Back to overview

HR Adviseur (03755)

Zetten

32 - 36 uur

60.000 - 70.000

Reacties welkom

Vigo Groep

HR Adviseur (03755)

The role

Het gaat om een zelfstandige, allround brede HR adviesfunctie. Je werkt nauw samen met één of meer Regiomanagers en de Operationeel Managers. De lijnen zijn kort en de HR Adviseur fungeert voor de managers als proactieve sparring- en gesprekspartner. 

Een functie dus die “midden in de operatie staat” en waarin je vlot moet kunnen schakelen. Je hebt een praktische insteek en denkt zowel in oplossingen als in praktische toepassingen. Je levert proactief een bijdrage aan de uitvoering en bewaking van het (vastgestelde) HR beleid en bent  goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in het HR vakgebied.

Het is ook een functie waarin zaken als HR beleidsontwikkeling, strategische thema’s en veranderprocessen aan de orde kunnen komen. Je signaleert en denkt actief mee over ontwikkelingen binnen en buiten Pactum / VIGO en de integrale benadering van organisatievraagstukken. Op dit moment zijn belangrijke pijlers van het HR-beleid: binden & boeien, leiderschapsontwikkeling, leren en ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.

Bij VIGO wordt samengewerkt. Men helpt elkaar wanneer dat nodig is. Door de brede opzet van de afdeling M&O kun je bij de uitvoering van je werkzaamheden terugvallen op de verschillende experts binnen de HR afdeling.

Je werkt graag in teamverband, maar het is voor jou geen probleem om ook zelfstandig aan de slag te gaan. Je hebt een duidelijke visie op het vak, maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen en te enthousiasmeren. Door de stijl van werken en gedreven doch tactvolle instelling ben je in staat een goed contact op te bouwen met mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten. Kortom, een leuke veelzijdige functie in een veranderende, ambitieuze organisatie! 
 

Read less

The profile

•    Minimaal een HBO werk- en denkniveau,  bij voorkeur een opleiding HRM of bedrijfskunde;
•    minimaal vier jaar ervaring in een vergelijkbare functie als allround HR Adviseur;
•    ervaring binnen de (jeugd)zorgsector is fijn, maar zeker geen must;
•    goed op de hoogte van arbeidsrecht, sociale wetgeving, trends en ontwikkelingen in het HR vak;
•    samenwerkingsgericht, maar ook prima in staat om zelfstandig te opereren;
•    stevige en warme persoonlijkheid, toegankelijk, verbindend, daadkrachtig, positieve energie en enthousiasme.

Pactum / VIGO is een veranderende organisatie met uitdagende ambities. Hierbij past een modern HR beleid dat direct gelieerd is aan het zorgbeleid en de organisatiedoelstellingen. De HR Adviseur zal de gewenste vernieuwingen mede initiëren vanuit een vooruitstrevende visie en voorzien van een creatieve en originele stijl.

Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter jouw persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen Pactum. Je kunt zelf hét verschil maken.

Read less

The company

Onze opdrachtgever, VIGO, is een toonaangevende organisatie in jeugdzorg, forensische zorg en ggz. Met een duurzaam en integraal aanbod wordt jongeren en volwassenen weer perspectief geboden op herstel en participatie in de samenleving. Van begin tot eind, en in alle fasen van het leven helpt VIGO haar cliënten. Niet de aandoening, maar de cliënt als mens staat bij VIGO centraal.

VIGO werkt in een groot gebied in Zuid- en Midden Nederland en bestaat uit organisaties in de jeugdzorg (Pactum, Rubicon en Bijzonder Jeugdwerk) forensische zorg (de Rooyse Wissel) en ggz (Vincent van Gogh en Centiv). Iedere organisatie werkt zelfstandig in de eigen regio voor specifieke doelgroepen.

Voor Stichting Pactum zoeken we een HR Adviseur. Pactum is een jeugdzorgaanbieder die jeugdigen bij het opgroeien en hun ouders bij de opvoeding ondersteunt. Pactum biedt hulp op maat, zowel aan huis als bij Pactum zelf met als doel dat iedereen, vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling, kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving.   Bij VIGO werken mensen met een gezonde dosis lef en daadkracht. Nieuwsgierige collega’s die fouten durven te maken en humor hebben. Door samenwerking en innovatie wordt invulling gegeven aan samen de best mogelijke zorg bieden: persoonsgericht, in de eigen omgeving, met de cliënt zoveel mogelijk zelf in de regie.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.vigogroep.nl en www.pactum.org

Read less

The department

Als HR Adviseur werk je binnen het team  Pactum Oost en werk je nauw samen met drie directe HR collega’s (een HR Business Partner en twee HR Adviseurs). Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de HR dienstverlening binnen Pactum Oost. Het team Pactum Oost maakt deel uit van de stafafdeling Mens en Organisatie (M&O) binnen het VIGO Service Netwerk en werkt nauw samen met de accountteams die verbonden zijn aan Pactum Zuid en Vincent van Gogh. Binnen de afdeling M&O werk je samen met de collega’s van o.a. HR Services, Leren en Ontwikkelen en Recruitment

Als HR Adviseur ben je nauw betrokken bij het primaire proces binnen de jeugdzorg. We hebben hart voor wat we doen. Hierdoor vinden we elkaar op inhoud en zorgt dit voor verbinding binnen het HR team. Je bent in staat je vastberaden op te stellen met de wetenschap dat je altijd op dit team kan terugvallen. Grote projecten pak je samen op waarbij het belangrijk is dat jij de kartrekkersrol vertegenwoordigt. Het team is ambitieus en wil graag de volgende stap zetten.

Read less

Benefits

 • Onze opdrachtgever biedt een goed salaris en bijkomende regelingen volgens de CAO Jeugdzorg. De functie is ingeschaald in FWG 60. Het maandsalaris bedraagt maximaal € 4.717,= bij een 36-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring) en wordt aangevuld met onder andere een eindejaarsuitkering van 8,33 %.
 • Verder kent Pactum aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Er valt veel te kiezen, zoals werken in deeltijd, flexibel werken en thuiswerken. Andere voorbeelden zijn 100% betaald zorgverlof, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen, studie en reiskosten. Daarnaast wordt een ruim aanbod geboden van fiscale regelingen waaronder een fiets, fitness, cadeaubonnen, weekendje weg e.d.
Read less

Additional information

 • Je bent primair werkzaam in Zetten, waarbij deels thuiswerken en werken op de verschillende VIGO locaties tot de mogelijkheden behoort;
 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week in overleg vast te stellen;
 • Een parkeerplaats is voor jou geregeld;
 • Het betreft een structurele functie. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
   
Read less

Application process

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03755;
 • Indien je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • De planning van de W&S procedure maken wij binnenkort op onze website bekend;
 • Vóór indiensttreding kan een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) opgevraagd worden;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl
   

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
 

P&O Partner 
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Read less