Back to overview

HR Adviseur (03884)

Utrecht

32 - 36 uur

50.000 - 60.000, 60.000 - 70.000

Reacties welkom

De Forensische Zorgspecialisten

HR Adviseur (03884)

The role

Als HR Adviseur kom je te werken voor het organisatieonderdeel "De Waag" (regio’s Noord en Zuid, standplaats is Utrecht. Ook kan er gedeeltelijk vanaf huis gewerkt worden).

Als HR Adviseur coach en adviseer je de leidinggevenden binnen je “eigen” organisatieonderdeel bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Dit doe je door leidinggevende binnen jouw bedrijfsonderdeel te adviseren en te coachen met als doel dat jouw interne klant zelf tot oplossingen weet te komen. Tegelijkertijd heb je oog voor het proces en kun je duidelijk en actief communiceren op tactisch en strategisch niveau.

Daarnaast borg je dat de (beleids-)kaders die zijn afgesproken, ook worden gerespecteerd. Je bent betrokken bij vraagstukken op het gebied van organisatieontwikkeling, neemt deel aan enkele projecten en vertegenwoordigd (mede) HR in de MT-overleggen van de Waag. Je werkt intensief samen met de twee Regio directeuren en Teamleiders en bent een stevige gesprekspartner.

Read less

The profile

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding HRM of bedrijfskunde;
 • je hebt minimaal vijf jaar ervaring (meer mag uiteraard ook!) in een vergelijkbare functie als allround HR Adviseur (op tactisch en strategisch niveau);
 • Je beschikt over ervaring hebt met verander- en organisatieontwikkelings-vraagstukken;
 • Ervaring binnen de zorgsector (GGZ) is fijn, maar zeker geen must;
 • je bent goed op de hoogte van arbeidsrecht, trends en ontwikkelingen in het HR vak;
 • je bent samenwerkingsgericht, maar ook prima in staat om zelfstandig te opereren. Een stevige en warme persoonlijkheid, toegankelijk, verbindend, daadkrachtig, positieve energie en enthousiasme.
   

Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter, jouw persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen DFSZ. Je kunt zelf hét verschil maken.

Read less

Responsibilities

De ambitie van DFZS is om dé specialist te zijn en te blijven op het gebied van forensische zorg. Om dit waar te maken, hebben zij de enthousiaste inzet van onze professionals de komende jaren hard nodig. Als HR-team heeft DFZS de volgende speerpunten:

 • het behoud van haar professionals, vooral door hen aan te moedigen en te faciliteren in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • de werving van nieuwe professionals; 
 • (duurzame) inzetbaarheid van haar medewerkers;
 • het ondersteunen van de ontwikkeling van het leiderschap binnen de organisatie waarbij de waarden verbinding, vertrouwen en vakmanschap centraal staan.
Read less

The company

Zeg je forensische psychiatrie, dan zeg je De Forensische Zorgspecialisten (www.dfzs.nl). De organisatie bestaat uit twee bedrijfsonderdelen de Van der Hoeven Kliniek en De Waag. De één een centrum voor klinische psychiatrie met drie locaties in de regio Utrecht en de ander het grootste centrum voor ambulante forensische geestelijke gezondheidszorg in Nederland. DFZS werkt aan een samenleving waarin in iedereen zich goed en veilig voelt. Dit doen zij samen met 1200 andere collega’s én samen met jou.

DFZS is een ondernemende organisatie in de GGZ waar veel aandacht is voor training, opleiden en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Read less

The department

Je versterkt als HR Adviseur een team van 11 collega’s. Je komt terecht op een werkplek waar hard wordt gewerkt, maar ook alle ruimte is voor de nodige humor en relativeringsvermogen. Je werkt uiteraard nauw samen met je HR-collega’s en met je collega's vanuit andere disciplines.

Werken aan een plezierige, veilige en uitdagende werkomgeving voor onze medewerkers waarbij oog is voor elkaar en ieders ontwikkeling. Dit doe je samen met 4 andere HR Adviseurs, een Adviseur Leren en Ontwikkelen, een Adviseur Werving en Selectie, een Functioneel Beheerder en drie collega’s van de HR Front Office en de Manager HR, aan wie je rechtstreeks rapporteert.

Read less

Benefits

 • DFZS biedt een goed salaris en bijkomende regelingen volgens de CAO GGZ (inschaling FWG 60). Het maandsalaris bedraagt minimaal € 3.760,= en maximaal€ 4.883,= bij een 36-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring) en wordt aangevuld met onder andere een eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Bij een fulltime werkweek ontvang je 166 uur verlof, aangevuld met 35 uur vanuit leeftijdsfasebudget;
 • Verdere arbeidsvoorwaarden zijn onder meer een Balansbudget t.w.v. € 500,00 (om bijvoorbeeld extra verlof te kopen), thuiswerkvergoeding, veel opleidings-mogelijkheden en een individueel opleidingsbudget t.w.v. € 500,00;
 • Tot slot: uitgebreide onboarding met o.a. Appical (onboardingsapp).
Read less

Additional information

 • De standplaats van deze functie is Utrecht. Hier ben je gemiddeld twee dagen per week, overige dagen kun je thuis werken of ben je op locatie.
 • Dit is een functie voor 28-36 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk;
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en aansluitend een vast dienstverband aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
   
Read less

Application process

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03884;
 • Indien je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • Een referentieonderzoek maakt deel uit van de W&S procedure;
 • Een actuele “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) –  kan ook opgevraagd worden;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar annet@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl
   

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
P&O Partner 
Annet van der Werf
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Read less