliënt ligt.

Read less

Benefits

 • Onze opdrachtgever biedt een goed salaris en bijkomende regelingen volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Het maandsalaris bedraagt bij aanvang maximaal € 4.211,= bij een 36-urige (= fulltime) werkweek en wordt aangevuld met onder andere een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.
 • Naast een meerkeuzesysteem met mogelijkheden van een fietsplan, bedrijfsfitness en aanvulling reiskosten, heeft Zuidwester ook een moderne thuiswerkregeling met vergoedingen.
 • Zuidwester is een organisatie in beweging, waarin men samen wil blijven leren, verbeteren en vernieuwen. Kortom een organisatie waarbij persoonlijke groei hoog in het vaandel staat.

Read less

Additional information

 • Het kantoor van de regio waarvoor je, in principe, komt te werken staat in Rotterdam. Mocht je bijvoorbeeld in Zeeland wonen, dan is een andere "eigen" regio bespreekbaar;
 • Ongeveer éénmaal per week word je verwacht op het hoofdkantoor van Zuidwester te Middelharnis voor onder andere werkoverleg met HR collega's. Onze opdrachtgever biedt je mogelijkheden om vanaf huis én kantoor te werken. Ook qua werkdagen en -tijden heb je alle vrijheid (in overleg natuurlijk);
 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week in overleg vast te stellen. Minder uren werken dan 32 uur is niet mogelijk;
 • Het betreft een structurele functie, startend met een jaarcontract. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie mee wil bouwen aan een toekomstbestendig Zuidwester.
Read less

Application process

Procedure is afgerond

Read less